İçim içimi yiyor

Mesela o başka şehire gelin gitmişti çamaşır teli vs alınmadı ordan kendisi almıştı şimdi sana alınacak diyor Yani basit seyler
84 parca yemek takimi gibi bi konu degilse camasr teliyse ablaniz tribe girmis:)) fakat dugun oncesi tatszlk olmasa iyi. o da rahatszdr bence. orta yolu bulup barisin.

84 parca yemek takimi gibi bi konu degilse camasr teliyse ablaniz tribe girmis:)) fakat dugun oncesi tatszlk olmasa iyi. o da rahatszdr bence. orta yolu bulup barisin.
Aslında yemek takımı mevzusu da var :) kendisi istememişti eşi Doğuda görev yaptığı için Doğuya gelin gidecekti, orda lojmana sığdıramam diye almamıştı. Şuan yine alalım diyor annem babam. Ailem bu konulardan pek anlamaz, ben istiyorum suan yapıyorlar , ama o hiç istememiş. Bide 10 yıl öncesiyle suan bir değil ki. Çeyiz setleri vs suan cok revaçta. Nasıl bulacağız orta yolu

oo o konu hassas yemek takimi:) hediye edin ablaniza alip. ona model atin telefondan hangisini istersin gibi.

10 yıl oncekıyle sımdıkı esyalar bır degıl
Onunkıler eskımıstır yenılerede gonlu kayıyordur
Bırde dedıgın gıbı es cocuklar bunaltmıssa
Mazur gor bu zamanlarda
Biliyorum senınde en guzel gunlerın ama yapacaj bısey yok ablan sonucta
Bende kardesıme yorganını yastıgını hep hazır aldım birsürü ıvır zıvırını aldım
Ama yınede gorunce keske benımde boyle guzel olsaydı dıyorsun ıster ıstemez..
Benımde 10 yıl oldu ozamanla bu zaman cok farklı kısılıklede alakalı
Ben evlenırken aman uygunu olsun aman orta yollu olsun dedım gıdıpde ıstedıgım esyayı alamadım
Buyuk kardeslerde genelde boylr bır aıleyı dusunmecılık oluyor
Valla bızım kızda kuafor sacını yaptı begenmedı kalktı ben baska yere gıdıcem dedı gelınlıkle kalktı baska yere gıttı..
Ama benım sacımı evde kendım yapsam daha guzel olurdu gıkım cıkmadı aslında arsız olan bendım ama hep sıneye cektım
Esyalar uygunundan olsun hep aıleyı fılan dusunduk
Kız kardesım ne ıstedıyse onu aldı onun evı cok guzel oldu
Dugun salonum berbattı nolcakkı dedım
Sımdıko aklım olsa 300 fazla verıp ıstedıgımı yapardım ama ben genelde buyuk ablayım hep makuluna baktım
Sonra kardesım ıstedıgını yapınca hem cok sevındım bende elımden gelenı yaptım.. hemde ben niye yapmadım
Benım nıye boyle olmadı dedım durdum
Sonra esyaları yavas yavas yenıledıkce ıcının yarası soguyor
Onun demekkı oyle bır sansıda yok
Alttan almaya calış ıkınızde stresten bunalmıssınız bence..duzelır ama boyle gıtmez.. Sende cok gozune sokmadan yap

Belki de o herşeyi kabullendiği için aileniz çok özenmedi ya da ne istediğini nasıl istediğini sormadılar o da olduğu gibi kabul etti şimdi siz istediğinizi yapıp alınca alınmış olabilir ama kavga etmeyi gerektirmez.Gözlüğü nasıl kırıldı ablanızın vurdunuz mu? biraz anlayış gösterebilirsiniz

Hayr ne istediğini sordular onu da aynı şekilde alışverişe çıkardılar. Ama o detaycı değil nasıl olursa kullanırım havasında. Bende cok inceliyorum renk uyumu vs açısından. Benim stresimin isteğimin binde biri onda yoktu o kuzenlerimle gezerdi bide 10 yıl öncesinden bahsediyorm o zamanlar böyle çeşit çeşit model model yoktu ki. Biz ne yapsak suan nişanlımla ortak yapıyoruz fakat onun öyle değildi ailemde cok üstesinden gelemedi maddi olarak da suan ki gibi iyi değildik. Yine de evlendikten sonra da ailem cok yaptı ona. O benim üstüme gelince mecbur kendimi savundum işte üzgünüm

Ay bızımı anlatıyorsun dedım bır anda..
Bende gorev nedenıyle doguya gıdecegım hıcbısey alınmamıstı
Ama yalnız benım aılemde tasınırken yıpranır dedı ılerde alınır dedı tek farkım ceyız dızılı bır evım olmadı
Bır koltuk takımı yatak odası tv .kucukşerınden beyaz esya..
Hıc oyle yemek odası oturma odası ıncık boncuk yoktu..
Hatta su sıralar babama soylenıyorum kendıde memurdu buzdolabını en normalınden aldırdı ıkı kısısınız kırılır dokulur dedı..
Sımdı olduk 4 kısı hadı yerlesık yere gectık ala bakalım nasıl alınacak dıyorum
Bizimkiler emeklı artık alamazlarda..
Hep yer degıscez dıye gonlume gore ev dızemedım ısteseydım olurdu
Bende ozmaan hep oluruna gıttım
Ama herseyıyle dızılı evlerı gordukce ıcım gıttı 10 yıldır soylenır dururum..
Sımdı yavas yavas alınıyor ama bırı yenı oluyor bırı eskıyor sacma sapan bır hal..
Aslında buda benım sucum aldırsaydım
Ama hep makul olmaya calıstım hep baskaları ıcın kendımden fedakarlık yaparım sonrada dovunur dururum tuhaf bı psıkolojı neyse sen ona bır pasta al yada bır hedıye gıt gonlunu al abla işte atsan atılmıyo satsan satılmıyor

