İçim kin dolu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öff çok takıntılı birisin geçenki konuda da dedik sana, bunlar takılmaya, canını sıkmaya değmeyecek kadar küçük meseleler diye. Ben ilk atandığımda hiç böyle değildim, aşağılık kompleksi filan mı var sizde anlamadım ki insanlara hareketlerine çok değer veriyorsunuz bi salın kendinizi Allah aşkına.
Ayrıca tek imza kağıdı göndermek nedir öğrenciyle, ben tek tek her öğretmene kendim gider imzalattırırım resmi evrak neticede, ona göre de özenli davranmakta fayda var. Önce siz kendiniz her şeyi usulüne uygun yapacaksınız ki, insanlara eleştirmeleri için açık kapı bırakmayacaksınız. Bu kadar saplantı yapıp dert etmek yerine azıcık özenli olmak daha kolay bence.

Son düzenleme:
Ama o zmn neden benim sınav kağıtlarımı hiç umursamadı ve sınıfta unuttu o gerçekten işini iyi yapan birisi

Ben benim kağıdıma müdahele edip başlık atmasına daha çok sinir oldum
Bu kadar takılmayın. Yazım ve anlatım tarzınızdan sınav kağıtları meselesini hatırladım ki aynı kişisiniz. Ben de diğer öğretmene hak veriyorum. Bir dahakine zimbalayip kendiniz imzalatirsiniz. En doğrusu da bu. Başlığı ne olduğu belli olmayan bir imza sirküsünü imzalamak zorunda değil. Olayı çok kisisellestirmeden karşınızdakinin de dogruyu gösterme yolunun bu olduğunu düşünün. Doğrusunu yapın.

Şök gibi öğrencilerle ilgili konuların görüşüldüğü bir toplantının tutanaklarını öğrenciyle göndermeniz zaten doğru değil bir de herkes ezbere yapıyor deyip görevinizi küçümsüyorsunuz. Ama o da öyle yapıyor diyerek yanlış hareketi normalleştiriyorsunuz. Sizin mesleğinize özen göstermeniz lazım. Başkalarının yaptıklarıyla ilgilenmeyin kendiniz yönetmeliğe uygun yapın kafanız rahat olsun.

Bu kadar kucuk bir seyden kinlenecek ne var allah askina cocuk musunuz ?
Ayrica ben olsam ben de atmazdim. Bu devirde kimseye guvenilmiyor.

Bir de yeni başladınız galiba.ögretmen arkadaşınıza , müdüre, idarecilere imza öğrenci ile yollanmaz.çok ayıp bu davranış bence.

Ayrıca öğretmen arkadışınız haklı.başlıksız ne olduğu belirsiz bir kagıda imza atmak istemeyebilir.siz yapmazsınız ama o kağıt kaybolsa veya alakasız kimseler bulsa, herhangi bir yazının arkasına ekleyebilirler.

Bunlar hep tecrübe gerektirir.memuriyet kafası zamanla kabulleneceksiniz

Ilk yazdigimda fark etmemisim. "Intikami mi nasil almaliyim" nedir yaa. Allah sizin gibi is arkadaslarindan korusun cidden.
Sadece is arkadaslarini degil colugumuzu cocugumuzu da korusun.

Ogretmenlik cok kutsal bir meslek benim gozumde. Bir ogretmenin bu sekilde konu acmasi beni gercekten hem uzdu hem dusundurdu.

Ogretmenlik cok kutsal bir meslek benim gozumde. Bir ogretmenin bu sekilde konu acmasi beni gercekten hem uzdu hem dusundurdu.
Haklisiniz. Hic kimseye denk gelmesin. İlk once güzel güzel cevap verip yol gostermeye calistim ama üsluba dayanamadım.

Genel tavrınız buradaki gibiyse size gıcık olmuş olabilir. Biz de yeni atandık vakti zamanında, kaç yıldır da yeni atananlar geliyor gidiyor hiçbirine de sırf yeni atama diye ters davranan görmedim. Siz fazla mi alıngansınız acaba ? Bir de Allah aşkına ilk yıldan o böyle yapıyor , şu şöyle yapıyor ,ben yapınca mı sorun oluyor triplerine girmeyin . Meslektaşlarınızın tam ve güzel yaptığı işleri de örnek alıyor musunuz? Yoksa hep böyle baştan savma, kolaya kaçma olanları mı

Arkadaşımın hesabından yazıyorum çok üzgünlükle yazmıştım çok özür diliyorum böyle bişey için şimdi hatamı çok iyi anlıyorum yorumları birleştirince

Bu kadar kinlenecek ne var anlamadım. Her şeyde böyle içiniz kötü duygularla dolup taşıyorsa en büyük zararı siz görürsünüz. Kalbinizi karartmayın boş yere. Bu arada hayırlı olsun atamanız.

Ilk atandigim zamanlarda hic benden tecrubeli ogretmenlere bu sekilde davranmak aklima gelmemisti. Beni bu sekilde birisi duzeltse memnun olurdum bilmedigim cok sey var ogreniyorum diye. En son cümleniz cok ergence bir ifade. Ne demek nasil intikam alabilirim diye sormak. Bence bu tarziniz diğer ögretmeni irite etmis ve size bu sekilde bir tavir gelistirmis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…