- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi prometheus
-
Evet tam da bu yazıyı okudum,yaşadıklarıma çok benziyor.Bir ruh hastasıyla aynı evde yaşamak anlatılmaz bir şey.Hatırlamıyorum. Narsisizm mi idi? Duygusal manipülasyonla ilgili bir yazı mı idi? Arıyorum ama bulamadım. Bir yerde okudum hatta tam senin yaşadıklarındı. Bulur bulmaz gönderirim. Makalede birisinin hayatı örnek olarak verilmişti. Eşi sürekli eşya saklıyordu, kız bulamayıp çılgına dönüyordu. Sonra da burada nasıl görmezsin diye aniden ortaya çıkarıp kızı aptal yerine koyuyordu. Sürekli manipüle ediyordu kızı.
Eşi bir olay anlattığında kız bundan benim niye haberim yok dediğinde aa hayatım anlattım ya nasıl hatırlamazsın diyormuş, kızı unutkan yerine koyuyormuş. Kız sonra bir gün kamera koydurmuş eve ve adamın eşya sakladığı, kızın unutkan olmadığı, adamın iyi bir manipüle edici olduğu çıkmış ve boşanmış yapamam diye. Bir hastalıkla ilgili bir makale idi sanırım. bir örnek olarak verilmişti.
Hatırlamıyorum. Narsisizm mi idi? Duygusal manipülasyonla ilgili bir yazı mı idi? Arıyorum ama bulamadım. Bir yerde okudum hatta tam senin yaşadıklarındı. Bulur bulmaz gönderirim. Makalede birisinin hayatı örnek olarak verilmişti. Eşi sürekli eşya saklıyordu, kız bulamayıp çılgına dönüyordu. Sonra da burada nasıl görmezsin diye aniden ortaya çıkarıp kızı aptal yerine koyuyordu. Sürekli manipüle ediyordu kızı.
Eşi bir olay anlattığında kız bundan benim niye haberim yok dediğinde aa hayatım anlattım ya nasıl hatırlamazsın diyormuş, kızı unutkan yerine koyuyormuş. Kız sonra bir gün kamera koydurmuş eve ve adamın eşya sakladığı, kızın unutkan olmadığı, adamın iyi bir manipüle edici olduğu çıkmış ve boşanmış yapamam diye. Bir hastalıkla ilgili bir makale idi sanırım. bir örnek olarak verilmişti.
prometheus son yazdıklarınızı okudum eşiniz hasta gibime geldi. Sizin yerinizde olsam
1. Çocukla kesinlikle yalnız bırakmam. Alır bebeği balkondan atar allah korusun. Nasıl bir rahatsızlığı var bilmiyorum uzman değilim ama bu tip kalıtsal psikiyatrik hastalıklar genellikle menü şeklinde geliyor anksiyete, depresyon, sanrı görme, takıntı da asıl hastalığın yanında geliyor.
2. Adamla güzelce insan olarak çocuğunu düşünen anne olarak konuşun.
Bak ben çocuğumun sağlıklı babayla büyümesini istiyorum. Bana söylemek zorunda değilsin ama lütfen uzman bir psikiyatra muayene ol. Kendin için değilse bile çocuğun için yap.
derdim.
Bu tip hastalıklar tedavi olmazsa sonu intihara kadar gidebiliyor bildiğim kadarıyla.
Durumunuza üzüldüm. Adam için de zor. Yani güzel mesleği, gül gibi karısı, bebeği var ama kendi eliyle mahvediyor. Sizin için ne kadar zor onu zaten yazmicam üzüntünüz anlaşılıyor.
Umarım durumunuz tez zamanda düzelir.
Sevdiğim üyelerdensin beni andığında mutlu oluyorum ama şu an benim de içim deşildi.. neler var şu hayatta.. özellikle o yavrucağa içim sızladı..
Bu ne yaHatırlamıyorum. Narsisizm mi idi? Duygusal manipülasyonla ilgili bir yazı mı idi? Arıyorum ama bulamadım. Bir yerde okudum hatta tam senin yaşadıklarındı. Bulur bulmaz gönderirim. Makalede birisinin hayatı örnek olarak verilmişti. Eşi sürekli eşya saklıyordu, kız bulamayıp çılgına dönüyordu. Sonra da burada nasıl görmezsin diye aniden ortaya çıkarıp kızı aptal yerine koyuyordu. Sürekli manipüle ediyordu kızı.
Allah aşkına böyle adam nasıl doktor olmuş? Gerçi o tek sana da öyle davranıyor olabilir. İlk aldatıyor filan sanmıştım taa ki şunu okuyana kadar. Kesinlikle boşan boşanırken psikolojisinin bozuk olduğunu kanıtlayabilir misin acaba doktorluktan da atılsın bu ne be böyle doktora can mı emanet edilir peh!Okudum eylülüm çok üzülerek okumuştum hem de..Benim durumum seninkinden şöyle farklı,benim eşim boşanmak istiyorum demiyor.Evin içinde anlamsız hareketleriyle cehennem azabı yaşatıyor.Bir işi yapsam yaptım diye suçlu oluyorum yapmasam yapmadım diye..Çocuğun eşyalarını,emziğini,benim çok gerekli eşyalarımı,bir yere gideceğim Zaman arabanın anahtarlarını saklıyor.Saatlerce aratıyor ve o bir anda buluveriyor nedense.Çocuk emzik istiyor uykusu var uyutacağım,emzik yok.3 tane emzik var ama hiçbiri yok!Gece saat 24:00 ve artık eczaneden alıp geleyim diyorum bir anda emziklerin üçü de meydana çıkıyor.Maksat bana saatlerce eziyet çektirmek .Çocuk ağlarken telef oluyor asıl eziyeti o çekiyor ama beyni bu bağlantıyı sağlayamıyor.İşe gideceğim geç kalıyorum arabanın anahtarı yok.Alşamdan çantama koyduğum anahtar yok oluveriyor.Tam taksi çağıracakken anahtar ortaya çıkıveriyor.Maksat beni deli gibi aratmak ve telaşa kapılmamı sağlamak.Tam bir ruh hastası mümkün değil baş edilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?