içim yanıyor evleniyormuş :((((

XSXahnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
95
0
86
İzmir
yıllar geçti unutamadım ne yapsam nafile, içim öyle yanıyorki. ilk sevgilimdi. bana verdiği parça parça ümitlerle sabırla yıllardır bekledim ama duydumki sevdiğim insan yakında evleniyormuş, bende aptal gibi yolunu gözlüyordum...haberim yoktu nişanlandığından, hatta yakında evleneceğinden hiç bana bahsetmemişti sadece yaptığımız yazışmalarda yeniden biraraya geleceğim günü iple çekiyordum.nişanlandığını yakında evleneceğini benden neden sakladı neden söylemediki bana.şuan ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden.

neden agliyorsunkii
sevseydi elbette ne yapar eder seninle birlikte olurduu
degmez canim hic bosuna uzulmee aksinee sende daha guclu oll
aglaman hic biseyi geri getirmeyecek seni gucsuzlestirecektirr
ask ask ask........
allah sabir versinn ....insallah daha cok sevecegin birileri cikar karsina ....

Canım hiç ağlayıp değerli vaktini o adam için harcama daha fazla...

Dağılan külleri yüreğine toparlama derim ben arkadaşım...biten bitmiş tamam çok seviyorsun belli ki,ama o bu büyük sevgine yaraşamamış malesef,sen üzüleceğine o üzülsün seni kaybettiğine .

Zaten sevseydi bi yandan senle görüşüp öte yandan nişanlanmazdı..görünen o ki nişanlısını da pek seviyor gözükmüyor...yoksa neden hala senle görüşmeye ve gerçekten nişanlandığını neden gizlemeye devam etsin ki...

Boşver arkadaşım bulunmaz hint kumaşı diil birşey diil,eminim yüreğine layık biriyle karşılaşacaksın,kısmet...

kıyamam sana yaaa:çok üzgünüm: canım benım bız ne kadard a uzulme desek senın ıcın cok zor bı durum:çok üzgünüm: hadı baskasıyla cıkması gezmesı ayrı durum ama ewlenmesı apayrı:çok üzgünüm: senı suan belkı senın kadar ıyı anlayamıoruz:çok üzgünüm: ama elden baska care gelmez :çok üzgünüm: unutma hersey gelır hersey gecer:1hug: zaman herseyın ılacı:1hug:

o seninle görüşmeyi senin sevgini bildiği için elinden kaybetmemek için yapmış yazık yani biri giderse nasılsa seviyor yedekte kalsın diye neyse üzülecek bişey yok herkes kendi yolunu çizer benim bir zamanlar sevdiğim uğruna ailemi karşıma aldığım kişide aynen böyle yaptı ama ben hiç beklemedim geri dönmesini kendisi hep konuşmaya çalıştı ama ben hep kaçtım ne demişler denenmişi denemeyeceksin oda kasımın 15 şinde evleniyor evlensin umrumda değil beni onun gibi niceleri sevdide ben kıymetlerini bilmedim

aman boşver demek o seni geri kalan o günlerde bırakmış sende unut gitsin üzülme nolur...

şimdi hepimize üzülme demek kolay gelir aman boşver o seni zaten sevmemiş demek falan ama nafile şahnazcım seni çok iyi anlıyorum ama şunu söylüyüm sakın kendini yıpratma olur muu biz ne desek nafile sen kendi içinde yaşayacaksın ne yaşayacaksan canım benim her şey bizim için öpt seni

çok sinsice davranmiş zaten bi erkekten de başka şey beklenemezdi
her şer' de bile bi hayir vardir iyiki evlenmemişin bence o karekter mağduru ile

o hala saklamaya devam etsin bakalım, ama ben tüm olanları biliyorum artık. arkadaşlar allah razı olsun hepinizden biraz olsun söylediklenizden güç aldım.

a.s.şahnazcım canım üzülme demiyecegim sana çünkü böyle durumlarda gercekten sinirini bozar insanın bu kelime.senin yıkıntını mutsuzlugunu hayal kırıklıgını karsındakilerin anlayamadıgından yakınırsın ..sana tavsiyem üzüntünü yaşa bagır çağır ağla ve bu acının üstünü örtme, bilinçaltına itme ..çünkü beklemedigin bi anda seni yeniden yaralamasın .. ama bu yas halinide fazla uzatma..emin ol bu acıların gececek hayatına sevgini hak eden seni gercekten seven bi insan girdigi zaman keşke kendimi hayata ve insanlara kapatmamış olsaydım diyeceksin..insanlara özellikle erkeklere güvenin kaybolmasın bir insandan yola cıkarak herkesi genelleyemezsin ..demekki bu olay senin için daha hayırlıymış düşünkii böyle bir insanla evli olmayı kim isterki ..belki seni evliyken kandıracaktı aldatacaktı yol yakınken gercegi görmüş olman daha güzel degilmi ..her şerde bir hayır vardır unutma canım ..:1hug:

ağlamak seni güçsüzleştirir canım birşey kazandırmaz...

