- 29 Mayıs 2021
- 14.405
- 93.699
- 548
- 36
Benim mesajı eş geçtiğine göre aynı sevgili ve aynı kadın.Adam şey dermiş ayrılmak mı ? Pardon sen kimsiniz![]()
Telefonu açıp ağzına geleni söyleyecekmiş, çok üzülür zavallı adamceğiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim mesajı eş geçtiğine göre aynı sevgili ve aynı kadın.Adam şey dermiş ayrılmak mı ? Pardon sen kimsiniz![]()
Benim ailemden biri vefat etse ve bu doenmde erkek arkadasim senden ayriliyorum dese ne hissedeedim diye dusundugumden. Kendisine ayni sey yapilsa sorun etmeyecekelr var belki ama ben oyle biri degilimAyy kendinden önce başka insanları düşünenleri anlamıyorum. Hayır adam değecek biri olsa haklısın diyecem de o da yok. Ee sen niye düşünüyosun, ayrıldığını söyle bırak o düşünsün.
E işte böyle adama bu kadar düşünme fazlaBirlikte olmadıklarından olabilir miadam benim eski halim gibi. Flörtöz
![]()
Bence adam kendini 2. Merdivenden atarBenim mesajı eş geçtiğine göre aynı sevgili ve aynı kadın.
Telefonu açıp ağzına geleni söyleyecekmiş, çok üzülür zavallı adamceğiz![]()
Kendini düşünüyor olmasın ? Adam belki adonisli , six packli falandırE işte böyle adama bu kadar düşünme fazla![]()
Flortoz biri degilBirlikte olmadıklarından olabilir miadam benim eski halim gibi. Flörtöz
![]()
Pardon da senin bi önceki konu açtığında ayrıldığını söylemen gerekiyordu, şimdiye niye kaldı bu muhabbet. Seninde niyetin yok da işte laf olsun.Benim ailemden biri vefat etse ve bu doenmde erkek arkadasim senden ayriliyorum dese ne hissedeedim diye dusundugumden. Kendisine ayni sey yapilsa sorun etmeyecekelr var belki ama ben oyle biri degilim
Bu açıdan bakmamıştım olayaKendini düşünüyor olmasın ? Adam belki adonisli , six packli falandırbir daha nereden bulacam diyordur. Öyle kadınlarda var .
Tam o gun kuzeni vefat etti. Bu konuyu konusamadik bilePardon da senin bi önceki konu açtığında ayrıldığını söylemen gerekiyordu, şimdiye niye kaldı bu muhabbet. Seninde niyetin yok da işte laf olsun.
Adamın en son düşündüğü şey senin olduğunu sandığın ilişki şu an zaten, korkma üzülmez. Olmayan şeyin bitişine üzülünmez ki.Benim ailemden biri vefat etse ve bu doenmde erkek arkadasim senden ayriliyorum dese ne hissedeedim diye dusundugumden. Kendisine ayni sey yapilsa sorun etmeyecekelr var belki ama ben oyle biri degilim
Tabi kesin düzgün ev erkeğidir, aslında özünde iyidir falan filan . A-dam ta-ti-le git-miş si-zi u-nut-muş.(nokta) heceledim ki tam anlayın diyeFlortoz biri degil
Ayrılmak mi? Peki bundan şeyin haberi var mı? Sevgili olmadıgnız sevgilinizin?Bir onceki konumda bahsetmistim. Ozetleyecek olursam, erkek arkadasim kuzenleri ile tatile gitmisti ve benimle ilgilenmiyordu. Mesajlara cvp vermeme telefona bakmama vs. Buradaki arkadaslar kesin bir is ceviriyordur diye yorum yapmislardi. Tatil sirasinda kuzenlerinden biri aniden vefat etti. Brn de haftasonu taziyeye gittim. Bir gece onlarda kaldim.
Tabi bulusunca her sey normaldi. Hatta cok da ilgiliydi, bir sorun yoktu.
