- 29 Eylül 2017
- 785
- 1.520
- 43
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Kendiside öğrenciyle gönderiyo ben yapınca mı yanlış oluyı
Ben aynı evrak olduğunu bile bile imzaladığım her şeyi okurum. Ki mesleğim gereği sürekli evrak düzenliyorum, başkalarının düzenlediklerini imzalıyorum. Bu aklı başında insan hareketidir, belli ki öğretmen arkadaşınız da bu hareketi kendince oturtmuş, tuhaf teamülleri uygulamak yerine gerektiği gibi davranıyor.Ezbere değil orda birçok öğretmenin ismi var şök olduğu belli herkes ezbere yapıyo bi o mu haklı ayrıca bu imzalatma olayı yeni değil ki imzalamasın her dönem olan bişey
Mevzu burada bence işin doğru veya yanlıs yapılması değil..Çok pardon, ne öğretmenisiniz? Daha bağlaç olan de’yi ayıramıyorsunuz? Gerçi hiçbir branş dil bilgisi kurallarından bu kadar bağımsız değil ama..
Siz yapınca mı yanlış oluyor meselesine gelince; bu cevabı vereceğinizi tahmin ettiğimden peşinen dedim ki, herkes öyle yapıyor diye siz de öyle yapmak zorunda değilsiniz. Öğretmenler kurulunu ilgilendiren bir evrakın öğrencinin elinde gidip gelmesi doğru değil. Herkes yanlış yapıyorsa, siz doğruyu yapın, adam da evraka canının istediği gibi müdahale etmesin. Öğrenci yerine siz götürmüş olsaydınız imza kağıdına başlık atabilir miydi?
Olsam bile 5 sn sürerdi, içim kin dolacak kadar kafaya takmazdım. Hassas demek ki bu konuda derdim neticede öyle her şeye imza atılmaz, ha kendi de öyle yapıyor demişsiniz evet o zaman gıcıklık yaptığını düşünürdüm belki ama yine de kin duymazdım yahu.Siz gerçekten sinir olmaz mıydınız bide kağıdıma müdahele edip başlığı kendisi atmış
Bu kişi madem çok aklı başında biri ortak sınav yaptığımızda benim sınav kağıtlarımı sınıfta unutan birisi sınav kağıtlarıda önemli bi evrak değil mi üstelik söylediğimde de gidip almaya üşenmişti şimdi de her şeyi net olan bi kağıda imza atmayamı çekiniyorBen aynı evrak olduğunu bile bile imzaladığım her şeyi okurum. Ki mesleğim gereği sürekli evrak düzenliyorum, başkalarının düzenlediklerini imzalıyorum. Bu aklı başında insan hareketidir, belli ki öğretmen arkadaşınız da bu hareketi kendince oturtmuş, tuhaf teamülleri uygulamak yerine gerektiği gibi davranıyor.
Ayrıca öğrencinin elinde o şekilde evrak gönderip imzalatmak çocuk için de yanlış bir örnek oluşturur.
Kendiside öyle yapıyor amaBu kadar sinirlenecek ne var? Ayrıca kağıdı öğrencinin eline tutuşturup imza attırmak da meslektaşlarınıza değer vermemek anlamına geliyor.
Eksik iş yapmışsınız. Bir daha herşeyi tam ve düzgün yapın. Koskoca öğretmesiniz biraz güçlü olun.Ben benim kağıdıma müdahele edip başlık atmasına daha çok sinir oldum
O ayrı olay bu ayrı. Benim yorumum hangi kağıda imza atılacağı ile ilgili.Bu kişi madem çok aklı başında biri ortak sınav yaptığımızda benim sınav kağıtlarımı sınıfta unutan birisi sınav kağıtlarıda önemli bi evrak değil mi üstelik söylediğimde de gidip almaya üşenmişti şimdi de her şeyi net olan bi kağıda imza atmayamı çekiniyor
Onun başlık atmaya hakkı yok amaEksik iş yapmışsınız. Bir daha herşeyi tam ve düzgün yapın. Koskoca öğretmesiniz biraz güçlü olun.
Fırsat vermeyin işte kimseye, kimsenin en ufak düzeltme yapamayacağı şekilde yaparsınız evraklarınızı bundan sonra. Ve lütfen unutmayın siz bir öğretmensiniz. Mesleğinize yakışır bir durusunuz olsun. Siz toplum için insan yetiştiriyorsunuz. Dimdik olun güçlü olun,böyle 5 para etmez meselelerin sizi meskul etmesine izin vermeyinOnun başlık atmaya hakkı yok ama
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma.Abartmıyor musunuz? Bunda bu kadar kinlenecek ne var allah aşkına? Tehlikeli birisiniz bence.
Siz haksızsınız diğer öğretmen haklı.
Bir de çok rica edeceğim, mesleğinize saygınızdan şu dilimizi düzgün kullanın, düzgün yazın lütfen. Bir öğretmene hiç yakışmıyor böyle yazmak.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten biraz rahatladım okuldaki arkadaşlarda bu şekilde söylemişlerdiOhooo böyle herkesi her şeyi kafaya takıp sinirden kinden kendinizi harap ederseniz işiniz zor meslektaşım.
Daha neler ne psikopatlar göreceksiniz. Bu ne ki? Ben "bana bu okulda büyü yapılıyor, içeri girer girmez baş ağrısından ölüyorum" diyenleri gördüm. Her iş ortamında olduğu gibi okulda da var böyle değişik insanlar. Kıyaslama yapılırsa sınav kağıtlarını sınıfta unutmak çok çok daha büyük bir hata ve daha kötü sonuçlara mal olabilecek bir olay. O olaydan dolayı hissettiği suçluluk psikolojisi ile böyle davranmış olabilir. Hiç umursamayın. Okulda olanları adımınızı atar atmaz unutmaya çalışın, eve taşımayın. Ne yapalım yani bütün psikopat ruhluları, takıntılı insanları biz mi tedavi edeceğiz? Görmezden gelin. Ne diye utanıp öğretmenler odasına gitmemezlik ediyorsunuz? Burada o arkadaşı savunanlar olmuş da iyi niyetli hiçbir tarafı yok bence. Böyle konularda hassas olsa dahi sizin gelip yüzünüze bir açıklama yapmalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?