- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Konu silince geri gelmeyecek mi sanıyorsunuz örtmen hanım?
Daha açık ve kısa bir dille yazmak istedim anlamayanlar içinKonu silince geri gelmeyecek mi sanıyorsunuz örtmen hanım?
Ama o zmn neden benim sınav kağıtlarımı hiç umursamadı ve sınıfta unuttu o gerçekten işini iyi yapan birisiHerkes böyle yapıyor demişsiniz de. Hiç böyle yapmıyoruz biz. Hadi adam size güvensin de öğrenciyle gelmiş imza kağıdı ne malum öğrencilerin sahte evrak düzenlemeyeceği. Adam bence mesleğinizde çok da doğru bir bilgiyi tecrübeyle öğretmiş. Ne güzel.
Eski konularınızın da arasında silinenler var. Pek inandırıcı olmadı.Daha açık ve kısa bir dille yazmak istedim anlamayanlar için
Bu kadar takılmayın. Yazım ve anlatım tarzınızdan sınav kağıtları meselesini hatırladım ki aynı kişisiniz. Ben de diğer öğretmene hak veriyorum. Bir dahakine zimbalayip kendiniz imzalatirsiniz. En doğrusu da bu. Başlığı ne olduğu belli olmayan bir imza sirküsünü imzalamak zorunda değil. Olayı çok kisisellestirmeden karşınızdakinin de dogruyu gösterme yolunun bu olduğunu düşünün. Doğrusunu yapın.Ben benim kağıdıma müdahele edip başlık atmasına daha çok sinir oldum
Sadece is arkadaslarini degil colugumuzu cocugumuzu da korusun.Ilk yazdigimda fark etmemisim. "Intikami mi nasil almaliyim" nedir yaa. Allah sizin gibi is arkadaslarindan korusun cidden.
Haklisiniz. Hic kimseye denk gelmesin. İlk once güzel güzel cevap verip yol gostermeye calistim ama üsluba dayanamadım.Sadece is arkadaslarini degil colugumuzu cocugumuzu da korusun.
Ogretmenlik cok kutsal bir meslek benim gozumde. Bir ogretmenin bu sekilde konu acmasi beni gercekten hem uzdu hem dusundurdu.
Arkadaşımın hesabından yazıyorum çok üzgünlükle yazmıştım çok özür diliyorum böyle bişey için şimdi hatamı çok iyi anlıyorum yorumları birleştirinceSadece is arkadaslarini degil colugumuzu cocugumuzu da korusun.
Ogretmenlik cok kutsal bir meslek benim gozumde. Bir ogretmenin bu sekilde konu acmasi beni gercekten hem uzdu hem dusundurdu.
Çok haklısınız çok özür diliyorum yanlışlıkla yazdım arkadaşımın hesabından yazdımHaklisiniz. Hic kimseye denk gelmesin. İlk once güzel güzel cevap verip yol gostermeye calistim ama üsluba dayanamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?