Slm hanımlar çok canım sıkkın nereden başlayım bilmiyorum ama son kısmı anlatayım. Eşim donuk bir tiptir çok sevgisini belli edemez.ama evine düşkündür. Maddi olarak hicbisey esirgemez.dönük bir tip olduğu için fazla konuşmaz. Duygularını açmaz.evde gayet iyi insan yanında resmi durur. Her neyse ben böyle idare ederken.eşim rahatsızlandı geçen hafta.açile fln gittik geldik.birazda evhamlıdır. Sürekli ağzında durumum ciddi ölürsem fln filan.bende ister istemez ağladım birkaç kere onuboyle görünce. Sonra hastanede yatti birkaç gün. Ama nolduysa anlamadım bende seni üzgün görmek istemiyorum diyen adam.birden bana karşı çok kabalasti.insanlarım yanında terslemeler surat asmalar.yanına gittiğim zamanlar yüzüme bakmamalar.küçük çocuklari olduğu için hastanede sürekli yanına kalamadım. Çok kalmak istedim.Bunu da sürekli izah ettim yanında kalmak istiyorum ama çocukları bırakamıyorum diye.ben ararsam aradım kendi hiç hastanede beni aramadı. Sanki ben yokmuşum gibi davranmaya başladı. Çocuklarla okadar zorlandımki anlatamam.çocukları bırakacak her fırsat bulduğumda yanına koştum. Kendide biliyor çocuklarla uğraştığımı aslında. Yanında annesi kaldı. Hastaneden çıktı eve geldi yine terslemeler.insanın ister istemez gücüne gidiyor.helede başka insanların yanına yapınca daha ağırıma gidiyor.kaç kerede söyledim en sevmediğim şey olduğunu. En son artık dayanamadım. Sen bana neden böyle yapıyorsun sürekli bağırıyorsun terliyosun. Bana dediği sana bağırcam tabi kime bağırcam. Hadi sabır sabır diyorum.hasta üstüne gitmeyim diyorum ama çok bunaldim.içimden bişey koptu.bende önceki gibi ilgili davranmaya kendimi biraz çekmeye karar verdim.cjnku bile bile sürekli kırıyor. Artık öyle bir olduki gözünün üstünde kaşın var hesabi.kaç kere konuşayım dedim dinlemiyor bile.bilsem benimle sorunu ne duzeltebilecegim birseyde duzeltcem.sürekli tersleyince modumuz düşüyor.insan karısına böyle davanın diyorum.benı kırdığını nasıl anlatmak lazım bilmiyorum