- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Gormezden gel bosver o senin is arkadasin oyle dusun canim boyle tipler her okulda varYeni atandım öğretmenim, bilenler bilir şök kağıtları teslim ediyoruz idareye, öncesinde sınıfımızın dersine giren öğretmenlere imza attırıyoruz, bende hazırladım toplam 6 syf oldu ve kırtasiyeden çıktı alırken zımbalatmayı unuttum,öğretmenlerin imza yerleri ve isimleri arka tarafta en son sayfada kaldı bu şekilde bi taslak vardı internette bende onu kullandım, bi öğrenciyi görevlendirdim tek isimlerin olduğu syf verridim imza atmaları için herkes imza atmış ama bi öğretmen bunun ne kağıdı olduğu belli değil başlık atmasa imzalamıcam diyerek öğrenciyi geri gönderdi, o kdr sinir oldumki bi tek şök kağıtlarında ztn bütün öğretmenlerin isimleiri imza yerleri oluyor bunu kendiside biliyo aşağıda müdürün adı var yani ne kağıdı olmasını bekliyoduki dolandırıcılık falan mı okdr kötü hissettim ve utandımki sonra diğer bütün kağıtlarla birlikte geri göndertttim bilgisayarda hazırlarken ztn tek büyük başlık vardı onun devamında diğer 6 syf geliyodu bende zımbalatamadım için tek imza kağıdını göndermiştim bu imza kağııdnda başlık yoktu ama ztn imza kağıdına ayrı başlık atmak saçma olurdu çünkü ztn 1. Kağıdın sayfasında başlık vardı ztn , bu da imza kağıdına başlık atmış şuan gerçekten okdr sinirliyim ki ve çok üzgünüm sanki ben işimi iyi yapan biri değilmişim gibi bu kişi daha öncede benim sınav kağıtlarımı sınıfta unutan birisi kinim gittikçe arttı arttık görmeye tahammülüm kalmadı çok sinirliyim ve çok kötü hissediyorum utancımdan tenefüste aşağı inemedim
Ama belli olan bişeyKurumlarda olur boyle seyler insan neye imza attigini bilmek ister. Ben cok da haksiz bulmadim. Duzeltip tekrar attirsaydiniz bu kadar sinirlenecek bir sey yok ki.
Kendisi üzerine müdahele edip neden yazıyor ama bütün kağıtları göndermeme rağmenKurumlarda olur boyle seyler insan neye imza attigini bilmek ister. Ben cok da haksiz bulmadim. Duzeltip tekrar attirsaydiniz bu kadar sinirlenecek bir sey yok ki.
Oncelikle sakin ol canim. Inan bu kadar sinirlenecek bir sey yok. Once tek imza kagidini gondermissin. Olmaz oyle. Hem neden ogrenci ile gonderiyorsun. Senin bizzat imzalatman gerekir. Izah ederdin hem.Kendisi üzerine müdahele edip neden yazıyor ama bütün kağıtları göndermeme rağmen
Siz haksızsınız diğer öğretmen haklı.
Bir de çok rica edeceğim, mesleğinize saygınızdan şu dilimizi düzgün kullanın düzgün yazın lütfen. Bir öğretmene hiç yakışmıyor böyle yazmak.
Ben benim kağıdıma müdahele edip başlık atmasına daha çok sinir oldumÇok abartmışsınız kimileri takıntılıdır veya o sırada öğrencilere hava atmaj için demistir. Alt tarafi sube öğretmenler kurulu bir imzadan ne olacak. Üstüne başlık atıp geçse sinirlenmezdiniz ama ben bunu imzalamam deyince sinir olmakta haklisiniz. Böyle tipler çoktur sallamayın hiç.
Diğer öğretmenler imzalamış ama başka öğretmenlerde bu şekilde imzalatıyo+1000000
2. Paragraflta değindiğinizi yazacaktım, kimse yazmış mı diye baktım ki, yazmışsınız
Bence o gerekli bir müdahale olmuş. Sonucta yeni öğretmensiniz ufak tefek hatalar olabilir. Düzeltmeyi kendine vazife görüyorsa düzeltsin boşverinBen benim kağıdıma müdahele edip başlık atmasına daha çok sinir oldum
Siz gerçekten sinir olmaz mıydınız bide kağıdıma müdahele edip başlığı kendisi atmışAbartmıyor musunuz? Bunda bu kadar kinlenecek ne var allah aşkına? Tehlikeli birisiniz bence.
Diğer öğretmenler imzalamış ama başka öğretmenlerde bu şekilde imzalatıyo
Kendiside öğrenciyle gönderiyo ben yapınca mı yanlış oluyıBenim mesajımda arkadaşa katıldığım nokta yazım tarzınızla alakalıydı. Ama düşününce bence de siz haksızsınız. Zımbalatmadıysanız da okulda zımbalayıp hepsini bir arada götürebilirdiniz. Atla deve değil. Öğrenciyle göndermeniz de yanlış. Herkes öyle yapıyor diye siz de yapmak zorunda değilsiniz ki.
Herkesin böyle yaptığını söyledim çünkü dmekki bu uygulama kabul görüyo yanlış bişey yok anormal olan ilk kez olan garip bi durum yok bilinen bişey var şök kağıdı olduğu çok belliBenim mesajımda arkadaşa katıldığım nokta yazım tarzınızla alakalıydı. Ama düşününce bence de siz haksızsınız. Zımbalatmadıysanız da okulda zımbalayıp hepsini bir arada götürebilirdiniz. Atla deve değil. Öğrenciyle göndermeniz de yanlış. Herkes öyle yapıyor diye siz de yapmak zorunda değilsiniz ki.
Ezbere değil orda birçok öğretmenin ismi var şök olduğu belli herkes ezbere yapıyo bi o mu haklı ayrıca bu imzalatma olayı yeni değil ki imzalamasın her dönem olan bişeyDiğer öğretmeni tebrik ediyorum. Ezbere imza atılmaz, haklı bir tepki vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?