- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Çok özür dilerim öyle yazmak istemedim kesinlikle onlardan öğreneceğimiz çok şey var arkadaşımın hesabından yazıyorumIlk atandigim zamanlarda hic benden tecrubeli ogretmenlere bu sekilde davranmak aklima gelmemisti. Beni bu sekilde birisi duzeltse memnun olurdum bilmedigim cok sey var ogreniyorum diye. En son cümleniz cok ergence bir ifade. Ne demek nasil intikam alabilirim diye sormak. Bence bu tarziniz diğer ögretmeni irite etmis ve size bu sekilde bir tavir gelistirmis.
Öğretmenlik mesleğinde hep ögreniyorsun öğrenciden ögretmenden veliden çalişandan idareden. Mesleğin ilerleyen yillarinda nelerle kimlerle karsilacaksin. Bazen bir ögretmen arkadasin seni huzursuz edecek bazen bir veli bazen de bir sinif ya da idare. Hiç dört dörtlük diyebilecegim bir ortamda çalismadim sadece önceki deneyimlerime göre nispeten daha iyi diyebildiklerim olduÇok özür dilerim öyle yazmak istemedim kesinlikle onlardan öğreneceğimiz çok şey var arkadaşımın hesabından yazıyorum
Çok teşekkür edeirm kızlar mesajlarınız için bana yol gösterdi boşuna çok üzülmüşümÖğretmenlik mesleğinde hep ögreniyorsun öğrenciden ögretmenden veliden çalişandan idareden. Mesleğin ilerleyen yillarinda nelerle kimlerle karsilacaksin. Bazen bir ögretmen arkadasin seni huzursuz edecek bazen bir veli bazen de bir sinif ya da idare. Hiç dört dörtlük diyebilecegim bir ortamda çalismadim sadece önceki deneyimlerime göre nispeten daha iyi diyebildiklerim oldu
Hayır tabikide onu yanlışlıkla yazdım çok üzüldüğüm için şimdi ama boşşuna üzüldüğümü anlıyorımÖğrencilerinizde sizi kızdırdıgında üzdüğünde de kin dolup intikam almak istiyor musunuz
Neden hemen nasıl intikam alırım yönüne gidiyorsunuz görmezden gelin geçin hayatta neler oluyor sizin takıldığınız şeye de bakın
Bunun icin mi kinlendiniz ve intikam almak istiyorsunuz gercekten.. valla bravoYeni atandım öğretmenim, bilenler bilir şök kağıtları teslim ediyoruz idareye, öncesinde sınıfımızın dersine giren öğretmenlere imza attırıyoruz, bende hazırladım toplam 6 syf oldu ve kırtasiyeden çıktı alırken zımbalatmayı unuttum,öğretmenlerin imza yerleri ve isimleri arka tarafta en son sayfada kaldı bu şekilde bi taslak vardı internette bende onu kullandım, bi öğrenciyi görevlendirdim tek isimlerin olduğu syf verridim imza atmaları için herkes imza atmış ama bi öğretmen bunun ne kağıdı olduğu belli değil başlık atmasa imzalamıcam diyerek öğrenciyi geri gönderdi, o kdr sinir oldumki bi tek şök kağıtlarında ztn bütün öğretmenlerin isimleiri imza yerleri oluyor bunu kendiside biliyo aşağıda müdürün adı var yani ne kağıdı olmasını bekliyoduki dolandırıcılık falan mı okdr kötü hissettim ve utandımki sonra diğer bütün kağıtlarla birlikte geri göndertttim bilgisayarda hazırlarken ztn tek büyük başlık vardı onun devamında diğer 6 syf geliyodu bende zımbalatamadım için tek imza kağıdını göndermiştim bu imza kağııdnda başlık yoktu ama ztn imza kağıdına ayrı başlık atmak saçma olurdu çünkü ztn 1. Kağıdın sayfasında başlık vardı ztn , bu da imza kağıdına başlık atmış şuan gerçekten okdr sinirliyim ki ve çok üzgünüm sanki ben işimi iyi yapan biri değilmişim gibi bu kişi daha öncede benim sınav kağıtlarımı sınıfta unutan birisi kinim gittikçe arttı arttık görmeye tahammülüm kalmadı çok sinirliyim intikamımı nasıl almalıyım
Allah can sağlığı versinHayır tabikide onu yanlışlıkla yazdım çok üzüldüğüm için şimdi ama boşşuna üzüldüğümü anlıyorım
Çok üzülmüştüm ama şimdi boşuna üzüldüğümü görüyorum o kişi gerçekten haklıymış ben haksıızm kesinlikle saçmalamışım o zmn çok üzülmüştüm şimdi bşkasının gözündende olayı görebildim teşk ederim kzılarBunun icin mi kinlendiniz ve intikam almak istiyorsunuz gercekten.. valla bravo
Kesinlikle çok üzgünüm çok özür dilerim herkesten saçmalamaış bi anlık üzüntü ve kırgınlıklaAllah can sağlığı versin
Dünden beri yitip giden canlara üzülüyoruz boşverin geçin
Valla ben sizin icin soyluyorum.. herkesin size yaptigi en ufak gicikliga bile bu kadar kinlenirseniz sizde ciger kalmazÇok üzülmüştüm ama şimdi boşuna üzüldüğümü görüyorum o kişi gerçekten haklıymış ben haksıızm kesinlikle saçmalamışım o zmn çok üzülmüştüm şimdi bşkasının gözündende olayı görebildim teşk ederim kzılar
Çok özür dilerim bi anlık üzüntüyle yazdım kesinlike o kişi haklı diğer yorumlardada belittim ztnPardon da düzgün başı sonu belli olmayan bir kağıda başkaları imza attı diye neden atayım ?Siz bankaya gittiğinizde sözleşme imzalayacağınız zaman arada sayfaları eksik olsa yada sadece son sayfası olsa imza atar mısınız ?Sonucta imza atıyor oraya ,tüm sorumluluk alınıyor ve ayrım eğer tek sayfaysa başlık atmasıncok normal .Ben bir yere kimlik vereceğim zaman bile üzerine çizgi atıp ne için kullanılacağını yazarım ;demek ki bana kin dolan insan sayısı çok fazla :)
Bir de söylemeden edemeyeceğim nokta şu; siz öğretmensiniz ;ne demek kim dolmak ,ne demek intikam almak ?bu gidişle öğrencilerinize de bu şekilde nefret dolup intikam almaya başlarsınız .Ben sizi çok tehlikeli buldum .Evlatlarımızı sizin gibi hem Türkçe yoksunu hem de kindar,histerik öğretmenlerden korusun .Amin .
Mevzu burada bence işin doğru veya yanlıs yapılması değil..
Kendilerine gelince her sey kendi kurallarınca mümkün... Ama Baskasına özellikle yeni atama kişilere gelince ahkam kesmeler baslıyor.
Siz öğretmen misiniz? Bence değilsiniz yoksa çok iyi anlardınız anlatılmak isteneni...
Evet değil birdahakine daha iyi bi şekilde yapacağımHayır değilim, ama eğitimci anne babanın çocuğuyum ve avukatım. Evrak işleri çocuk oyuncağı olamaz. Ahkam kesme konusu doğrudur, itirazım yok. Ama konuda benim dikkatimi çeken, konu sahibinin evrakı imzaya çıkarma şeklinin doğru olduğu iddiası. Ama kesinlikle değil.
Evet değil birdahakine daha iyi bi şekilde yapacağım
Hayır arkadaşımın hesabıKonu sahibinin 2. Üyeliği mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?