Icim cok sıkkın

kıyamam ya üzüldüm sizin adınıza . Kimseye bir şeyin hesabını vermek zorunda değilsiniz ,siz elinizden geleni yapıyorsunuz içiniz ferah olsun.
Birkaç gündür psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.konuşurken bile yine pot kircam diye kelimelerimi seçiyorum. Birde insanların yanında terlemesi bağırması hiç iyi olmadı. Kacgundur dusundukce ağlıyorum. Çünkü en sevmediğim hareket olduğunu biliyor

Birkaç gündür psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.konuşurken bile yine pot kircam diye kelimelerimi seçiyorum. Birde insanların yanında terlemesi bağırması hiç iyi olmadı. Kacgundur dusundukce ağlıyorum. Çünkü en sevmediğim hareket olduğunu biliyor
yanınızda yardım eden birileri yok mu , bir kaç saatliğine de olsa dışarı çıksanız. En azından biraz dolaşmak bile insanı rahatlatıyor ,kafanız dağılır. Yani o da canınızı acıtmak için yapıyor bir nevi acısını size çıkışarak hafifletiyor ama gerçekten söylüyorum bir hastaya bakmak , kadın veya erkek olsun çok zor. sadece bunun geçici bir süreç olduğunu düşünün ve kendinizi üzmeyin.

Back