Evet evet aynen dediğiniz gibi o hep uygun olanına kaçtı. Yine de 10 yıl öncesine göre iyi şeyler yapıldığını düşünüyorm. Mesela mobilya alışverişine onlar cümbür cemaat çıktı her kafadan bir ses çıktı , ben baştan anlaştım nişanlım ve ben çıkacağız diye.. yani onun her seye tamam tamam dmesinin suçlusu ben değilim ki suan belki onunda içinde ukte kalan seyler olmuştur belki de dediğiniz gibi yeni şeulere heves etmiştir.. aslında onunda evi esyaları güzel gayet ama ne olursa olsun bu şekilde oluyor demekki sorunlar ben biraz gözü açığım ona göre şu şu yapılacak diyorum onunda etkisi var sanırım. Of cok üzgünüm keşke hiç yaşanmasaydı

Babam da söz vermişti buraya gelince yemek tk vs alacağım diye yine de diyor alırım diye ama işte sürekli dile getirilmesi saçma. Aynen onunda eksiği çoktu çeyizi serilmeyecek nasıl olsa diye. Ablam da cok fedakarlık yaptı eniştemin ailesi bir iğne dahi yapmadı eniştem birikimiyle az buçuk sey yapınca ablam da aileme cok yüklenemedi. Ama suan biz nişanlımla ortak yapıyoruz o yüzden aileme de cok yüklenmiyorum isteklerimi dile getiriyorum herkes elini cebine atıyor. Aynen öyle yabancı olsa kapat kapını kopar bağlarını ama abla bu içim gidiyor suan

Hayatta hep bir ablam olsun istemişimdir siz sahipsiniz Allah yokluğunu göstermesin annenlere gönül koymuş aslında sana yansıtmış olsun sen küçüksün gönlünü al mutlaka abla candır

Aman çok ufak mesele büyümüş... biraz siz alttan alabilirdiniz, açtım ağzını yumdum gözümü diyecek kadar bir şey yokmuş ortada...

Benim de kızkardeşim var. Allah gönlümü biliyor, inşallah karşısına kendi gibi naif, anlayışlı, gördüğünden aşağı düşürmeyecek biri çıkar...
Onun için en iyisi en güzeli olsun isterim.
Bizim de şartlarımız farklı. Üniversitede ilk arabamı alabilmek için öğrenciyken calıstım, bir kısmını ben ödedim.
O su an üniversitede jipi var :) daha da güzeli olsun inşallah.
Ama ben o zaman da önemsemezdim maddi şeyleri, şimdi de önemsemiyorum...
ablanız yaşadıkça fikirleri değişmiş.
Eskiye dönük pişmanlıkları olmuş, şimdi de söyleniyor...
Gönlünü alıp; istersen evinde bir kaç şeyi de birlikte değiştirelim, falan deseniz buyumezdi bu kadar..

Ben anlamiyorum bu kardes kiskancligini, benm de kucuk kardesim var ve ben babama da kendisine de diyorum bana yapamadiginizi yapacaksinz bu cocuga ya da kardesime diyorum istedigin birsey var mi para gondereyim biraz yasa hayatini diye, ya insan kardesine der mi bana yapilmamisti sana yapiliyor diye en fazla git annene babana sitem et,

Neyse aldırma oluyor boyle seyler
10 sene oncekıyle sımdıkı bır degıl ınsan heves edıyor ıste ..
Onun bır sucu bukadar dıllendırmek
Halbukı sen aldıkca ıyı yapıyosun daha ıyılerını al dıyebılse belkı oda almıs kadar ıyı hısseder..
Siz kucukler cok kurnazsınız ıste bız ıcımıze atıp aman olsun nolcak vs.. Dedık
Siz ben bunu ıstıyorum sunu ıstıyorum cıngarlık yapıyosunuz
Ben nıye zamanında boyle yapmadım dıyoruz bızde
Gecer bunlarda gecer sen aldıklarını onunla cok paylaşma yada babanlarla bırlık ol ufak tefek arada onunda gonlunu alsınlar..
Suan senın el ustunde tutulman lazım oyle dusunursende haklısın ama cocuklar eş ev hayat ınsanı yoruyor ılerde anlarsın onada destek ol mutluluklar dılıyorum

Bişey alsam onu da ayırmıyorum ufak tefek gönlünü alıyorum ama. Geçer inşallah. Aynen öyle destek olup teselli vereceğine işte sonuç cok teşekkür ederm güzel yorumlarınız için..

Kardeşiniz şanslıymıs. Bende onu anlatmaya çalışıyorum işte benim tam hevesli güzel zamanlarımda sürekli laf sokmaya gerek var mı

Birkaç bi şeyini değiştirecek kadar maddi gücüm yok malesef. Hemde her şeyin yeri zamanı yok mudur suan benim kendi telaşım bana yetiyor zaten. Destek olup teselli vereceğine söylendi sürekli. Ortada elle tutulur hiçbir çeyizim yok ev yok henüz ve vakit daralıyor ben zaten gerginim

3 5 eşya yüzunden ettiğine bak
Hic ılımlı olamiycam ben ablan konusunda
Baya baya kıskançlık bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…