- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Sınanmadığınız acılar üzerine konuşmak her zaman kolaydır.gecen bi konuda konu sahibesine 'oh canima degsin iyi demis esin' dedim diye linc yedim. bu konuda ayni seyi sizede soyluyorum. linc e raziyim yani.
saygi guzel seydir. evlilikte mecburidir. tavsiye ederim.
aynen oyle yapmistim. afiyet olsun kahveniz:))Kadının midesi bulanıyor diye çöp poşeti gibi otogara bırakıp giden kocaya demiştiniz değil mi oh olsun diye
Neyse
Mersi canım. Vicdanımla ben içiyoruz, seninkini de beklerizaynen oyle yapmistim. afiyet olsun kahveniz:))
vakti zamaninda bosanmis bir kadin olarak soyledim size bunu. siz dusunun artik hangi acilarla sinanip sinanmadigimi. ustelik konunuzda sonradan yaptiginiz yorumlarida okudum. konu saaaaadece esinizin sizin davranislarinizi elestirmesiyle alakali ve elestirdigi konularda elestirmekte hakli oldugunu dusundum. yani siz kalkip adamin karakterinde veya davranislarinda ki hatalari anlatmamissiniz ki. demek ki az, o yuzden yazmamissiniz.Sınanmadığınız acılar üzerine konuşmak her zaman kolaydır.
pardon, vicdan konusunda imaa da mi bulunuyosunuz bana? hemde tek bir yorumum uzerinden?Mersi canım. Vicdanımla ben içiyoruz, seninkini de bekleriz
Şimdi böyle söyledim diye beni geçimsiz ilan edip ağzına gelini saydı tamam bende de hata var tutamadım kendimi onları yan yana bile gördüğümde tahammül edemiyorum çünkü kv ve eşimden çok şeyler gördüm bir olup hep beni ezdiler.
ne güzel sadece beş dk susmanız gerekiyormuş böyle durumlarda bu iyi birşey.Konusacağız aksama kendisinede söyledim şu an çok ılımlı zaten hep böyle onun siniri 5 dk ama o 5 dk da insanın içine işler konuştukları.
Burcu ne domates yerine bunları yazsaydınızBiz tatile çıktığımızda bile kavga ediyoruz geçen yıl bodruma gittik dönelim eve dediğim için in lan arabadan dedi bana akrabalarının yanında hiç bilmediğim şehir daha önceki sene yemek yüzünden sen önce yedin yok beklemedin diye Bi ton laf saydırmıştı bana çık odana asık suratını mı izleyeceğim diye balayında bir fotoğrafını yamuk çekmişim diye aldı götürdü beni otele afedersiniz balayında sex sırasında bişey olmuştu tam hatırlamıyorum oteli terk etme raddine gelmiştim bana bu odadan çıksaydın herşey bitmişti seni geri dönüp almazdım dedi hamilelikte Bi ton kavga hiç iyi günümüz geçmedi desem yeridir artık çok yoruldum son kez konusmak fayda mı edecek daha kaçıncı sans vereceğim bu konuda hatalıysam benimde bir sürü haklı olduğum noktalar var
Esiniz sizden ilgi bekliyor..Biraz ilgi göstermeyi deneyin bence.. annesi ile de ilgilenmesine birşey demeyin.ortada problem kalmazBana sevgini gösteremiyorsun diyor filancaya bak nasıl adamda adam olsa ben sana yaranamadım içkim yok kumarım diyor ama sinirlenince gözü sözü bişeyi görmüyor bu kadar kırılmışken nasıl ona aşk ilan yapıcam neden beni kıyaslıyor çok mu aşık sanki o davranışları yapanlar ben biliyorum arkasından neler diyorlar böyle mi olmam gerekli yüzüne aşkım balım arkasından edeyim mi ağzına..
Sen bana bir gelsen ben on gelirim gözüm parayıda görmez diyor bana nasıl adım atacağım yılların kırgınlığı var üzerimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?