İçim deşiliyor,acıdan ölüyorum..

Evet tam da bu yazıyı okudum,yaşadıklarıma çok benziyor.Bir ruh hastasıyla aynı evde yaşamak anlatılmaz bir şey.

Yeni yıla senle beraber girmemek için çıkmış. . Hani bütün sene beraber olmayın diye..

neler var şu hayatta.

Ah cherry bunu ben de ailem de o kadar çok söylüyoruz ki..İş,aş derdi yok,çok şükür maddi darlık çekmiyoruz.Seni seven bir eşin,ballar gibi tatlı bir çocuğun var.İmkanın var git tedavi ol.Sanki ailemle konuşmalarımızı dinlemişsin de anlatıyorsun.

Ah Can'ım eşime bunları söylemedim mi sanıyorsun?Bir martıya laf anlatmak daha kolay inanın öyle duyarsız..Duvardan tepki geliyor ondan gelmiyor.

Bir insan esinden bikabilir, cocugu icin evliligi surdurmek istemeyebilir, baskasina dahi asik olabilir lakin cocugunu arayip sormuyorsa bunun bi izahi olamaz.
Konu sahibi; esiniz hayatinizda bi kanserdi, simdi ondan kurtuldunuz, yakinda bu kanser tedavisinin etkilerinden de kurtulacaksiniz. Ama hayatinizda kalsaydi asla kurtulamazdiniz. Cocugunuzla mutlulugunuza golge dusurecekti, her seyde bi bahaneyle sizi mutsuz edecekti.
Onu unutun hayatiniza devam edin.
Umarim hatasi o kafasina dank eder kizini boslamaz.

Tamamını okudum şimdi de kadınla alakalı bi durum değil bu yani aldatma işi değil. Eşiniz rahatsız bariz ortada.. inşallah tedavi olur inşallah bi şekilde başarırsınız..

Bu ne ya
Allah Allah, amacı neymiş

Canım eşinin psikolojik rahatsızlıkları var bence sağlıklı bir insan gibi hareket etmiyor.Ailesindede varmış zaten genetik olabilir.Eşinizi yanınızda istiyorsanız ben olsam tedavi olması için elimden geleni yaparım.Çünkü akıl sağlığı çok önemli diğer hastalıklar gibi değil bakıma ve ilgiye ihtiyacı olabilir.Ailesiylede görüşmüyormuş tek başına zor durumda olabilir.Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm.

Ben okurken nedense bebek ondan değil diye mi düşünüyor dedim.
Yanlış anlamayın size kötü amaçlı demiyorum bunu.
Birden değişip bu derece farklılaşması.
Tedavi de gördük demissiniz acaba sonradan çocuğun olmaz vs gibi bir kanıya mı kapıldı.

Allah aşkına böyle adam nasıl doktor olmuş? Gerçi o tek sana da öyle davranıyor olabilir. İlk aldatıyor filan sanmıştım taa ki şunu okuyana kadar. Kesinlikle boşan boşanırken psikolojisinin bozuk olduğunu kanıtlayabilir misin acaba doktorluktan da atılsın bu ne be böyle doktora can mı emanet edilir peh!

prometheus acaba o makalede ki gibi kamera yerleştirsen dicem ama adam gelmiyo bile doğru

Yani bi kanıtın olsa psikologla birlikte tanı konulsa bi doktor olarak tedavi olur gibi geliyo. Sadece kabullenmiyor sanki.

Birde annesiyle arasındaki sorunları su yüzüne çıkmışsa acaba biraz şefkatle yaklaşsanız , o eksik duyguyu alırsa açılırmı size?

Çok çabalamışsınız belli ki ama hastalık bu kenara atsan vicdanız sızlar, kendine bişey yapsa biraz daha yardım etmeye çalışsaydım dersiniz ömür boyu Emin'im. Az daha sabırla yaklaşın bence, hastalıktan önce çok iyi bir insan dediğiniz için hakettiğini düşünüyorum belkide bilmiyorum.

Cocuk yapma karariniz ortak bir karar mi yoksa supriz bebek mi oldu?

Hemen hemen sizinle ayni yastaydi kizim bosandigim zaman.acidan bir yerlerim desilmedi
Aci çekmedim hic.cocuguma bakip neyin tesellisini arayacaktim ki zaten?
Anne olmak istedigim icin dogurdum ben onu.o beni secmedi yani.
Ve ben kendimi seven 1 kadinim.mutlu olmayi eglenmeyi hayattan keyif almayi severim.ben ne kadar mutluysam kizim o kadar mutludur.

Esinizin one surdugu bahaneler ise sizi sevmedigini gosteriyor sanirim

Siz hamileyken birini bulmuş belli ki.

Boşanın ve geriye bakmayın. O adamdan ne baba ne de koca olur...

Bu ciddi bir rahatsızlık böyle bir adamla cidden ömür geçmez..en acınası durumda olanda o aslında..hayatı boyunca dengeli bir ilişkisi olmayacak ve kendini hiçbir zaman mutlu hissetmeyecek.

Bu hastalığın çok çeşitleri var .Bizim bilemeyeceğimiz bir çeşidi olabilir.Sınırda kişilik bozukluğu,bippolar bozukluk kronik depresyon,başkasının üzüntüsünden keyif alan çeşidi herşey olabilir.

Ben bu tarz biriyle yaşadım (Son zamanlarda bir çok konuya ben biliyorum ben yaşadım diye atladığımı farkettim ,neler görüyor işte insan yaşarken)
Birden bire seni bunaltacak kadar üstüne düşme evresini de görüp şaşırabilirsin...Veya çocuğuna onsuz yaşayamayacağını düşünerek yine bunaltıcı bir şekilde sarılabilir.
Başka bir kadın varsa bir anlık heyecan hayatına renk gibi düşünür ama sene bulmaz yani sıkılması ve ondan da kaçması..
Hiçbirşekilde ne rahat ederler ne rahat verirler yani..
50'li yaşlarda azaldığını söylediler,dediğim gibi benzer dertten müzdarip olduğum için biraz araştırmıştım.

Kendini çektiğinde herşeyi daha net göreceksin.Bence çocuğun ve kendi iyiliğin için uzaklaşmaya bak..çözümü pek yok bu işin...

https://onedio.com/haber/en-karanli...psikolojik-iskence-yontemi-gaslighting-697866

yukarıda manipülasyon uygulama şekillerinden bahsederken eşyaların yok olup tekrar yerine gelmesinden bahsediyor. Aşağıda alıntıladım:
İkinci yöntem ise fiziksel; sürekli evde bulunan şeylerin yerlerini değiştirmek ve bir süre sonra olması gereken yerlerine tekrar koymak. Böylece eşyayı ilk başta ait olduğu yerde göremeyen ama bir süre sonra tam orada bulan kurban, bu durumdan bahsettiğinde "Ne saçmalıyorsun, hep oradaydı o" tepkisi alıyor. Bu durum zamanla yine kendisinden şüphe etmesine yol açıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…