pardon arkadaşım annen yokmuş..özür dilerim...
evet komşularada tenezül etmemek gerek kimseyi tanıyamıyor bide insanın akrabası bile yardım etmezken hangi komşu etsin
dünyamız çok kirleniyor...ama ben yinede vicdanen rahat olamam ara sıra çıkar bakar okula yolcu eder geldimi diye kontrol ederdim yaa....çok şey değilki bu..
Baba vasfı taşıyan bi kocam var evet evde baktığım biri. çalışan ama elinde bir akşam ekmekle bile gelmeyen bir babamız var. :26::26:
sorunlar derinden canım...sen şuan yaşıdığın sıkıntını dile getirmişsin ama ..çokk derinlerde birsürü şey var yanlışlar var...
bence bozuk olanı çek aradan..yıkılanyıkılsın yeniden yapacakların temeli bozuk birşeyden daha sağlam olur.....zaten güçlü bir kadınsın belli yazından
Siz öyle düşünüyorsunuz evet çok şey diil belki. ama onlar ne düşünüyor bilemeyiz
arkadaşım rabbine sığınmışsınki en doğru olanı..........bende senin yazını okuyarak derdine tanıklık ettim....yakınlarımdamısın bilmem gelip yardımcı olmakta çok isterim......sana yapabileceğim en büyük şey namazlardan sonra sana ve senin gibi annelere dua etmek....çocuklarını korumasını istemek ırızk kapınız hep açık olsun ...arkaşımın dediği gibi her daim kızına sevgini dillendir..
rabbim sizi korusun ...allaha emanet kalın...
çok üzüldüm ya anlatamam. bizde çalışan anne baab çocuklaıyız, annede bizi bırakıp giderdi, ama bizim çok iyi komşularımız vardı. kardeşimle biz birbirimize sahiptik, bide o zamnlar herkese güven vardı şimdi kime güveneceksin. nerde oturuyosun, sana yakın bi yerde olsam ben bakrdım inan hemde hiçbir beklentisiz. ah keike yakınında olsaydım ya. çok üzüldüm.allah yardımcın olsun,allah senide o yavruyuda korusun, iyi insanalrla karşılaştırsın...
Sizede tşk ederim bunu söylemeniz bile beni çok duygulandırdı.
canım ben laf olsun diye yazmıyorum. yapabilcem bişey var mı söyle yardımcı olayım. ben izmitte yaşıyorum. aynı yerde olsaydık inan bakardım... bunu içten söylüyorum. benimde bir çocuğum var. aynı durumda olsam ben ne yaprdım diye düşündürn beni. gerçi çocukluğumuz aynı geçti. ama biz şanslıydık. dilerim en kısa zamanda bir çözüm bulursun...
Gözlerim dolu dolu okudum derdini..Ben de çalışan bir anneyim. İçimden birşeyler cız etti
Keşke aynı ortamda olabilseydik, siz çok güçlü bir kadınsınız herşeyden önce annesiniz. Tebrik ediyorum
Eşinize ALLAH hidayet versin.
Kızım gözlerimin içine bakıyor yaa anne gitme dercesine, ben ona hissettirmeden ama gitmek zorundayım işte sana şunu alamam bunu alamam diyip evden çıktıktan sonra bana camdan el sallarken o an anne diyorum neden öldün, şuan sana o kadar çok ihtiyacım varki hani beraber yaşayacaktık, yada baba neden bu kadar kötüsün şuan seni arayıpda baba ben çok kötüyüm neden diyemiyorum. yada ağbimi arayıp ağbi ben zor durumdayım bana sadece kızım için kreş yardımı yapabilirmisin çalışmak zorundayım çünkü, diyememek o kadar acıki. parayıda geçtim yıllar çabuk geçiyor. onlar büyüyecek. peki Allah annem hariç onlardan hesap sormayacakmı
Konuyu basindan bu yana takip ediyorum insaALLAH bir sozum bulunur umuduyla ama her defasinda yazilarini okuyunca icim biraz daha kotu oluyor.
Suan goz yaslarimi tutmakta cok gucluk cekiyorum.
Keske elimden birsey gelse keske... keske...
Sana sadece dua etmekten baska ne yapabilirim bilmiyorum. Ama eger ki birseyler yapabilirsem mutlaka soyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?