İçim resmen yanıyor :(

Siz öyle düşünüyorsunuz evet çok şey diil belki. ama onlar ne düşünüyor bilemeyiz

Baba vasfı taşıyan bi kocam var evet evde baktığım biri. çalışan ama elinde bir akşam ekmekle bile gelmeyen bir babamız var. :26::26:

sorunlar derinden canım...sen şuan yaşıdığın sıkıntını dile getirmişsin ama ..çokk derinlerde birsürü şey var yanlışlar var...

bence bozuk olanı çek aradan..yıkılanyıkılsın yeniden yapacakların temeli bozuk birşeyden daha sağlam olur.....zaten güçlü bir kadınsın belli yazından

Çekebilsem aradan keşke. şartlarımı zamanında sonuna kadar zorladım. olmadı yapamadım. Yaprak dökümünden beter bir hayatım var. eski konularımda hepsini dile getirmiştim çare bulan oldumu Hyr...şuanda yaşıyorum kalbim sadece çocuklarım için atıyor.

arkadaşım rabbine sığınmışsınki en doğru olanı..........bende senin yazını okuyarak derdine tanıklık ettim....yakınlarımdamısın bilmem gelip yardımcı olmakta çok isterim......sana yapabileceğim en büyük şey namazlardan sonra sana ve senin gibi annelere dua etmek....çocuklarını korumasını istemek ırızk kapınız hep açık olsun ...arkaşımın dediği gibi her daim kızına sevgini dillendir..

rabbim sizi korusun ...allaha emanet kalın...

Siz öyle düşünüyorsunuz evet çok şey diil belki. ama onlar ne düşünüyor bilemeyiz

çok üzüldüm ya anlatamam. bizde çalışan anne baab çocuklaıyız, annede bizi bırakıp giderdi, ama bizim çok iyi komşularımız vardı. kardeşimle biz birbirimize sahiptik, bide o zamnlar herkese güven vardı şimdi kime güveneceksin. nerde oturuyosun, sana yakın bi yerde olsam ben bakrdım inan hemde hiçbir beklentisiz. ah keike yakınında olsaydım ya. çok üzüldüm.allah yardımcın olsun,allah senide o yavruyuda korusun, iyi insanalrla karşılaştırsın...

konunun dışına cıkacak ama çalışıyorsun ve kocanla aynı evde yaşayorsun kocan sorumsuz bır adammı

Çok ama çok tşk ederim güzel dilekleriniz için. silmiştim gözyaşlarımı yine aktılar

Sizede tşk ederim bunu söylemeniz bile beni çok duygulandırdı.

Sizede tşk ederim bunu söylemeniz bile beni çok duygulandırdı.

canım ben laf olsun diye yazmıyorum. yapabilcem bişey var mı söyle yardımcı olayım. ben izmitte yaşıyorum. aynı yerde olsaydık inan bakardım... bunu içten söylüyorum. benimde bir çocuğum var. aynı durumda olsam ben ne yaprdım diye düşündürn beni. gerçi çocukluğumuz aynı geçti. ama biz şanslıydık. dilerim en kısa zamanda bir çözüm bulursun...

Kızım gözlerimin içine bakıyor yaa anne gitme dercesine, ben ona hissettirmeden ama gitmek zorundayım işte sana şunu alamam bunu alamam diyip evden çıktıktan sonra bana camdan el sallarken o an anne diyorum neden öldün, şuan sana o kadar çok ihtiyacım varki hani beraber yaşayacaktık, yada baba neden bu kadar kötüsün şuan seni arayıpda baba ben çok kötüyüm neden diyemiyorum. yada ağbimi arayıp ağbi ben zor durumdayım bana sadece kızım için kreş yardımı yapabilirmisin çalışmak zorundayım çünkü, diyememek o kadar acıki. parayıda geçtim yıllar çabuk geçiyor. onlar büyüyecek. peki Allah annem hariç onlardan hesap sormayacakmı

Eminim lafda söylemediğinizi ama izmitle alakam yok

yaşadığın çok zor birşey.
evde baba var ama hiçbir faydası yok..
kaynanan aynı keza...
insanların vicdanları nasıl rahat edebiliyor anlamıyorum...
canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...
bu arada hangi ildesin...

Gözlerim dolu dolu okudum derdini..Ben de çalışan bir anneyim. İçimden birşeyler cız etti

Keşke aynı ortamda olabilseydik, siz çok güçlü bir kadınsınız herşeyden önce annesiniz. Tebrik ediyorum

Eşinize ALLAH hidayet versin.

