Icim cok sıkkın

Hasta psikolojisi çok farklı bir şey. Onun gerginliğine verin görmezden gelmeye çalışın. Kendini iyi hissettikçe eski haline döner, donmezse o zaman açıkça konuşursunuz.

E kv varmis, cocuklari ona birakip siz esinizin yaninda olacaktiniz. Rolleri degisirseniz olacagi bu. Adamin kafa gitmis. :/

Adam sizi suçluluk psikolojisine sokmuş.
Sürekli çocukları bırakamadım, napabilirdim?
Diye yazmışsınız.
Çocuklar sadece sizin mi?
Eşinizin hasta olmasının sorumlusu siz misiniz?
Hastaysa edebiyle yatsın yatağında.
Hastalığın arkasına sığınıp, psikolojik şiddet uyguluyor size.
Geçmişte yaşanmış bir şeylerin intikamını almaya çalışıyor hatta.
Anlayış da bir yere kadar, fazlası size zarar.
Yeter, dur artık deyin.
Durmazsa bir cinnet geçirin, kendine gelir.

Adam sizi suçluluk psikolojisine sokmuş.
Sürekli çocukları bırakamadım, napabilirdim?
Diye yazmışsınız.
Çocuklar sadece sizin mi?
Eşinizin hasta olmasının sorumlusu siz misiniz?
Hastaysa edebiyle yatsın yatağında.
Hastalığın arkasına sığınıp, psikolojik şiddet uyguluyor size.
Geçmişte yaşanmış bir şeylerin intikamını almaya çalışıyor hatta.
Anlayış da bir yere kadar, fazlası size zarar.
Yeter, dur artık deyin.
Durmazsa bir cinnet geçirin, kendine gelir.
Evet psikolojik şiddet yapıyor ona kırılıyorum zaten.kendisi iyileşeyim derken beni manevi olarak yoruyor.şeytan diyo hiç ilgilenme ne hali varsa görsün. Hastalığın tetiklediği bir sinir hali olsa bu genele yayılır. Sadece bana yapıyor destek olmaya çalışıyorum sanki öyle bir hali varki destek olmama bile izin vermiyor

tatlım buna benzer bir olay 10 ay önce falan biz yaşadık , babam 3-4 ay yatakta yattı hiç kıpırdamadan o süre boyunca da ayağa kalkamamasının suçlusu bizmişiz gibi kan kusturdu gerçekten. şimdi çok sükür iyileşti de kuzu gibi takılıyor . hastalık psikolojisinde olduğundan böyle davrandığını düşünüyorum allah sana sabır versin .

tatlım buna benzer bir olay 10 ay önce falan biz yaşadık , babam 3-4 ay yatakta yattı hiç kıpırdamadan o süre boyunca da ayağa kalkamamasının suçlusu bizmişiz gibi kan kusturdu gerçekten. şimdi çok sükür iyileşti de kuzu gibi takılıyor . hastalık psikolojisinde olduğundan böyle davrandığını düşünüyorum allah sana sabır versin .
Amin arkadaşım. Ama babanız anlattığınıza gore etrafındakilerin hepsine yapmış. Benimki sadece bana yapıyor. Kırmak için elinden geleni yapiyor

Amin arkadaşım. Ama babanız anlattığınıza gore etrafındakilerin hepsine yapmış. Benimki sadece bana yapıyor. Kırmak için elinden geleni yapiyor
evet benden daha çok anneme yaptı mesela çocuk gibiydi , birde inat bir adam. sonradan öğrendiğimize göre doktorlar bile ayağa kalkması mucize demişler , çok fazla acı çekiyormuş ,onunda cefasını biz çektik. iyileşene kadar gözlemleyin bence iyileştikten sonra düzelme olmazsa orta yol bulmaya çalışırsınız.

