Hic alinmadim...Karaktersiz...!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic alinmadim...Karaktersiz...!
Böyle durumlarda benden size tavsiye eşinize kızmayın sakın o durum bambaşka ben hala bişey yesem falan içimde bir yer burkulur annem de yermiydi acaba diye düşünürüm
Hic alinmadim...
Aynen oyle arkadasim daha neler var ama konunu sabote etmek istemem dilerim bundan sonra yuzun gulsunSenin babanda ne karaktersizmiş kendi senin hayatının orta yerine mıcmıs bu yetmemiş birde kocan olup seni 2.kez yıkan adamla bir olmuş seni çekiştirmiş
Senin ona ihtiyacın varken o varmıydı ki onun sana ihtiyacın olduğunda sen olacaksınFarkindamisin baba bile demiyorsun o adam diyorsun ayni benim gibi.sansliymissin benim oyle bir sansim yoktu tekrar evlendim ku rtuldum yine buldu ama gorusmedim tabii yaslandi artik bana ihtiyaci var ama yokum
Yok anladim zaten ama hic alinmadim babam bile olsa cunku hakediyorBabaniza demistim...
Bendede bi açsam içimi kızlar ağlar ama işte herşey anlatılmıyor.cümlemizde beraber mutlu olalım inşallahAynen oyle arkadasim daha neler var ama konunu sabote etmek istemem dilerim bundan sonra yuzun gulsun
Kizmiyorum tam tersine destekliyorum. Biz evlenirken de kayinvalidem belki maddi degil ama manevi destek verdi. Kayinpederim de misafir gibi geldi gitti. Dugune akrabalarini cagirmaya bile gerek duymamis dusun yani. Dugunden sonra kendi ve diger evliliginden olan oglu takim elbise aldilar masraf oldu diye esimden para istedi. Ben bunlari unutur muyum...
Oyle tabii hic vicdan yapmadimSenin ona ihtiyacın varken o varmıydı ki onun sana ihtiyacın olduğunda sen olacaksın
Annemle evliyken şimdiki karısıyla kactıdüğününüzde verdiğiniz karar ne kadar olgun ve dik duruşlu olduğunuzu gösteriyor. Yalnız üzülecek bişey yok inanın sizin o adama duyduğunuz bağ azıcık onda olsa zaten babalık görevini ihmal etmezdi. Bir yabancıyı düğününüzde istememeniz o kişiye yabancı olduğunu ve göğsünü gere gere KIZIM bu benim ha diyerek orda bulunamayacağını çok güzel hatırlatmıştır.
Annenizi aldattı mı yoksa ayrılıp başka bir kadına mı gitti. Burası ince ayrıntı .. Ama her koşulda kendi peydahladığı çocuğa sahip çıkmalıydı..
Yok gelmediler zaten ve ne gariptir bana küsmüşler konuşmuyorlar (babam,karısı be kızı )Sukurler olsun kizlarimiz akillaniyor Ben kendi kizima bile Bu kadar opturmuyorum ne demek godos. Deseydin ya ben senin neyinim diye? Harika yapmissin. Dugune gelirse de herkesin onunde kov. Ne kadar nefissiz karaktersiz mahlukatlar var. bir de baba olacak!
Annemle evliyken şimdiki karısıyla kactı
TSK ederimÖyleyse tek bir göz yaşına değmez!! Anneni ezdirmemeni ayakta alkışlıyorum![]()
isabet olmuş. ben kendi kızıma öptürmüyorumdan sonra koparırdım zaten o bağları siz çok bile dayanmışsınızmerhaba kk hatunları bugün içim bir garip sorun iş,eş yada sağlık değil bu defa bi adam var hayatımda ben daha ilkokula bile gitmezken annemle beni bi kadına değişen daha annemle evliyken o kadınla kaçan bir adam babam!!! Ben hiç bilmedim baba sevgisini ama hep kıskandım etrafımdakileri yıllarca arasın sorsun ilgilensin sevsin istedim beni olmadı yapmadı hep ben aradım ben sordum ve ben sevdim uzaktan annem çok iyi bir insan Allah ım sağlıklı uzun ömürler versin (amin)hep bağ kurmaya çalıştı onunla aramda dünya hali basıma birşey gelirse sahip çıksın sana dedi hep ama karşıdaki derin dondurucu bugüne kadar hiç bir yarama merhem olmadı ne zaman yanına gitsem burnumdan geldi hiç unutmam birgün sarıldım öptüm (kendi kızı var 1 tane diğer eşinden)amma öptün ben KENDİ KIZIMA BİLE BU KADAR ÖPTÜRMÜYORUM KENDİMİ dedi peki ben kimin kızıydım halbuki onunla güreşir bile şakalaşır yanımda neyse bu adam ben evlenirken nereden estiyse karısını kızını alıp düğünüme gelmeye kalkınca filmi kopardım şakın gelme sen benim kötü günümde yoktun yanında hiç olmadın bugün de ben istemiyorum dedim ya düşünsenize annemin durumunu bana bakıp büyütmüş bu halime getirmiş annem o adamın uğrunda onu terk ettiği kadınla aynı ortamda olacak asla anneme bu saygısızlığı yaptırmam şimdi tamamen koptu ipler o adamla ama ben doğru olanı yapmışım değilmi?
Buarada adam düğüne gelmeye kalkıyor ama daha damadının adını bile bilmiyordu