ablası da arkadaşım, onunla konuştuk durumu da..Ya bıraksın bu işleri iki yüzlü o kişi de kimse kimseye zorla ısrarla birşey yaptıramaz bahane bu bile isteye koşa koşa gidecek o düğüne ısrar filan yok.
Bugüne kadar sanki hiç yüz yüze bıkmadılar da düğün olunca mı bakaları gelmişhiç üzülme bence hayatından çıkart böyle sözünün ardında durmayan kişilikleri.
Konuyu okudum ama yorumum yok. Şöyle yap diyip rahatlatamayacam. Gel sohbet edelim.konum pek rağbet görmedi sanırım
ay bugün ziyadesiyle duygusaldım zaten, biraz kendimi rahatlatayım
bu kişinin etkilediği insanlar gelmemişti ama düğünümüze, hatta onlara bi hatam olmadığı halde bana bile taraf almışlardı, hiç özel gün düğün demeden.. ama şimdi bu durumda herkes gidip gitmemeyi konuşuyor, arkasından konuşan kız grupları bile. garip bir şekilde zoruma gidiyor engel olamıyorumBence cok ustunde durma. Arkadasin gereken yerde en iyi cevabi vermis. Ancak sonucta ikisi arasinda bir husumet yok. Dugun ve ölüm ozel seylerdir. Birak gitsin sen genel durumu baz al.
bu kişinin etkilediği insanlar gelmemişti ama düğünümüze, hatta onlara bi hatam olmadığı halde bana bile taraf almışlardı, hiç özel gün düğün demeden.. ama şimdi bu durumda herkes gidip gitmemeyi konuşuyor, arkasından konuşan kız grupları bile. garip bir şekilde zoruma gidiyor engel olamıyorum
ama içerisinde olunca takılıyor işte insan.. isteyerek üzmüyorum ki kendimi.Aman sizin başka derdiniz mi yok ki?
Takılacak mevzu bile değil, insanlar işlerine geldiği gibidir, bunu anlamışsınız.
Boşuna kendinizi üzmeyin daha neler neler göreceksiniz.
nasıl aynı şey? kendisinin aylar öncesinden asla gitmeyeceğim deyip bir sürü laf saydıktan sonra bugün böyle davranmasıyla gerçekten aynı şey mi? özellikle sözünün arkasında durmayışına tepkiliyim ben. bence siz okuduğunuzu pek anlamıyorsunuz, genel yorumlarınızı hatırlayarak yazıyorum bunuOnla gorusuyosan benle görüşme demesi ile sizin şu an yaptığınız şeyin arasında pek bir fark yok aslinda.
aynen ne var ki bunda. incir çekirdeğini doldurmaz. bu kadar üzülcek strese gircek ne var konu bile edilmemesi gerekAman sizin başka derdiniz mi yok ki?
Takılacak mevzu bile değil, insanlar işlerine geldiği gibidir, bunu anlamışsınız.
Boşuna kendinizi üzmeyin daha neler neler göreceksiniz.
captain price haklı bence de. aynı şeyama içerisinde olunca takılıyor işte insan.. isteyerek üzmüyorum ki kendimi.
nasıl aynı şey? kendisinin aylar öncesinden asla gitmeyeceğim deyip bir sürü laf saydıktan sonra bugün böyle davranmasıyla gerçekten aynı şey mi? özellikle sözünün arkasında durmayışına tepkiliyim ben. bence siz okuduğunuzu pek anlamıyorsunuz, genel yorumlarınızı hatırlayarak yazıyorum bunu
ah işte normalde takmamalı ama zamanında samimi olmak gibi bir yanlış yaptığım için kurtulamıyorum bu durumun etkisinden, yoksa keşke takmasam..biraz fazla abartmıyomusunuz bu arkadaşlık ilişkilerini. hani söz konusu olanlar sadece iş arkadaşları ve gereksiz iki dedikodu meselesi. yani neden diğer kızın durumuna düşüyosunuz. dün öyle demiş bugün farklı davranabilir. bilmem bana aynısı yapılsa çok takmam açıkçası. ablam kuzenim yapsa tamam derim eşim yapsa sorun ama ne bileyim olmasada olur diyebileceğimiz insanlar için bu gereksiz kafaya takmalar neden
boşver zamanında samimi olmuşsun bugün olmazsın bu çok büyük bişey değilki. iş ortamalrında insanlar hep böyle. ben sana çalıştığım kurumu anlatsam şok geçirirsin bildiğin şok. banane ama takmam ki.ah işte normalde takmamalı ama zamanında samimi olmak gibi bir yanlış yaptığım için kurtulamıyorum bu durumun etkisinden, yoksa keşke takmasam..
hepsi aynı karakterde olunca da biz sivriliyoruz, kalabalık olan biziz her zaman haklıyıza getiriyorlar olayı. neyse nerde çok kalabalık varsa orda bir şeyler dönüyor.. ben kendi iç huzuruma yöneleyim, yoksa kendime zarar veriyorum hep kötüyü cekiyorum.. takmamaya calısacağım dediğiniz gibi, teşekkür ederim. <3boşver zamanında samimi olmuşsun bugün olmazsın bu çok büyük bişey değilki. iş ortamalrında insanlar hep böyle. ben sana çalıştığım kurumu anlatsam şok geçirirsin bildiğin şok. banane ama takmam ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?