evet benden daha çok anneme yaptı mesela çocuk gibiydi , birde inat bir adam. sonradan öğrendiğimize göre doktorlar bile ayağa kalkması mucize demişler , çok fazla acı çekiyormuş ,onunda cefasını biz çektik. iyileşene kadar gözlemleyin bence iyileştikten sonra düzelme olmazsa orta yol bulmaya çalışırsınız.
O öyle yapınca insan kendini yetersiz hissediyor aslında guleryuzlu okşa ben ona canımı veririm.o iyileşen kadar ben zortlamazsam iyidir

Erkekler hasta olduklarında çok ilgi bekliyorlar, çocuklaşıyorlar resmen. Benim eşim biraz nezle olsa etrafında pır döneyim istiyor. Sizin eşinizi bir de ölüm korkusu sarmışsa çocuklu halinizi falan göz önünde bulunduramamış olabilir. Kadın ne durumda olursa olsun erkek mutlaka ilgi ve fedakarlık bekliyor kadından.

Erkekler hasta olduklarında çok ilgi bekliyorlar, çocuklaşıyorlar resmen. Benim eşim biraz nezle olsa etrafında pır döneyim istiyor. Sizin eşinizi bir de ölüm korkusu sarmışsa çocuklu halinizi falan göz önünde bulunduramamış olabilir. Kadın ne durumda olursa olsun erkek mutlaka ilgi ve fedakarlık bekliyor kadından.
Anlamadım gitti.çok hayal kırıklığına ugradim

O öyle yapınca insan kendini yetersiz hissediyor aslında guleryuzlu okşa ben ona canımı veririm.o iyileşen kadar ben zortlamazsam iyidir
öyle deme tatlım derdi veren dermanını da verir , hasta olduktan sonra böyle değiştiyse sorunun sadece o olduğunu düşünüyorum .önceden nasıldı böyle tepkiler verir miydi

Yazan oldu mu bilmiyorum ve bilimsel dayanagi nedir onu da bilmiyorum fakat kalple alakali amrliyat gecirenlerin yuzde doksaninin huyu degisiyormus gibi bir seyler okumustum zamaninda, belki oyle bir seydir.

öyle deme tatlım derdi veren dermanını da verir , hasta olduktan sonra böyle değiştiyse sorunun sadece o olduğunu düşünüyorum .önceden nasıldı böyle tepkiler verir miydi
Onceden de yapardı insan yanında özellikle ya eleştirir yada tersler ama bukadar degildi

Yazan oldu mu bilmiyorum ve bilimsel dayanagi nedir onu da bilmiyorum fakat kalple alakali amrliyat gecirenlerin yuzde doksaninin huyu degisiyormus gibi bir seyler okumustum zamaninda, belki oyle bir seydir.
Evet onu bende duymuştum. Ameliyat yok ama bizde.şimdi bende şöyle bir durum oldu.o böyle yaptığı için ben kendimi hep yine tersliyo çek diye yanında ne konuşabiliyorum ne de bişey yapabiliyorum.iki üç gündür psikolojimin bozulduğunu dusunuyorum

Onceden de yapardı insan yanında özellikle ya eleştirir yada tersler ama bukadar degildi
tatlım sanki babamı anlatıyormuşsun gibi yemin ederim , kardeşleri gelince şımarır bizi kötülerdi , gören de adama her gün işkence ediyoruz sanacak allahtan babamın huyunu biliyordu da millet takılmıyordu fazla.

tatlım sanki babamı anlatıyormuşsun gibi yemin ederim , kardeşleri gelince şımarır bizi kötülerdi , gören de adama her gün işkence ediyoruz sanacak allahtan babamın huyunu biliyordu da millet takılmıyordu fazla.
Bendede tam tersi sanki huyunu bilmiyorlarmis gibi olan bana oluyor

Bendede tam tersi sanki huyunu bilmiyorlarmis gibi olan bana oluyor
kıyamam ya üzüldüm sizin adınıza . Kimseye bir şeyin hesabını vermek zorunda değilsiniz ,siz elinizden geleni yapıyorsunuz içiniz ferah olsun.

Back
X