Çözüm için birşey öneremeyeceğim ama
Anneliğiniz duygularınız beni etkiledi sadece
Çok güzel duygularla çocuğunuza bağlısınız.
Anne değilim o yüzden anlamıyorum annelik nasıl ama sizin yazdıklarınızı okurken sanki tadını almış gibi oldum
canım benim çok üzüldüm Allah sana güç kuvvet versinn.
Şimdi özel etüt merkezleri var bilirsiniz. öyle bir yere yazdırsanız çok haklısınız benim de 9 yaşında bir oğlum var çalışmıyorum bazen bi işim çıkıyor evde tek bırakınca gözüm arkada kalıyor sizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun canım
amin tşk ederim. allah hepimizin çocuklarının yanında olsun. onları ona emanet ediyoruz işte
en dogru varlıga emanet ediyorsun . ben gunduz onun yanındayım ama ya okulda ne farkı var sokaktan gunumuz okullarının allaha emanet ediyorum ayetel kursümü okuyorum üflüyorum gün içindede bol bol oku ve rahat ol zaten biz hangi çocuğu koruyabilirzki allah izin vermedikçe....
hem çalışan anne çocukların ayakları daha sağlam basıyor inan daha olgun ve akıllı oluyorlar.
benimde içim acıdı yaaa....yokmu anneniz,kaynananız,eltiniz,görümceniz vs.akraba kardeş komşu...
benim annem hep ev hanımıydı...hastalandıktan sonra annem çalışmak zorunda kaldı ev işleride bana kaldı ...
evlendim yine çalışsın dedi dok..eve geldiğimde koca kızken annem yoksa içim daralırdı...kapıyı annem açmalıydı....
şimdi bana çocuklar okula gidince işe dönersin diyolar aslaaaaaaaaaaaaaa...
inş. rabbim maddiyatınızı düzeltirde çalışmak zorunda kalmazsın..
bir anne olarak içim yandı..benim böyle komşum olsa ilgilenirdim yaa..yokmu kimse kız çocuğu çok uysaldır hem offfffffff
Annelik iste boyle birsey...
Gercekten yasadigin o duyguyu o kadar iyi anliyorum ki. Acabalarla dolu her an beynin... Hep bir korku hep bir dedirginlik.
Annen ilgilense olmuyor mu cnm? Guvene bilecegin bir komsun yok mu? arada bir yoklasa??
Yada samimi oldugun bir arkadasin yok mu okuldan sonra ona gitse?
Calismak zorundayim demissin sanirim kizini tek basina buyutuyorsun? Eger degilse neden zorundasin (cok ozel degilse tabi)?
Sana gercektn yardimci olmak isterim cunku belli bir sure sonra vicdan azabina donuyor ve insanin pisikolojisi bozuluyor. Icin icini yiyor gecmise donemiyecegin icin hergun ise gitmek biraz daha agir geliyor.
Of ALLAH yardimcin olsun cnm.
Kardeş akraba kayınvalide onlar kim. herşey eskidenmiş şimdi paran varsa herkes yanında. allah bana güç kuvvet versin elden ayaktan düşürmesin. herkes kendi derdine düşmüş. herkesin binbir sebebi var. ben herkesi herşeyi hep Allaha havale ediyorum. o minicik kızımı evde bırakıp giderkenki çektiğim ızdırabın bedelini bana destek vermeyen akrabalarımı da allaha havale ediyorum. iyiki ahiret var. başta kocamı
Canım ben de küçükken annem çalışırdı.Annem gitmesin diye yalvarırdım çok ağlardım.Şimdilerde anlıyorum kimbilir giderken nasıl içi yanıyordur?Ama şuan bunları düşünebilecek olgunluktayım ve herşeyimi anneme borçluyum bunu biliyorum.Senin kızın da eminim ilerde benim gibi olgun düşünebildiğinde seni çok iyi anlayacak ve bu kutsal sabrını farkedecektr emin ol
şunu iyi anlıyorum kayınvalideler /hepsiolmasada) sanırım torunlarını kabul edemiyolAR yada kendilerinden bir parça göremiyolar....
bizim hiç derdimiz yok kadın görmeye gelmiyor aylar sonra oda biri gelirse evimize...
hadi onu geçtim ...ama insanın kendi annesi yavrusundan elini ayağını çekmez be canım sen yıllar sonra çekebilirmisin yavrundan bak nası içn acıyor....
kcandan ayrıldın sanırım....ne olursa oolsun babası görevlerini yerine getirmeli..
tabi işin boyutunu bilmiyorum ..öle adiler varki hayatlarına öylece devam ederler
Annem hayatta diil( komşularında bir yere kadar binamızda herkesi çok iyi tanımıyorum. herkesin kendine göre işi var bir iki günlük diilki ben tenezül etmek istemiyorum kimseye 3 gün yada 5 gün birisi idare eder sonra arada bir sorun laf söz duymak istemiyorum çok duygusal bir yapım var birşeyi kafama taktımmı günlerce düşünüyorum kötü bir yapı bu ama elimde diil.. evliyim. psikolojmi ben onu yıllar önce tattım. tattırdılar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?