İçim rahat değil.

Kız boşanmış diye yükselmeyin
Evliyken de kocanızla oturabilirdi

Ama hiç hoşlanmadım
Bensiz komşu kadınla filan gece bira İçmeler 3-4 kişi de olsa hoşlanmadım

Tekrarı olmasın
Tekrarı olursa büyük kavga edin
Ama tek sefer için çok sorun yapmayın derim

lojmanda mı oturuyorsunuz

Konuyu okurken alttaki 2 mesajı daha okusanız , bahsedilen apartmanın "lojman" olduğunu da görebilirdiniz. Kadın lojman hakkını kullanıyor.

Öyle bir konu vardı değil mi komşunun kardeşiyle aldatilmisti sonuç ne oldu acaba çok üzülmüştüm matruja

ben de üzülmüştüm
en son boşandı
hatta acaba mı dediği kadın meğer kocasından çocuk bile yapmış
yani en son kadın iş yerine gelip böyle söyleyerek olay çıkarmıştı
sonunda diğer kadınla evlendi matruj da şehir değiştirdi diye biliyorum

yani aldatan her halükarda aldatmıştı

Haberli bile olsa bekar bi kadin arkadasiyla gece alkol almali ortamda takilmasi rahatsiz edici. Bir de habersiz gitmesi tam insanin içine kurt düşürecek cinsten. Bence resti cekin. Oyle bir niyeti yoksa gorusmeyi rahatlikla kesebilir. Kesmeli de

Boşanmış kadınlara hemen kocamızı alacak gözüyle bakmayın lütfen. Kocayı elinizden alacak olsa nikah onu tutacak mı sanki? Evde başbaşa alkol almamışlardır muhtemelen yanlarında birileri vardır. Boşuna kuruntu yapıyorsunuz,iş arkadaşları beraber bir yerlere gidebilir,apartman toplantısı sonrası beraber takılabilir. Daha geçerli sebepleriniz varsa şüphelenmek için onları dinleyebiliriz

icindeki huzursuzluga güven birseyler yanlis gidiyor ve bunu hissediyor olabilirsin ama nasil engel olabilirsin bunu sen bileceksin aralarinda elektriklenme olmussa gecmis olsun yüregine ferahlik getirecek sözler söylemegi cok isterdim ama atesle barut bir arada olmaz bunda hic yanilmadim ne kadar cirkin olursa olsun karsi cins seytan onu cok tahrik edici hos ic giciklayaci gösretiyor maalesef Rabbim yar ve yardimciniz olsun amin

kadinin rahatsiz olmadan her davete icabet etmeside ayrica beni sasirtti sanki araniyormus gibim..

Bana pek masum geldi. Herkesin olaylara bakış açısı ve rahatlığı farklıdır. Ama eşinizin akşam bira içerken yanında o kadının da olduğunu belirtmemesi vs bence hiç hoş değil. Ki sizi çağırmamaları da garip

Hadi apartman toplantısına eşim tek gitsin, adam da çağırsın evine buraya kadar normal gidebilir. Kadın da gelebilir o da normal. Ama eşimin beni arayıp sen de gel şuradayız dememesi sorun. Çocuk ufak diye çağırmadı desem dahi dönünce neden söylemedi. Niyeti temiz olsa söyler derdim. Ben geniş insanımdır bana bile ters geldi. Saklaması sıkıntı, sizi de çağırmaması da sıkıntı.

Öfkeyi kadınlara yöneltip adamların ne mal olduğunu göremiyorlar genelde. Wowowow boşanmış kadın hemen gocama siper olayım diyorlar.
Evet dul kadın diye aranıyor muamelesine kızıyorum. Ana bu olayı ben yaşsam eşimin ağzına ederdim.
Apartman toplantısından sonra arkadaşların bana gelin demesi normal, eşin gitmesi de normal. Ama neden adam eşini arayıp sen de gel demiyor? Herkesi tanıyor kadın, arasın çağırsın. Çağırmamayı geç kadının geldiğini dahi saklamış. Adam düzgün ayak olsa dürüst olur gelenleri söyler. Ben de genişimdir ama şu olayda arıza çıkarırım net

Ben takılmıyorum sanırım onlara ya. Eşim gittiği her yere beni çağırmak zorunda değil, haber vermek ya da her attığı adımı yanındaki her insanı söylemek zorunda da değil. O akşam orda iş arkadaşlarıyla takılmak istemiş olabilir ya da kahvaltıya birlikte gittiği insanları sıralı tam liste olarak verme gereği duymamış olabilir. Benim için sorun yok. Kızacağım tek şey sorduğumda saklaması ya da yalan söylemesi olur. E konu sahibi de sormadığı için o kısma yorum yapamıyorum.

Benim sınırım şu, erkek erkeğe arkadaşlarıyla çıkar eşsiz görüşür gitsin görüşsün elbette karışmam hakkım da yok. Ama benim de tanıdığım insanlarlaysa erkek erkeğe durumu yoksa haber vermesini beklerim. Ben de kızlarla tek çıkarım ama eşli görüşmeyse de davet ederim. Burada kadın var zaten e kendi karısını neden uzak tutuyor o zaman?
Bir yere gidip gelirse zaten biz o gün şunla şuraya gittik şunu konuştuk diye anlatırız birbirimize. Bu nedenle söylememesi de soru işaretidir. Burada adam çağırdı bir şeyler içtik diye anlatmış kadından bahsetmemiş bu saklamaktır

Yok biz kadına erkeğe takılmıyoruz arkadaşlık ilişkilerinde pek. Öğlen işyeri yemeğini beğenmeyip ofisten bir kadın arkadaşıyla yemeğe gidebilir mesela. Konusu açılırsa söyler ya da ben ne yedin bugün diye sorarsam x’le şuraya gittik der. Ama konusu açılmazsa ya da sormazsam bir ay sonra falan öğrenebilirim ve bu sorun olmaz.

Biraz yaşayış biçiminle alakalı sanırım bu. Biz çok sohbet ederiz ama bugün şunu yaptım, şununla görüştüm falan şeklinde sürmüyor genelde.

işte kadın erkek karışıksa beni neden almıyor aralarına diye arıza çıkarırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…