Icim yaniyo

Bilmiyorum hep hakli gordugum icin onu kendimi haksiz gormeye basladim cunku kendini cok guzel savunuyo.Benim hatam sigara icmek ve yalan soylemek ve bagris cagris kavga etmek cunku sakince oturup cozum yolunu bulma bulunmuyo benim isteklerimi gormuyo...................................bu diğer konunuz eşinize neden yalan söylediniz tek sorun kilo değil gibi aranızdaki ?
Evet dogru sigara konusunda yalan soyledim.Ve konularimiz bunlarla bitmiyo.Haksiz hep ben oluyorum.Ben hatalarimi kabul ettigimi ve onunda hatalri oldugunu belirtmeme ragmen kabul etmiyo.

Calismiyorum.Sadece bunu ayrilik konusmasi yapar gibi senden kadin olmaz tarzi sen erkege daha guzel gozukmeyi bile inat ediyosun tarzi seyler soyledi.
Eşinizin isteklerini söylemesi çok kötü birşey değil bana göre. Siz birazcık inatlasinca olay tırmanmış. Yani birazcık ruj bakımlı sac güzel koku zarar getirmez ki. O zaman adam da ilgi gösterecektir. Hatta topukluyla karşılasan yardımcı bile tutar bu adam bence.

Gobegim var ve ondan rahatsiz.
Tamam ama bahsettiğiniz şey göbek ve siz memnunsanız mutluysanız bu kocanız dahil kimseyi ilgilendirmez. Kocanız kesinlikle takıntılı bir insan öncelikle onun tedavi olması gerekli diye düşünüyorum. Kendince kuralları falan olması ve uymadığınız takdirde yaptırımı olacağını söylemesi falan sizce de garip değil mi?

Ona gore evi duzenliymis daha da duzenli olmaliymis.Halinin altini kaldirmayip yanindan silmek temizlik degil diyo.Ama benim bildigim halinin altida her supurmede kaldirilmaz.
Valla halının üstünü zor süpürdüğüm için bir de altını düşünemeyeceğim🙈
Sen de onu başka şekilde vur mesela kilo ver fıstık gibi ol kendine bak. Geceleri yatak alev alsın. O zaman dersin ki “hayatım benim enerjim kısıtlı; ya ev işleri ya gece işleri sen seç”. Belki işe yarar bilemiyorum.

Sonuç olarak evi yardımcı kadın da temizlese olur ama yatakta seni ben mutlu etmek istiyorum dersin . Olmaz mı ki 😬

Bu adam sizi bu genç yaşınızda beğenmiyor çocuk yapıp daha cok kilo aldığınız da yaş ilerlediğinde emin olun daha beterini yapicak.. asıl ozaman katlanamayacaksiniz ..bekar ölürüm yinede bu adamla evli kalmam yerinizde olsam .
Ona gore ben neden tamam demiyorum. Degismiyorum ama benim zoruma giden onun hic degismemesi ve kendimi cirkin gibi hissetmek

Eşinizin isteklerini söylemesi çok kötü birşey değil bana göre. Siz birazcık inatlasinca olay tırmanmış. Yani birazcık ruj bakımlı sac güzel koku zarar getirmez ki. O zaman adam da ilgi gösterecektir. Hatta topukluyla karşılasan yardımcı bile tutar bu adam bence.
Yok tutmaz.Ben makyaj yapiyorum parfumde sıkıyorum.Hatta markete giderken yaptigimda ne gerek var diyor. Ama kendi bana sarilma sarilmiyo gelip opme opmuyo.Ben bunlari yaptigimda da cok hosnut degil

Çok titizse kendi yapsın. Öyle ya madem çok temiz titiz kendi yaparsa rahat eder. İlerde hamile kalırsanız nolacak? Kilo alacaksanz illa ki. Sonra yorgunluktan duş alacak vakit olmayacak yine işve cilve için neler diyecek? Çocuğunuz yokken iyice düşün kendine değer ver. Kuralları varmış sanki askeriye!!!

Yok tutmaz.Ben makyaj yapiyorum parfumde sıkıyorum.Hatta markete giderken yaptigimda ne gerek var diyor. Ama kendi bana sarilma sarilmiyo gelip opme opmuyo.Ben bunlari yaptigimda da cok hosnut degil
O zaman bu adam ne istediğini bilmiyor kendisiyle kavgalı. Dağınık bırak o zaman bacım sen nasıl mutluysan öyle yap.