Gelelim asil konuya. Samimi olmasindan rahatsiz oldugum bir kadin is arkadasi var. Ozel hayatinda onunla yalniz vakit gecirmemesi konusunda uyardim. Kesin burada kimse kimsenin gorusecegi kisiye karisamaz gibi yorumlar da gelecek biliyorum ama kadini bildigim icin bu durumdan rahatsizim ve onunla iletisimde olmasini sevmiyorum. Haftasonu kadin cocuklariyla erkek arkadasimin tatil yaptigi yere gitmis. Orada tatil yaptigini bildigi icin gittigini dusunuyorum. Muhtemelen ben durumu anlarim diye telefonlarimi acmadi. Tum gun onlarla vakit gecirmis. Ayni seyi ben yapsam, bir erkek arkadasimin yanina gidip tatil yapsam ne olur acab? Hepimiz "Medeni" insanlariz mi diyecek?
O kadin ile gorusmemesi konusunda net bir sekilde onu uyarmistim. Kendime saygisizlik yapildigini dusunuyorum ve onu gormek de konusmak da istemiyorum. O kadar kirildim ki icimden atamiyorum. Burada celiskiye dustugum konu su: simdi kuzeni vefat ettigi icin bir acilari oldugunu bildigimden bu konuyu acip tartisamiyorum. Iletisimi keseyim dedim ama bu zamanda yapmayi dogru bulmuyorum. Ancak tepkimi de gostermek istiyorum. Icim icimi yiyor. Bu konuya tepkimi bilmese ya ileride benzer olaylar yasarsam ne olacak? Ayrilmayi bile dusundum ama yine vicdan yaptim acinin ustune olacak sey degil diye. Offf nasil bir ikileme dustum anlatamam. Uzuluyorum ama bilen yok. Kirginim ama bilen yok.
Adamın en son düşündüğü şey senin olduğunu sandığın ilişki şu an zaten, korkma üzülmez. Olmayan şeyin bitişine üzülünmez ki.
Valla o zaman bende hayal gücümü zorlarım. Evli filan sanarım kendimi jdndjdjBu açıdan bakmamıştım olayaama 7000 tane adonisi olsa napacan ki böyle bi tiple
![]()
Yaa öyle mi oldu, iyi bekle sen o zaman biraz daha.Tam o gun kuzeni vefat etti. Bu konuyu konusamadik bile
Hayal aleminden in bi ya ayakların yere bassınValla o zaman bende hayal gücümü zorlarım. Evli filan sanarım kendimi jdndjdj
Yav kadınlar da diyor ki zaten umrunda değilsin, ayrıldığını söylesen sallamaz bile. Oturup sevgilim cenazem varken terk etti diye üzülecek mi bu adam? Güzel hayaller kuruyorsunuz ama hayal işte.Benim ailemden biri vefat etse ve bu doenmde erkek arkadasim senden ayriliyorum dese ne hissedeedim diye dusundugumden. Kendisine ayni sey yapilsa sorun etmeyecekelr var belki ama ben oyle biri degilim
Sende hayal kur sosyete kızı. Bak neden evde kaldın ? Hayal kuramamaktanYav kadınlar da diyor ki zaten umrunda değilsin, ayrıldığını söylesen sallamaz bile. Oturup sevgilim cenazem varken terk etti diye üzülecek mi bu adam? Güzel hayaller kuruyorsunuz ama hayal işte.
Gören de sevgi dolu, ilgili, verici bir adamı terk edeceksiniz sanır. Adam zaten sizi hayatına dahil etmiyor ki. Yoksunuz zaten. Daha nasıl anlatılır ki? İlişkinizin adı var sadece kendi y-o-k!
Öyle önümüze gelen her oduna he deseydik, evlenirdik şimdiye. Millet her haltına sabrediyor, nikah masasına oturtuyor işte.Sende hayal kur sosyete kızı. Bak neden evde kaldın ? Hayal kuramamaktanbende heceledim ama konu sahibi asla anlamayacak gibi
kısmet.