Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapmaya çalışıyorum.sanki ben yokmuşum gibi davranıyor. İnsanında gücüne gidiyor böyle hep terslemesi bende insanım sonuçta. Üzüntüme hasta oldumSiz bilirsiniz elbette ama iyi ya da kötü davranmak yani herhangi bir cevap vermek yerine sessiz mi kalsaniz? Ne derse desin ne yaparsa yapsin hicbir sekilde konusmasaniz mi? Belki de hatayi kendinde arar bu sekilde
Öncelikle Rabbim yardimciniz olsun. Ben size özelden yazacagimÖyle yapmaya çalışıyorum.sanki ben yokmuşum gibi davranıyor. İnsanında gücüne gidiyor böyle hep terslemesi bende insanım sonuçta. Üzüntüme hasta oldum
Valla ne var bende anlamadım. Ama bu kadarda yapılmaz.sanki ben diskapinin mandaliyim.eşimin hayatına dahil degilim gibi hissediyorum kendimi.suçum ne diye sorguluyorum hep.sorunca cvplamiyorGizli şeker falan mı var acaba? Sinir yapar derler. Durup dururken ne olmuş olabilir ki başka?
İnşallah arkadasimÖncelikle Rabbim yardimciniz olsun. Ben size özelden yazacagim
Aynn bende böyle düşünüyorum bazenKac aylık omru kalmıs?
Birinin hayat arkadasına böyle sacma sapan davranması ıcın omrunun bir iki ay kalması lazım, korku ve panikle sacmalıyor densin.
Onun dısında olmeyecekse, sımarıklık der haddını bildiririm. Ona insan gıbı bana neden bagırıyorsun demem, gecırırım Bı sınır krizi su vermem gorur ozaman sımarmayı.
Sızın cocuklarla ve bu adamla sımarmaya vaktinız yokken Bı de bunu cekmeyın derm.
Hem ihtiyacı var hem eziyet ediyor nankor insan modeli.
Haddını bildirin.
Suçun yok anlattığına göre. Eşinde bir değişim var. Ya ölüm.korkusu ya da başka bir hastalık tetikliyor sinirini.Valla ne var bende anlamadım. Ama bu kadarda yapılmaz.sanki ben diskapinin mandaliyim.eşimin hayatına dahil degilim gibi hissediyorum kendimi.suçum ne diye sorguluyorum hep.sorunca cvplamiyor
Sabır sabır diyorum hep.beni bukadar çok kırarkende napabilirim bilmiyorum.kendimi ifade bile edemiyorum onaSuçun yok anlattığına göre. Eşinde bir değişim var. Ya ölüm.korkusu ya da başka bir hastalık tetikliyor sinirini.
Sadece dusunmeyın harekete gecın. Kadır kıymet bilsin bir zahmet.Aynn bende böyle düşünüyorum bazen
İnanıyorsan dua iyi gelir aslında. Hatta bakara suresi açıyorlar evde huzur için. Evi sirkeli suyla falan siliyorlar. Bir dene istersen.Sabır sabır diyorum hep.beni bukadar çok kırarkende napabilirim bilmiyorum.kendimi ifade bile edemiyorum ona
Yükseltti benden kötüsü yok suan.sanki iki yabancı gibiyiz evde.hastalandi yan benim ne suçum var.kaldıkı hasta oldu diye kendimi paraladim resmenSadece dusunmeyın harekete gecın. Kadır kıymet bilsin bir zahmet.
Yarın sizde bende ölebiliriz, napalım simdı milleti mı asagılayalım stresliyim diyerek?
Sızın sucunuz sessiz kalıp kibar davranıp aglamak, bır kere yukseltın sesinizi gorsun.
E tamam yabancı gibiysenız su bile vermeyin. Bide ikide bir de benim sucum ne diye sormayın, sızın bir sucunuz yok.Yükseltti benden kötüsü yok suan.sanki iki yabancı gibiyiz evde.hastalandi yan benim ne suçum var.kaldıkı hasta oldu diye kendimi paraladim resmen
Sürekli yapınca ben naptinm sana bana böyle yapıyorsun dedim.sana bağırcam kime bağırayim diyor.senle de konuşulmuyor diyorSadece dusunmeyın harekete gecın. Kadır kıymet bilsin bir zahmet.
Yarın sizde bende ölebiliriz, napalım simdı milleti mı asagılayalım stresliyim diyerek?
Sızın sucunuz sessiz kalıp kibar davranıp aglamak, bır kere yukseltın sesinizi gorsun.
Şuan yabancı gibiyim.birşey isterse veriyorum.hicbirseyine yorum yapmıyorum. Yapsam zaten tersliyor.ama normal davranıyorum. Başıma ağrılar girdi.üzüntüden.E tamam yabancı gibiysenız su bile vermeyin. Bide ikide bir de benim sucum ne diye sormayın, sızın bir sucunuz yok.
En fazla sessiz durmanız sucunuz. Okadar. Adam nankor. Konunun sızınle ilgisi yok yani.
Tam nankör gibi davranıyor herkese herzaman kinden daha iyiyken Bana da daha kötü davranması kırıyor.E tamam yabancı gibiysenız su bile vermeyin. Bide ikide bir de benim sucum ne diye sormayın, sızın bir sucunuz yok.
En fazla sessiz durmanız sucunuz. Okadar. Adam nankor. Konunun sızınle ilgisi yok yani.
Cemkirdim ama yinede ben bukadini boş yere kırıyorum diye telafi etmeye çalışmadıki hiç. Kendisi hep kusursuz.çok moralim bozuk çok. Çocuklarımla ilgilenmeye halim kalmadı.Hasta koca tamamen ızdıraptır.
Kendinizin hasta olmasını yeğeleceğiniz bir durumdur.
Ayrıca niye kendinizi kötü hissediyorsunuz kalmamak konusunda?
Evlatlarınız var onlara kim bakacak, tabi ki ailesi müsaitse o duracak yanında siz de ortak çocuklarınızın başında.
Sanki hata yapmışsınız gibi yineleyip durmuşsunuz.
Bir çemkirin, bırakır nazı nizayı.
Belkide ben hasta olsam o benim ustume bukadar dusmezNaz yapıyor, ilgi bekliyor, beklediği ilgiyi göremeyince, kapris yapıyor. Mesela bir şey bekler söylemez siz onu yapmazsanız kapris yapar, erkeklerin hasta hali hiç çekilmiyor.