Kadını da nasıl üzmüş ruh hastası.

Evet dogru sigara konusunda yalan soyledim.Ve konularimiz bunlarla bitmiyo.Haksiz hep ben oluyorum.Ben hatalarimi kabul ettigimi ve onunda hatalri oldugunu belirtmeme ragmen kabul etmiyo.

Ona gore ben neden tamam demiyorum. Degismiyorum ama benim zoruma giden onun hic degismemesi ve kendimi cirkin gibi hissetmek
Sorun burada zaten birbirinizi değiştirmeye çalışıyorsunuz uzak mesafede tanışıp evlenmişsiniz hiç tanımadan birbirinizi aynı eve girince birbirinize batmaya baslamissiniz ...sigara konusu saklana bilecek birşey değil yalan söylemeniz hoş olmamış güveni zedeler yalan iki tarafta hatalisiniz ..

Valla halının üstünü zor süpürdüğüm için bir de altını düşünemeyeceğim🙈
Sen de onu başka şekilde vur mesela kilo ver fıstık gibi ol kendine bak. Geceleri yatak alev alsın. O zaman dersin ki “hayatım benim enerjim kısıtlı; ya ev işleri ya gece işleri sen seç”. Belki işe yarar bilemiyorum.

Sonuç olarak evi yardımcı kadın da temizlese olur ama yatakta seni ben mutlu etmek istiyorum dersin . Olmaz mı ki 😬
Yardimci tutmaz ki.Aslinda bu kilo temizlikten daha bile kolay geliyo bana.

Sorun burada zaten birbirinizi değiştirmeye çalışıyorsunuz uzak mesafede tanışıp evlenmişsiniz hiç tanımadan birbirinizi aynı eve girince birbirinize batmaya baslamissiniz ...sigara konusu saklana bilecek birşey değil yalan söylemeniz hoş olmamış güveni zedeler yalan iki tarafta hatalisiniz ..
Aslinda ben onu sarilmasi opmesi icin ya da benimle vakit gecirmesi icin degistirme yonum bu sekildeydi.

8 aylik bir evliligim var.Birbirimizi severek evlendik.Esim beni temizlik konusunda yetersiz goruyo ve asiri titiz.Kilomdan gobegimden rahatsiz oldugunu soyluyordu ve bazi kurallari var.Bi kadinin isveli olmasi gerektigini soyluyo kadinin yanasmasi gerektigini.Kurallarini kabul etmezsem ayrilcagimizi acikca belirtti.62 kiloyum.Bende beni ilk gordugunde de sevdin dedim.Aklim kendime yetmiyo babamlarin evindeyim ve bosanmak ne kadar tek cozum gibi gozuksede aslinda ben bu kurallarida kabul etmistim.Sadece ayrilik konusmasi gibi yaptigi icin evime donmedim.Ben seni aldattim mi dovdum mu diyo.Ama benim beklentilerime yani ilgi beklemem onun icin sacma geliyo
Bence doğru iletişimle çözülebilcek konular için evi terketip aile yanına gidilmesine gerek yok.
Bu sefer konulara aileler de dahil oluyor konu daha da uzuyor.Böyle olunca evlilik çocuk oyuncağına dönüyor.Tavrınızı evdeyken belli etmeniz daha iyi olurdu.

Bence doğru iletişimle çözülebilcek konular için evi terketip aile yanına gidilmesine gerek yok.
Bu sefer konulara aileler de dahil oluyor konu daha da uzuyor.Böyle olunca evlilik çocuk oyuncağına dönüyor.Tavrınızı evdeyken belli etmeniz daha iyi olurdu.
Cozulmuyo ki o sekilde.Benim gonlumu almiyo. Ben ailemin yanina aslinda tatil amacli gelmistim.Iletisim kurdugumda benim hatali oldugumu kadinlik yapmadigimi soyluyo

Aslinda ben onu sarilmasi opmesi icin ya da benimle vakit gecirmesi icin degistirme yonum bu sekildeydi.
Bazı insan sevmez mic mic ben mesela öyleyim sevmem çok eşimde bayılır hiç sorun olmadı bu güne kadar çünkü başka şeylerde anlaşıyoruz siz kafa olarakta birbirinize uygun değilsiniz sanki .. çok üstüne gitmeyin olduğu gibi kabullenin devam ediceksiniz diğer türlü yıpranırsiniz

Back
X