İçim resmen yanıyor :(

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
Sadece içimi dökmek istedim.. bütün gün çalışmak zorunda olduğum için 9 yaşındaki kızımı evde yanlız bırakmak zorundayım. öğleden sonra okula gidiyor. sabah evden çıkarken bana bakışlarını o gözlerindeki anne gitme bakışını unutamıyorum. işten geldiğinde bana sarılmasını hatta yanımda sürekli gezmesini benimle yatmak istemesi. hasta değilken bile hastalanması ateşler içinde yanması içimi dağlıyor. çalışmak zorunda olmasam biran bile yanlız bırakmıycam onu ama mecburum işteyken hep onu düşünüyorum. elleri üşüyormu atkısını bağladımı çantası sırtına ağırmı geliyor. karşıdan karşıya geçerken sağına soluna bakıyormu acaba birisi takip ediyormu. ya kapı çalsa açsa yabancı biri girse eve. biliyorum bir ben diilim belki bu konuda ama çok ağır geliyor bana onu evde ilk kez böyle yanlız bırakıp gitmek. resmen ciğerlerim parçalanıyor. annelik nasıl bir duygu böyle

Çözüm için birşey öneremeyeceğim ama

Anneliğiniz duygularınız beni etkiledi sadece

Çok güzel duygularla çocuğunuza bağlısınız.

Anne değilim o yüzden anlamıyorum annelik nasıl ama sizin yazdıklarınızı okurken sanki tadını almış gibi oldum

tşk ederim arkadaşım ilgine sabah erken kalkmak zorunda olmama rağmen yatmak bile istemiyorum onu evde yanlız bırakmak çok zoruma gidiyor. sabah olsun istemiyorum. duygu sömürüsü yapmıyorum asla ama ağlamaktan gözlerim şişti resmen. onu allaha emanet edip gidiyorum hep:26::26:

Şimdi özel etüt merkezleri var bilirsiniz. öyle bir yere yazdırsanız çok haklısınız benim de 9 yaşında bir oğlum var çalışmıyorum bazen bi işim çıkıyor evde tek bırakınca gözüm arkada kalıyor sizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun canım

Zaten çok kazanmıyorumki aldığım para bizi zar zor geçindirecek. onunda yarısını oraya versem naparız:18::18:

amin tşk ederim. allah hepimizin çocuklarının yanında olsun. onları ona emanet ediyoruz işte

en dogru varlıga emanet ediyorsun . ben gunduz onun yanındayım ama ya okulda ne farkı var sokaktan gunumuz okullarının allaha emanet ediyorum ayetel kursümü okuyorum üflüyorum gün içindede bol bol oku ve rahat ol zaten biz hangi çocuğu koruyabilirzki allah izin vermedikçe....
hem çalışan anne çocukların ayakları daha sağlam basıyor inan daha olgun ve akıllı oluyorlar.

Duasız bir günüm geçmez zaten. özelliklede ayetel kürsi. tşk ederim cnm ilgine içimi rahatlattınız. insan birilerine anlatınca içindekileri dökünce biraz olsun rahatlıyor.:26::26:

benimde içim acıdı yaaa....yokmu anneniz,kaynananız,eltiniz,görümceniz vs.akraba kardeş komşu...

benim annem hep ev hanımıydı...hastalandıktan sonra annem çalışmak zorunda kaldı ev işleride bana kaldı ...

evlendim yine çalışsın dedi dok..eve geldiğimde koca kızken annem yoksa içim daralırdı...kapıyı annem açmalıydı....

şimdi bana çocuklar okula gidince işe dönersin diyolar aslaaaaaaaaaaaaaa...

inş. rabbim maddiyatınızı düzeltirde çalışmak zorunda kalmazsın..

bir anne olarak içim yandı..benim böyle komşum olsa ilgilenirdim yaa..yokmu kimse kız çocuğu çok uysaldır hem offfffffff

Annelik iste boyle birsey...

Gercekten yasadigin o duyguyu o kadar iyi anliyorum ki. Acabalarla dolu her an beynin... Hep bir korku hep bir dedirginlik.

Annen ilgilense olmuyor mu cnm? Guvene bilecegin bir komsun yok mu? arada bir yoklasa??

Yada samimi oldugun bir arkadasin yok mu okuldan sonra ona gitse?

Calismak zorundayim demissin sanirim kizini tek basina buyutuyorsun? Eger degilse neden zorundasin (cok ozel degilse tabi)?

Sana gercektn yardimci olmak isterim cunku belli bir sure sonra vicdan azabina donuyor ve insanin pisikolojisi bozuluyor. Icin icini yiyor gecmise donemiyecegin icin hergun ise gitmek biraz daha agir geliyor.

Of ALLAH yardimcin olsun cnm.

