İçim çok dolu kızlar biraz dertleşelim bugün olur mu?

Yerinde olmayi cok isterdim sukret haline keske benim babam bir kadina gotseydi yada hayatimizdan yok olup gitseydi.Benim babam basimizdaydi ama bize hayati kararti .Baba bile demek istemiyorum .Calistik kendisine laf getirtmedik hic bir zaman ama kendi ozguvensizliginin acisini bizden cikardi. Surekli siddet ve kufurle buyuttu .Calisip sadece kendisine para vermemizi iatiyordu verincede vermedin diyip siddet gosteriyordu.Keske gitseydi bi kadina hayatimizdan ciksaydi olmamasi dahaiyidi bizim icin .Allah bikdigi gibi yapsin hakkim helal degil .
Seninkide fenaymış canım üzüldüm çok

Aynen canim inan haline sukret keske bizimki bir kadina gotseydi oturu kalkip dua ederdim o kadi a boyle bor pis babayi aldi diye bizden. Annemede cok siddet gosteriyordu onun yuzunden anmem hastalandi psiklojisi iyo degil suan Dilerim Allahtan bbabam denilecek adam cayiir cayir yanar cehemnnemde pislik herif.

Aynen canim inan haline sukret keske bizimki bir kadina gotseydi oturu kalkip dua ederdim o kadi a boyle bor pis babayi aldi diye bizden. Annemede cok siddet gosteriyordu onun yuzunden anmem hastalandi psiklojisi iyo degil suan Dilerim Allahtan bbabam denilecek adam cayiir cayir yanar cehemnnemde pislik herif.
Emin ol Rabbim kimsenin yaptığını yanına bırakmıyor

Annenizden bosandiktan sonra mi evlenmis yoksa kuma mi almis tam kavrayamadim ama haklilik payin oldukca yuksek %96

Keşke böyle insanlar anne/baba olmasalar. Ruh sağlıkları bozuk. Güzel bir yuvanın kıymetini bilmiyorlar. Arkasında gözü yaşlı eş, baba sevgisi görmeyen bir evlat bırakmış. Yazık ne denir ki? Bazılarının hesabı bu dünyada çekip bitmesin gerçekten, haketmiyorlar iyiliği.

Doğru yapmışsınız tabiiki. Ben düşman kesilirdim sanırım ayağını kaydırmak için ne gerekirse yapardım. Ucu size dokunmasa bir şey derdim ama neyse. Allah evladın olduğu gibi ana babanın da hayırlısını versin

Back
X