- 23 Ağustos 2017
- 495
- 132
- 18
- 35
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Çalışmicam zaten yorumunuz için teşekkür ederim ama yine de o parayı kullanmak beni korkutuyorÖğrendikten sonrası sıkıntı olur,
yani haram para kazandıklarını bile bile çalışıyorsanız sıkıntı, ama siz bilmiyormuşsunuz emeğinizi alın.
Öğrendiniz bu saatten sonra da çalışmayın.
Onların internetten soru sorabileceğim bi sistemi var mı Maddi olarak çok sıkıntıda olduğum için hiç düşünmeden sadaka da veremem o parayı çok borçlarım ihtiyaçlarım var o yüzden çok kararsızımBenimde içim rahat etmezdi, imkanınız varsa o parayı sadaka olarak verin, ben böyle beni rahatsız eden durumlarda, bilmediğim konularda direk Diyanet işlerini arayıp bilgi alıyorum.
Belki içinize siner ozaman
Yok kendim bizzat şahit oldum zaten ve orada eskiden çalışan birden fazla arkadaşımdan da teyit ettim ki bu insanlar birbirini tanımıyor bile sorduğum arkadaşlarımÖğrendiğinizi gözünüzle görseniz daha iyi olur. Kimden duydunuz? Haram para kazaniyor demek cok büyük bir iftira... lütfen bu konularda dikkatli olun.
Camur atmak ayip ve günah. bir insanin günahını örtmek gerek...
Yok kendim bizzat şahit oldum zaten ve orada eskiden çalışan birden fazla arkadaşımdan da teyit ettim ki bu insanlar birbirini tanımıyor bile sorduğum arkadaşlarım
kızlar bi konuda çok rahatsızım
Şuan çalıştığım kliniğin sahibi karı koca çift hakkında çok kötü şeyler öğrendim
Maaşımın da hepsini vermediler zaten beni çalıştırıp bir sürü hasta baktırıp maaşımın üstüne yattılar
Meğerse hep böyle yapıyorlarmış o yüzden oraya bir giren doktor en fazla bikaç ay çalışıyomuş
Gelelim asıl soruya
Bunların kazandığı para da pek helal şekilde kazanılmış paralar değilmiş öğrendiğim bazı şeylere göre
Haram yoldan para kazanan bi patronun, çalışanına verdiği ve çalışanının da gerçekten emeği ile hakettiği o para çalışan kişi için helal midir haram mıdır?
Ben emeğimle kazandım o parayı ama onlar kötü yollardan elde etmiş
İşi bırakacağım zaten de, verdikleri kadar kısmını kullansam mı, kullanmasam mı bilmiyorum
Yorum yapın lütfen içim çok rahatsız
İyi de ben orda çalışarak bilmeden öyle insanların daha çok kazanmasına hizmet etmiş oldumKoca doktorsunuz.Az mantık yürütüp vicdanınızı dinleyin.Doğru orada illa birinin aklına , yorumuna uymayın.
Sizin çalışarak kazandığınız para nasıl haram olur?Başkasının yaptığı sizi nasıl Bağlar??
İyi de ben orda çalışarak bilmeden öyle insanların daha çok kazanmasına hizmet etmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?