çok tşk ederim. her anne benim gibi düşünüyordur evlatları için.:2:

Konuyu basindan bu yana takip ediyorum insaALLAH bir sozum bulunur umuduyla ama her defasinda yazilarini okuyunca icim biraz daha kotu oluyor.

Suan goz yaslarimi tutmakta cok gucluk cekiyorum.

Keske elimden birsey gelse keske... keske...

Sana sadece dua etmekten baska ne yapabilirim bilmiyorum. Ama eger ki birseyler yapabilirsem mutlaka soyle.

Ben ağlamıyorum şuan gözyaşlarım bitti heralde. yüreğinizin benimle olması beni çok ama çok mutlu etti. bana burada yazan herkese çok tşk ediyorum. insanın paylaştıkca azalıyor dertleri hakkaten doğruymuş. uzaktanda olsa bir el hissetmek inanın çok güzel bir duygu. Benim için dualarınızda banada yer verin bu yeter bana

pof o adam gül gibi cocuk gül gibi eş bulmuş afedersin ama daha ne istiyor senden kusura bakma çok yüz vermişşin yazık günah o cocuklara bende oyle buyudum hep bir tarafım eksik :/

okurken çok duygulandım bende çalışan bir annenin çocuğuydum annem çalışmak zorundaydı durumumuz iyi değildi herhalde ağbimle aramızda 1 yaş var hazırlanır okula beraber giderdik annemin nasihatları hala kulağımda yemek yaptım yersiniz, masaya meyve koydum yiyin, ateşle oynamayın, kapı çalarsa açmayın vs küçüktük ama birsürü sorumluluklarımız vardı bizim ben 2ci 3ü sınıfa giderken pilav yapmayı öğrendim kendi kendime annem işten gelince ona süpriz yapardım bak anne yemek yaptım derdim evi toplardık temizlerdik ağbimle birlikte annem babam işten gelincede onların omuzlarını ovardık çok mutluyduk allaha şükür başımıza kötü birşey gelmedi. kimse kapmızı çalıp iyimisiniz demedi annem babam allaha emanet ettiler bizi...sen kendini sakın suçlama lütfen kızın sorumluluklarını bilen ayakları sağlam yere basan bir insan olucak büyüyünce allaha emanet et yavrunu hiçbirşey olmaz allahın izniyle sana şımarıklıklar yapıcak haliyle anneciğim gitme diycek küsücek bunlarıda hoşgör ona çalışmak için olan sebeplerini anlat sık sık onu çok sevdiğini ve bütün gün özlüyeceğini söyle herşey yoluna girer umarım..

içim gitti resmen durumunuz gercekten içler açıcı ... ( biz ıkı kardesız .. cok ıyı hatırlıorrum 1 den 8. sınıfa gıdene kadar annem ıste calısmıstık... elektrıkler kesılınce cok korkardıkk ( YEMEK YAPAN YOK zavallı annecıgımmm 1 de ogle paydosunda eve gleıp kendı karnını doyurucagı yerde bıze yemek hazırlardı

hiç üşenmedim sabah sabah konularını tek tek okudum...hep tutarsız yorumların var...

yaprak dökümündeki leyla gibiyim diyosun ; garibim leyla hiiiççç senin gibi bulaşıklarını makinaya dizip,ayaklarını uzatıp, nescafesini yapıp gecenin 1 inde ayyyy makyajımı temizlesem mi temizlemesem mi gibi dertlere düşemedi....

kızım yalnız hissetmesin diye sabah erken kalkmama rağmen gece geç yatıyorum demişsin,bütün geceni kk da geyiklerde hahahahah hihihihi boş muhabbetlerle geçiriyorsun...

kardeş,kaynana,kayınbaba da kim,paran varsa varlar diyosun ; başka bir konunda kayınpederim dünyalar iyisi babamın yapmadığı babalığı yaptı bana diyosun...

burada derdinden ağlarken gözyaşlarının aka aka bittiğini söylüyorsun ; aynı anda başka konuya yorum yazarken gayet neşelisin....

boş konular açanları eleştiriyorsun,( saçım sarı olsun, hangi yemeği pişireyim,resimli ne giydin gibi) aynı boş konulara yorum yazıyorsun,saçın hoş olmuş tatlımmmm....

insanlar konularında en ufak bir olumsuz yorum yapsalar ters ters cevap veriyorsun,bana yardım etmeyecekseniz yorum yapmayın vs vs....

santral memurumusun,mağaza müdürümüsün yoksa satış temsilcisimi....

daha bir sürü örnek verebilirim....amacın ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…