Içim içimi yiyor, ne yapmaya çalışıyor?

Oriess

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
242
101
13
32
Merhaba,

Hep aynı yerden sinaniyorum galiba, tahammül edemediğim ne varsa iliskilerimde yaşıyorum. Sorun bende herhalde, artık kanaat getirdim.

Konuyu anlatayım. Sevgilimle meslektasiz, aynı işyerinde değiliz ama aynı işi yapıyoruz. Bugün bana işle alakalı birinin tlf numarası lazım oldu. Aklıma o geldi, ona sorayım dedim. Aradım. Dedim canım x kisisinin cep tlf var mi sende? Napicaksin dedi, vakit olmadığı için kısaca söyledim. Dedi önce ona sorayım ver derse veririm. Dedim ne olacak versene canım şu teli. Yok veremem diye tutturdu. Sinirlendirdi beni biraz kızgın dedim verme tamam istemiyorum. Iyi tamam dedi sinirle kapattı teli. Ilk şoku burda yaşadım.

Birkaç saat geçti. Iş çıkışı ya o arar ya ben normalde. Bekledim aramadı. Bende kırgın olduğum halde salaklik yapıp aradım. Açmadı. Neden acmiyorsun diye yazdım. Müsait değilim dedi. Ne işin var yazdım cevap yok. Isı olmadığını biliyorum bilerek yaptığını anladım. Aradım tekrar açmadı. Biraz daha geçti. Tekrar tekrar aradım açmadı. Ne yapmaya çalışıyorsun dedim. Ses yok. Çıldırttı beni.

En son bana bu yaptığını affetmeyecegim, şimdi işine bak aramam daha yazdım.

Şu an olayın şokundayim. Ne oldu neden oldu anlamadım. Ne yapmaya çalıştı bu. Ben ne yaptım. Siz söyleyin nasıl görünüyor dışardan?

Bu arada yaşlar 25-30.

İşle alakalı biriyse sormasına gerek yoktur diye düşündüm. Gereksiz yere tavır yapmış, siz de üstüne gittikçe artislenmis.

Ayrıca nokta virgül kullandığınız için çok teşekkür ederim :)

Numarasını istediğin kişiyle seni kıskanmış olabilir mi ilk aklıma bu geldi

Üzerinize düşeni yapmışsınız beklemeye geçin

Ben o noyu başkasından da çok rahat bulabilirdim. O benim sevgilim diye onu aradım. Ne gerek var ki kasmaya?
Olabilir baskasindan da bulabilirsiniz ama ozellikle is ortaminda bir insanin telefonu sorulmadan verilmez. Adam belki neden verdin numarami diyecek, herkes bizim gibi degil bazilari hoslanmayabilir.

Telefon numarası için ısrarınız be kadar yanlışsa sevgilinizin çocukça kaprisi de o kadar saçma ve komik.
Hiç üstüne düşmeyin.

Gereksiz gerilmissiniz. Ortada mesele bile yok.

Telefon numarası için ısrarınız be kadar yanlışsa sevgilinizin çocukça kaprisi de o kadar saçma ve komik.
Hiç üstüne düşmeyin.
Düşmüş bulundum. Ama şu saatten sonra aramayı yazmayı düşünmüyorum. O da yazmıyor zaten.

En sevmediğim durumlar :/

Değil mi? Ne gerek vardı sanki? Israrla açmıyor teli çocuk gibi

Ya ne bileyim belki gerçekten meşguldür. Belki o da gergindir ters konusmamak için açmadı...
Sen de biraz fazla kafana takmışsin kizma da nedense ozel gününde olduğunu düşündüm :)

Bence erkek arkadasinla bir daha iş konularında muhatap olma belli ki aşk ve işi bir arada yurutemiyorsunuz

Iyi de ısrarla aradığım halde neden açmıyor? Gelemiyorum böyle şeylere. Ne gerek var? Niye hayatı kendimize zorlastiriyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…