emin ol bugünler geçtiğinde karakteri zayıf biri için döktüğün gözyaşlarına değmeyeceğini anlayacaksın...

bence seni sevmemiş senle gönül eglendirmiş vaktini bosuna calmıs hiç üzülme
inş daha cok sevecegin ve seni gercekten seven biri cıkar karsına...

canım ben yeni üyeyim ve bir hafta önce bende sevgilimden ayrıldım terk etti saçma neden uğruna evet bu yaza evlenecek biliyorum ama şunu biliyorum ağlamak geri getirmiyor üzülmek çok doğal hala üzülüyorum ama şunu biliyorum ben değerliyim o benim gibi bir fırsatı kaçırdı böle düşününce emin ol biraz için rahatlıyor mutlu olmak o kadar zor değil.. hem sen bişeyler yaşamıssın yaşayamayıp çok üzülen insanlar var hiç bişey tadamamak bu bence daha acı biz bişeyler yaşadık geçmişte onlarla güzel şeyler yaşadık bunları hatırla gazetede okuduğum bir söz var bu ana çok uygun ''bitti diye üzülme yaşandı diye sevin!...'' bence çok haklı hem sana haber vermemiş senin değerini bilmeyen bir kişi için çok göz yaşı dökme bence çok değerlisin böle düşün emim ol çok iyi geliyor mutlu olmak onlarsızda oluyor unutma....

boşver canım bundan sonra önüne bakmalısın hayat herşeye rağmen devam
ediyor mutlu olmak seninde hakkın canımm

aman allahım :1shok: sana söylemedi demek diyecek bişi bu la mı yo rum
keşke ağlamak onu geri getrse ama ayıp etmıs harbiden ne insanlar varrrrrrrrrrrrr :çok üzgünüm:

Aylarca yalvarıp beni evliliğe ikna ettikten sonra sebepsizce sorunlar çıkardı ve ayrıldık.Bir aydır acı çekiyorum kalp acısı hiçbirşeye benzemiyor.insanın canı yanıyor.Ama kim vce ne için.senin mesajını okuyunca canım sanki o evleniyormuş gibi içim acıdı.Hiçbir söz hiçbir nasihat bu acıyı geçirmiyor. Sadece zaman ilaç galiba ve aklımıza geldiğinde acımızı geçirmek için ettiğimiz beddualar.Seni çok iyi anlıyorum.Zaman herşeyi geçirecek....Ve ne o kırk sene daha yaşayacak nede ben 35 sene daha elbet birgün Allah katında hesaplaşacaz. Ben bunu düşünerek mutlu olmaya çalışıyorum.Ve bir sır vereyim yeni bir aşka yelken açtım galiba .Sende öyle yap, çivi çiviyi söker.

oturup ağlayacağına Allah a şükret..
böyle karaktersizle hayatını birleştirmediğin için
ne denir ki o adama :1closedeyes:

Biraz özgüven diyorum arkadaslar. Herkese Tanri oncelik ile kendine guven versin. Kimse gidenin arkasindan aglamamali, yada omrunden bir iki gununu dahi olsa heba etmemeli. Ya arabest olmayi cok seviyoruz (sozum sadece sana degil, tum Turk milletine), yada kendimize olan guvenimiz pekismemis.

Yasim 33, simdiki aklim olsa gitmek isteyene git, gidenede bir daha donme politikasindan baska bir politika izlemezdim. Vakit gercektende cok cabuk geciyor, ozellik ile yas erken ise hormonlarin verdigi yalanci ölümsüzlük hissi ile bircok seyi gözardi edebiliyoruz. Her iliskiye once ben diyerek girmek gerek ki zaten oyle yapanlar hayati yasiyor, geride kalanlara ise uzuntu ve goz yasindan baska birsey kalmiyor.

ah canım cok uzuldum ınan cektıgın acı cok buyuk bılıyorum
ama uzulme derım cunku boyle davranması cok yanlıs olmus neden boyle davrandı ve neden bu sekılde ılerlemesıne ızın verdın
suan zor olsada alısıcaksıb ve emınım bugunlerıne keske dıye bakıcaksın
allaha sıgın uzulmemeye calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…