- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.988
- 83
- Konu Sahibi Nur_hayat2005
-
Çalışıyorum evim her zaman tertemiz yemeğim hep var kendime bakıyorum onunla ilgileniyorum herkes ona beni övüp şanslı olduğunu söylüyo bence eşimin problemi şımarıklıkİstedigi zamanı bekleyin demek isterdim ama eşinizin sanki başka problemleri var gibi geldi bana.
Evet biliyor hemşireyim ben ona da bilgi veriyorum farkında5 yıl içinde baba olmayı düşünüyor mu eşiniz?
Kadınlar için 35 yaş sonrası riskli bunu bilmiyor mu?
Hayır o da yok ereksiyon erken boşalma gibi sıkıntısı da yokurolojik ir problemmi var acaba
Allah dert vermesin ama bi kadın için de mutsuzluk sebebi böyle hamile haberi verilince ağlayan eşleri görüp üzülüyorum halimeAyni sorun bendede var malesef yasim 30 esimin maddi geliri iyi ama istemiyor suan degil diyor.herseyi mukkemmel olsun diyor okdugundada mukemmel bir baba olacagindan hic suphem yok ama bakalim hayirlisi.
maddi durumunuz nasil yani belliki bir skintisi var stresli bir istemi calisiyor evliliginiz nasil gidiyor?Hayır o da yok ereksiyon erken boşalma gibi sıkıntısı da yok
Maalesef yok cinsel hayatımız için de konuştuk çünkü ben ayrılmayı düşünüyordum psikoloğa gidecem dedi ondan da ses yok araştırdım bi kaç doktor söyledim sen karışma dediEn doğru ve hayırlı zamanda bebeğiniz gelir
insallah
Sizin öncelikle özel hayatınızı düzenlemeniz gerektiğini düşündüm , ayda 1 kez birliktelikte bebek işi zor olabilir
Yaşınız da tam müsait
Aile büyüklerinizden . Sevdiği saydığı kişilerden nasihat ettirebileceğiniz kimse yok mu
Zaman geçmeden vakitlice kararını versin siz de ona göre yolunuza bakarsınız
Maddi durum iyi o çalışıyo ben çalışıyorum bi araba kredimiz var o kadar ama aile desteği yok tabii biz yapıyoruz her şeyi zorlansak da yapıyoruzmaddi durumunuz nasil yani belliki bir skintisi var stresli bir istemi calisiyor evliliginiz nasil gidiyor?
Sizlik bir şey yok ama bence eşinizin Cinsellikle ilgili ciddi bir sorunu var. Bir diger secenek de aldatma. Cünkü bu kadar isteksizlik bence bu iki kapıdan birine çıkar.Çalışıyorum evim her zaman tertemiz yemeğim hep var kendime bakıyorum onunla ilgileniyorum herkes ona beni övüp şanslı olduğunu söylüyo bence eşimin problemi şımarıklık
Aldatma yok işe gider eve gelir telefonu hep ortada uzun süreli ilişkilerde tembellik oluyo dedi sadeceSizlik bir şey yok ama bence eşinizin Cinsellikle ilgili bence ciddi bir sorunu var. Bir diger secenek de aldatma. Cünkü bu kadar isteksizlik bence bu iki kapıdan birine çıkar.
Sanırım bencil bir eşiniz var.Evet biliyor hemşireyim ben ona da bilgi veriyorum farkında
Evet bencil her şey için keyfinin gelmesini bekliyorSanırım bencil bir eşiniz var.
Bence açık konuşup ona göre karar almakta fayda var
Çocuk yaşınız gereği sizin için hayati bir kararken eşiniz için keyfi bir karar.Evet bencil her şey için keyfinin gelmesini bekliyor
Doğru söylüyosun eğer olursa bakarız bu duyguyu tatmadık konuşmak için erken ama asla aldırmam diyoÇocuk yaşınız gereği sizin için hayati bir kararken eşiniz için keyfi bir karar.
Ya tamam ya devam diyebilecek durumda mısınız?
Kazara çocuk olursa ne yapmayı düşünüyor eşiniz?
Çocukları pek sevmez ama çocuğu olsun ister benim de istememin 2 ayrı sebebi var 1. Ameliyat olduğum için doktorlar elinizi çabuk tutun diyo 2. Si de gezdim tozdum yıllardır beraberiz ben anneliğe hazır hissediyorum maddiyatı bana göre bahane mak. Mühendisi eşim iyi bi firmada çalışıyor maddi sıkıntımız yok ki
Çok haklısınız ben fazla fedakarım bu konuda her şeye ben yaparım diye atlamaktan adamı tembelliğe alıştırdım kaybediyo beni ellerinden kayıyorum farkında değil o bensiz yapamaz kafası var hep hayalimdir hamile olduğumu söylediğimde sevinen eş kimyasal gebelikte sevinmedi diye evde sinir krizi geçirdim snr bebek düştü zaten bunları hep içimde yaşıyorum ne zmn konusu açılsa bitti tamam bişeyimiz yok bizim olacak çocuğumu buna mı ağlıyosun diyip daha çok sinirlendiriyo beniSiz de haklısınız eşinize de haksız diyemem.cocuk çok büyük sorumluluk ve tüm hayatını değiştiriyor insanın.evet ben bakıcam ben ilgileneceğim diyorsunuz ama eşinizin hayatı da tamamen değişecek ve yeri geldi mi ondan destek bekleyeceksiniz ister istemez.o hazır olmadan istemeden çocuk sahibi olursanız tüm sorumluluk sizin üzerinize kalabilir ben erken demistim diyerek uzak durabilir.cocuk sahibi olmaya beraber karar vermeniz gerekiyor ki bu tek sizi etkileyecek bir durum değil.umarim sorunlarınızı bir an önce çözebilirsiniz.eger bu yüzden boşanmayı düşünürseniz daha fazla ertelemeyin o zaman.belki yeniden evlenip çocuk sahibi olabilirsiniz.ama bence bunun için bosanilmaz güzel güzel konuşarak belki istemesini sağlayabilirsiniz inada bindirmeden.
Kendi çocuğu olsun yapar çevreden çok etkileniyo bi arkadaşı çocuk doğdu uyuyamıyorum işe sarhoş hibi geliyorum karımın yüzünü göremiyorum durmuyo sürekli oyun istiyo diye dert yanmış nasıl korkmuş bizimki bizde mi öyle olacağız diyo yaşamadığı için nasıl davranacağını bilmiyoNasil çoçuklari pek sevmez? Bu adam bebek oldugunda bezini degistirecekmi? Gece onu pispislayacakmi? Banyosunu yaptirip,yemegini yedirecekmi? Sen artik evli olmak için evli kalmayi seçebilirsin, ancak bunu çoçuga yapma. Her çoçuk ilgili bir baba ve sicacik bir yuvayi hak ediyor.
Nedenini ben de bilmiyorumÇocuk istemiyorsa eşiniz onu zorlamamalısınız çocuk çok fakslı bir sorumluluk belkide bunu kaldıramayacak. Birde ayda bir ilişki durumu sorun gibi geldi bana neden öyle ayda bir eşiniz mi istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?