Icim kan agliyor cok kotuyum

Mervesevecen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
188
159
33
Arkadaşlar geçen.hafta konu açmıştım bi çocukla görüştük konuşuyoruz artık diye
Ben önceden nisan atmıştım yani nikah yapmıştık düğüne varken sonra ayrılmıştık
Ben bunu konustugun çocuğa söyledim ve konuşmayı tamamen burda bitirelim dedi ve kapattık. O kadar kötü hissediyorum ki kendimi hiç birşey düşünemiyorum bile ..

İçim kan ağlıyor ne yahu? 3 günlük birşey için değer mi. Doğruluğunu savunmuyorum ama demekki bu konularda tutucu biri. En azından sizi oyalamamış direk bitirmiş. Ayrıca ne oluyorsa nişanlanıp ayrılınca? Size karşı yeterince duygu beslemeyip bunu bahane etmiş de olabilir.

Bunu neden geri kafalık olarak görüyorsunuz ki. Bence çocuk karakterliymis, olmayacağını düşündüğü bir işin içinde devam edip kızı oyalayip, gönlünü eylememis. Abartılacak bir durum yok. Uyuşulmamiş bitmiş.
[/QUOTE
Ne kadar kolay söylüyorsunuz

Bu duruma böyle açığa çıkması gereken gizli bir gerçek gibi davranırsanız bu tavırlarla daha çok karşılaşırsnız.
Ben olsam lafı geçmediği, özellikle sorulmadı sürece söylemem bile. Söylerken de kem küm edip boyun da eğmem. Ha oldu ki karşımdaki böyle bi tribe girdi "hayhay yolun açık olsun" der silerim. Siz ezilirseniz, ezerler. Özgüven her şeydir.

Ne kadar kolay söylüyorsunuz
Çok merak ettim bu şahsın geçmişi tertemiz sanırım. Bir nişan atma ile yaptıgı şeye bak. Sanki ahlaksızlık etmişsin. İnsana ne kadar berbat hissettirir. İyi tarafı ise net olması. Dürüst olman da güzel ama bir görüştüğün kişiye bu konuları açma sadece geçmiş senin için önemli mi diye sorabilirsin. Anlatmak zorunda degilsin hiçbir şeyi. Hatta bu soruyu sormana bile gerek yok.

Çok merak ettim bu şahsın geçmişi tertemiz sanırım. Bir nişan atma ile yaptıgı şeye bak. Sanki ahlaksızlık etmişsin. İnsana ne kadar berbat hissettirir. İyi tarafı ise net olması. Dürüst olman da güzel ama bir görüştüğün kişiye bu konuları açma sadece geçmiş senin için önemli mi diye sorabilirsin. Anlatmak zorunda degilsin hiçbir şeyi. Hatta bu soruyu sormana bile gerek yok.
Anlatmam gerekiyordu sonuçta resmiyette boşanmış gözüküyorum:(

Arkadaşlar geçen.hafta konu açmıştım bi çocukla görüştük konuşuyoruz artık diye
Ben önceden nisan atmıştım yani nikah yapmıştık düğüne varken sonra ayrılmıştık
Ben bunu konustugun çocuğa söyledim ve konuşmayı tamamen burda bitirelim dedi ve kapattık. O kadar kötü hissediyorum ki kendimi hiç birşey düşünemiyorum bile ..
Millet afedersin çocuğu ölüyor kocası ölüyor böyle başlık açmıyor.
Bi dikkat edelim şu başlıklara lütfen.
Tamam üzülmüşsünüz haliyle bu anlaşımayacak bi durum değil de ,
Biraz daha abartısız başlık lütfen

Ben bu konuyu söylemeden önce beni beğendiğini söylemişti

Boşanmış gözüküyorsan istememiş olabilir. Herkesin düşüncesi, bakış açısı farklı. Başta önemsemiyorum deyip sonra yüzüne vursaydı çok büyük terbiyesizlik olurdu ama en baştan söylemiş. Yapacak bir şey yok maalesef.

Back
X