Kardeş akraba kayınvalide onlar kim. herşey eskidenmiş şimdi paran varsa herkes yanında. allah bana güç kuvvet versin elden ayaktan düşürmesin. herkes kendi derdine düşmüş. herkesin binbir sebebi var. ben herkesi herşeyi hep Allaha havale ediyorum. o minicik kızımı evde bırakıp giderkenki çektiğim ızdırabın bedelini bana destek vermeyen akrabalarımı da allaha havale ediyorum. iyiki ahiret var. başta kocamı

Canım ben de küçükken annem çalışırdı.Annem gitmesin diye yalvarırdım çok ağlardım.Şimdilerde anlıyorum kimbilir giderken nasıl içi yanıyordur?Ama şuan bunları düşünebilecek olgunluktayım ve herşeyimi anneme borçluyum bunu biliyorum.Senin kızın da eminim ilerde benim gibi olgun düşünebildiğinde seni çok iyi anlayacak ve bu kutsal sabrını farkedecektr emin ol

Annem hayatta diil ( komşularında bir yere kadar binamızda herkesi çok iyi tanımıyorum. herkesin kendine göre işi var bir iki günlük diilki ben tenezül etmek istemiyorum kimseye 3 gün yada 5 gün birisi idare eder sonra arada bir sorun laf söz duymak istemiyorum çok duygusal bir yapım var birşeyi kafama taktımmı günlerce düşünüyorum kötü bir yapı bu ama elimde diil.. evliyim. psikolojmi ben onu yıllar önce tattım. tattırdılar maalesef

şunu iyi anlıyorum kayınvalideler /hepsiolmasada) sanırım torunlarını kabul edemiyolAR yada kendilerinden bir parça göremiyolar....

bizim hiç derdimiz yok kadın görmeye gelmiyor aylar sonra oda biri gelirse evimize...

hadi onu geçtim ...ama insanın kendi annesi yavrusundan elini ayağını çekmez be canım sen yıllar sonra çekebilirmisin yavrundan bak nası içn acıyor....

kcandan ayrıldın sanırım....ne olursa oolsun babası görevlerini yerine getirmeli..
tabi işin boyutunu bilmiyorum ..öle adiler varki hayatlarına öylece devam ederler

anneni anlaman ne güzel. benim kızımda ilerde anlar inşallah. derslerindede düşüş yaşıyorum. kaça bölüneceğimi şaşırdım. hem anne hem babalık (evde sadece bir baba gibi görünen varlığın yanında) yapmak ne zor bir kadın için:44::44:

pardon arkadaşım annen yokmuş..özür dilerim...

evet komşularada tenezül etmemek gerek kimseyi tanıyamıyor bide insanın akrabası bile yardım etmezken hangi komşu etsin

dünyamız çok kirleniyor...ama ben yinede vicdanen rahat olamam ara sıra çıkar bakar okula yolcu eder geldimi diye kontrol ederdim yaa....çok şey değilki bu..

Baba vasfı taşıyan bi kocam var evet evde baktığım biri. çalışan ama elinde bir akşam ekmekle bile gelmeyen bir babamız var. :26::26:

beni annemgil 15 yaşındayken italyaya gönderdiler tek başıma kaldım tek başıma başardım herşeyi korkacağın hiçbirşey yok kızın ın yaşadığı herşeyi bende yaşadım ben tek başımaydım başımda kimse yoktu ailem de hiçbirşey demediki şuan sorumluluk alabiliyorum kızında farklında olmadan sorumluluk alıyor hayatla yüzleşiyor

ALLAH rahmet eylesin anneni cnm.

Ne insanlar var yaa... Cok sinir oldum gercekten. Bende calisiyorum ve seni o yuzden cok iyi anliyorum.

Insani en cok yipratanda hastayken birakip gitmek zorunda kalmak oluyor. ALLAH yardimcin olsun. Rabbim sana tez zamanda cikis kapasi acsin.

Bol bol konus yavrunla ona onu ne kadar cok sevdigini anlat. Bunu cok iyi bilsede duyma ihtiyaci var hem sanada iyi gelir.

Esinin ici hic mi ciz etmiyor? Onunla paylastiginda bu konuyu duyarsiz mi kaliyor?

Bende senin gibiyim baskasinin kapisini ne olursa olsun asla calmam ama kardesimden ote sevdigim bir can arkadasim var ve iyiki var yani boyle bir durumda eminim asla duyarsiz kalmaz.

Inan yakinlarinda olsam seve seve bakardim yinede bir anne gibi olmaz tabi ama hic degilse tek kalmazdi.

Rabbim kizinin her daim yaninda olsun onu kotulerden ve butun kotuluklerden uzak tutsun. Keske elimden birsey gelse, gercekten cok uzuldum durumuna.

Nasil duyarsiz kaliyor esinin ailesi yaa!!! nasil insan bunlar. Kendini sakin uzme cunku kizinin sana ihtiyaci var. InsaALLAH hersey gonlunuzce olur.

ALLAH yar ve yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…