İçim kin dolu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok özür dilerim öyle yazmak istemedim kesinlikle onlardan öğreneceğimiz çok şey var arkadaşımın hesabından yazıyorum

Böyle işgüzar bilmiş takılan öğretmenler oluyor ama inan takılacak birşey değil daha öğretmenlik hayatında neler göreceksin bu çok basit bir olay kalacak demedi deme ...Bence lafı geçtiğinde bu olayida izah et bu yüzden böyle yaptım diye bana güvenmediniz sanırım de bakalım ne cevap verecek

Çok özür dilerim öyle yazmak istemedim kesinlikle onlardan öğreneceğimiz çok şey var arkadaşımın hesabından yazıyorum
Öğretmenlik mesleğinde hep ögreniyorsun öğrenciden ögretmenden veliden çalişandan idareden. Mesleğin ilerleyen yillarinda nelerle kimlerle karsilacaksin. Bazen bir ögretmen arkadasin seni huzursuz edecek bazen bir veli bazen de bir sinif ya da idare. Hiç dört dörtlük diyebilecegim bir ortamda çalismadim sadece önceki deneyimlerime göre nispeten daha iyi diyebildiklerim oldu

Sadece ilk sayfayı okuyup yazıyorum, alınmakta haklı olabilirsiniz ama o öğretmende kendi çapında haklı..Geçmişinde bi imza yüzünden kötü olaylar yaşamış olabilir, yada yakın çevresinde kötü bi olay duymuştur imza ile ilgili..Ben de şök vs dolaştırırken tüm sayfaları birlikte gönderiyorum ki bi arkadaşım içeriğine, alınan kararlara, görüşülen konulara sonradan bilmiyordum diye itiraz etmesin..Unutup tek imza keğıdı göndermişliğim de nadiren vardır, birisi sizin olaydaki gibi tepki verse bozulurdum tabi, ama anlamaya çalışır, hak verirdim galiba..

Çok teşekkür edeirm kızlar mesajlarınız için bana yol gösterdi boşuna çok üzülmüşüm

Öğrencilerinizde sizi kızdırdıgında üzdüğünde de kin dolup intikam almak istiyor musunuz
Neden hemen nasıl intikam alırım yönüne gidiyorsunuz görmezden gelin geçin hayatta neler oluyor sizin takıldığınız şeye de bakın

Hayır tabikide onu yanlışlıkla yazdım çok üzüldüğüm için şimdi ama boşşuna üzüldüğümü anlıyorım

Bunun icin mi kinlendiniz ve intikam almak istiyorsunuz gercekten.. valla bravo

Bunun icin mi kinlendiniz ve intikam almak istiyorsunuz gercekten.. valla bravo
Çok üzülmüştüm ama şimdi boşuna üzüldüğümü görüyorum o kişi gerçekten haklıymış ben haksıızm kesinlikle saçmalamışım o zmn çok üzülmüştüm şimdi bşkasının gözündende olayı görebildim teşk ederim kzılar

Pardon da düzgün başı sonu belli olmayan bir kağıda başkaları imza attı diye neden atayım ?Siz bankaya gittiğinizde sözleşme imzalayacağınız zaman arada sayfaları eksik olsa yada sadece son sayfası olsa imza atar mısınız ?Sonucta imza atıyor oraya ,tüm sorumluluk alınıyor ve ayrım eğer tek sayfaysa başlık atmasıncok normal .Ben bir yere kimlik vereceğim zaman bile üzerine çizgi atıp ne için kullanılacağını yazarım ;demek ki bana kin dolan insan sayısı çok fazla :)
Bir de söylemeden edemeyeceğim nokta şu; siz öğretmensiniz ;ne demek kim dolmak ,ne demek intikam almak ?bu gidişle öğrencilerinize de bu şekilde nefret dolup intikam almaya başlarsınız .Ben sizi çok tehlikeli buldum .Evlatlarımızı sizin gibi hem Türkçe yoksunu hem de kindar,histerik öğretmenlerden korusun .Amin .

Valla ben sizin icin soyluyorum.. herkesin size yaptigi en ufak gicikliga bile bu kadar kinlenirseniz sizde ciger kalmaz

Çok özür dilerim bi anlık üzüntüyle yazdım kesinlike o kişi haklı diğer yorumlardada belittim ztn

Hayır değilim, ama eğitimci anne babanın çocuğuyum ve avukatım. Evrak işleri çocuk oyuncağı olamaz. Ahkam kesme konusu doğrudur, itirazım yok. Ama konuda benim dikkatimi çeken, konu sahibinin evrakı imzaya çıkarma şeklinin doğru olduğu iddiası. Ama kesinlikle değil.

Evet değil birdahakine daha iyi bi şekilde yapacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…