İçim kan ağlıyor 🥺

Nur_hayat2005

Hemşire hanııımmm 👩🏼‍⚕️
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
2.314
3.988
83
Hanımlar merhaba cumanız mübarek olsun şimdiden söyleyeyim derdim uzun okuyup da içiniz karardıysa özür dilerim formda çok gezerdim çok okurdum dertlerinizi ama bir gün buraya benim derdimi yazacağım aklıma gelmezdi
Eşimle 2011 de tanıştık aynı üniversiteyi okuduk birbirimizi çok sevdik hala seviyoruz evlendikten sonra cinsel sorunlarımız oldu ikimizde çalışıyoruz işimiz yoğun ayda bir beraber olmaya başladık konuştum olmadı küstüm olmadı en son ayrılalım dedim ben paikoloğa gidim ben seni bırakmak istemiyorum tedavi olim dedi oke dedim sağ yumurtalığımdan ameliyat oldum yaşım 30 2 yıldır evliyim artık bebek istiyorum dediğimde ben istemiyorum maddi kaygıdan dolayı dedi yoksa isterim dedi ama ben çok istiyorum ablamın 13 yıl bebeği olmadı ondan çok etkilendim olmazsa diye çok korkularım var bir kimyasal gebelik geçirdim onda bile hamile olduğuma sevinmedi allah var bugune kadar hep titredi üstüme hep sevdi beni her zaman kurban olurum diye sevdi ama niye böyle bana neden bunları yaşatıyo bilmiyorum bizim çocuğumuz olacak sen ablandan etkilenmişsin diyo ama ben de anne olmak istiyorum 15 yıl önce annemi kaybettim içim kan ağlıyor ne anne dediğim var ne anne diyenim var arkadaşlarım hep gebe eşleri üstüne titriyo çok özeniyorum hemşireyim çalıştığım yere bi aile geldi adam kızını nasıl seviyo prensesim diye ananne bebeğe bakıyo gözlerim doldu çok ağladım bunlar nasıl duygular bilmiyorum içimi dökmek istedim okuduğunuz için teşekkür ederim

Neden istemiyor bir sebebi var mi maddiyati bahane etmesi dışında?

Çocuklara olan ilgisi nasıl mesela bir çocuk gördüğünde sever mi?

esiniz kendini çocuk sahibi olmak icin hazir hissetmiyor demek ki
böyle şeyler tek taraflı istekle olmaz maalesef ikinizinde hayatini degistirecek bir karar çocuk yapmak

Reactions: 000
5 yıl içinde baba olmayı düşünüyor mu eşiniz?
Kadınlar için 35 yaş sonrası riskli bunu bilmiyor mu?

birde neden ayda bir iliski
bu iliski herzaman sizin zorlamaniz ve isteginizlemi oluyor?

Önce Bi sakin ol.. Annenin yokluğu ayrı travma zaten ama bunu çok büyütme ve zamana bırak.. Neyi çok dillendirirsen olmuyor.... Relaxxx..

Reactions: 000
Kocanın cocuk istememek en doğal hakkı ama, cocuk ıstemedigini evlenmeden söyleyecekti sen ona göre evlenecektın.
Bunu evlendikten sonra söylemesi sizi kandırması anlamına geliyor

Konu bebek olunca daha doğrusu bebek isteyen bir anne olunca ben hiç objektif olamıyorum.
Maddi kaygıdan çocuk yapmamak kadar saçma bir durum olamaz.
İkiniz de çalışıyorsunuz. Herkes nasıl bakıyorsa siz de öyle bakarsınız.
Tek seçenek var ya kabul edeceksiniz ya da terk edeceksiniz.

Ayni sorun bendede var malesef yasim 30 esimin maddi geliri iyi ama istemiyor suan degil diyor.herseyi mukkemmel olsun diyor okdugundada mukemmel bir baba olacagindan hic suphem yok ama bakalim hayirlisi.

Neden istemiyor bir sebebi var mi maddiyati bahane etmesi dışında?

Çocuklara olan ilgisi nasıl mesela bir çocuk gördüğünde sever mi?
Çocukları pek sevmez ama çocuğu olsun ister benim de istememin 2 ayrı sebebi var 1. Ameliyat olduğum için doktorlar elinizi çabuk tutun diyo 2. Si de gezdim tozdum yıllardır beraberiz ben anneliğe hazır hissediyorum maddiyatı bana göre bahane mak. Mühendisi eşim iyi bi firmada çalışıyor maddi sıkıntımız yok ki

Maddi sıkıntımız yok iyi bi firmada mak. Mühendisi e ben de çalışıyorum üni de o çalımazken ben çalışır hem ona hem kendime bakardım 9 yıldır birlikteyiz ve yumurtalığımdan ameliyat oldum bi bebeğim olsun istiyorum

O kadar hak veriyorum ki eşinize..
Maddi manevi kaygılar, ülkenin durumu.. İşsizlik, mutsuzluk insan gerçekten oturup mantıklı bakınca çok bencilce geliyor çocuk doğurmak.
Benim eşimde 4yıl istemedi. Bende ona saygı duydum hatta bende düşündükçe istemedim.
Yeni yeni bu fikre alışıyoruz. Eşim şimdi çok istiyor.
Hazır olmayanı hazırlayamazsınız. Eşinize zaman tanıyın.

Maddi sıkıntınız olmadığını tahmin etttim eşiniz bahane ediyor onu çünkü...
Evet hemde yaş ilerledikçe günümüzde sıkıntı olabiliyor.
Misal benim yaş 34 ama yumurta rezervim azalmış.
Doktor doğruyu demiş eşinize bu durumu ciddi bir şekilde anlatmaniz lazım ilerde olmama ihtimali yada zor olma ihtimali yüksek diye.

Yumurtalarınızı dondurun mutlaka.
İlerde ne olacağı belli olmaz çünkü.

Kocanın cocuk istememek en doğal hakkı ama, cocuk ıstemedigini evlenmeden söyleyecekti sen ona göre evlenecektın.
Bunu evlendikten sonra söylemesi sizi kandırması anlamına geliyor
Şu an istemiyorum diyo paşam ben senin keyfine göre doğuramam ki ben de anne olmak istiyorum ben karnımda taşıyacam bakacam beslicem uykusuz kalacam eve ve sana da bakacam ben hazırım diyorum da sen mi naz yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…