• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim yanıyor evleniyormuş :((((

neden bu erkekler böyle. yalan hep yalan. bende sizlerdenim. ama benim acım biraz küllendi biraz sadece. allah sabır versin kardeşim. dua et bol bol. başka kapımız yok .

erkekler neden böyle hep canımızı acıtıyor tek dilegim allah bütün acı çekenlere sabır wersin:a015::teselli:

evlendi bile çok canım aıyo hala daha...sabır lazım sadece sabır..çivi çiviyi sökmüyo onu hatırlatayım...çare onu görmemek belkide..

canım benim sen ne kadar ümit etmisindir kimbilir
ve bunu duyunca neye ugradıgını sasırmıssındır
ama şöyle düşün o seni isteseydi zaten bunu yapmazdı
ve seni istemeyen birini senin hiç mi iç beklememen lazım
ama bu acı günleri yasamadan atlatamazsın
ask acıdır cogu zaman
umarım hemen gecer allah yardımcın olsun
konustugunuzda nelerden bahsediyordunuz hava su mu yoksa eski günlerden mi?

canım yaa, benimde en büyük acım o bu aralar, devamlı bi evlenme lafları çıkıyo, bu arada da beni de silebilmiş değil, görüşmüyoruz ama arkadaşlar yoluyla dolaylı olarak birararaya geldiimizde bu anlaşılıyor, ama artık galiba tamamen sildi, çünkü eskiden soruyordu hep beni artık sormuyor lafımı etmiyor, zaten kız istetmiş, kız kabul etmemiş, şimdide ailesi başka bulmuş,evlenmek istemiomuş onla durumlar çok karışık, içim o kadar acıyor ki, evlenirse bunun acısıyla nasıl yaşarım bilmiyorum :(( çok korkunç bir duygu bu

hem nişanlı hem seninle görüşüyor.
bu adamdan ne hayır gelirdi ki zaten sana.
adını bile anma evlenip barklanacak.
nişanlısına da yazık onun suçu yok.

hiç aglama degerini bilmeyen insanlara deger verme. bakır a altın deme degmez boşver sen kendi yaşantına bak .gez dolaş eglen seni kandırmış nişanlandığını sana söylememekle ..........o yüzden hiç üzülme unut gitsin.....

boşver canım bundan sonra önüne bakmalısın hayat herşeye rağmen devam
ediyor mutlu olmak seninde hakkın canımm

ewet bende sana katılıyorum arkadasım hayatta hersey için sükretmelisin..hersey kötü gitse bile nefes aldıgın için sükret..ben de 4 yıllık sewgilimden ayrılmıstım hemde nişan arifesinde isteme falan da olmustu ozaman cok uzuldumyemedım içmedim senı cok iyi anlıyorum ama sabrettım kendımı toparladım öss kurrsuna gittim unıyı kazandım ve şimdi bır sewgilim war o zaman hiç aklıma gelmezdı ama şimdi daha da mutluyum.. Şenizwe suan dıyorum iyi ki onla ayrıllmısız da anılımı bulmuşumŞeniz hayat şimdi cok daha guzell allah saglık wersın yeter

senden saklayarak senle konuşmuş ümit vermiş gibi
sağlıklı bi evliligi olmıycak sanırımm

[QUOTE=ayalevi;4143730]evlendi bile çok canım aıyo hala daha...sabır lazım sadece sabır..çivi çiviyi sökmüyo onu hatırlatayım...çare onu görmemek belkide..[/QUOTE]

nee e:1shok: evlendimi :çok üzgünüm: çok acıııı....
neden ayrıldınız ki çok üzücü gerçekten ama hemen evlenmesimi gerekiyordu :oklava:

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle böyle bir acıyı yaşamış biri olarak sana şunu söylemeliyim her şerde bir hayır var inan bana bunu şimdi değil ama zamanla anlayacaksın.zaman herşeyin ilacı ve geçiyor.hiç görüşmüyorum ben haberinide almıyorum kendi kendime ondan iğrendim 6 sene beklemiştim oysaki.sende aalışacaksın söz.bir yıl sonra ne salakmışım diyeceksin.birde sana tavsiyem önce şöyle güzelce bir ağla..... ağla doyasıya. sonra yalnız kalma evde oturma hep gez arkadaşlarınla vakit geçir yoksa bu süreç ağrılı geçer.

Çok üzüldüm canım.
Hiç kolay değil tabi. Sen sevdiğin için görüşmüşsün ama o elimin altında bi hatun daha olsun diye..

Bence de kurtulduğun için sevin. Çünkü bugün nişanlı da yaptı yarın evli olup neler yapacak o.

Çok üzüldüm canım.
Hiç kolay değil tabi. Sen sevdiğin için görüşmüşsün ama o elimin altında bi hatun daha olsun diye..

Bence de kurtulduğun için sevin. Çünkü bugün nişanlı da yaptı yarın evli olup neler yapacak o.

çok haklısın canım senağlama

ah bu acı... ah bu evleneceği korkusu, evleneceği düşüncesinin verdiği acı... sırf o bile yetiyor kahretmeye...

seni bugün hak etmeyen bilki on yıl sonra gene hak etmeyecektir....
yalanın büyüğü yada küçüğü olmaz...
şuan bende aşk acısı yaşıyorum,sana ne kadar unut desemde çok zor olduğunu biliyorum bunun ama unutmakta başka öaren yok.
herkez hayatını yaşarken,hayatına dair kararlar alırken artık sende hayata dair bir karar alsan çok iyi olacak.banada sorsan sen aldın mı sanki diye,artık bende başlıyorum

senı cok ıı anlıyorum canım ama o adam gercekten ne ıstedıgını bılmyenbırı bence bak gor o evlısın gene senı arar utanma duygusu olmaz boylelerınde

ağlamak.... değen bi insan için ağla derım ama değmeyen ınsan ıcın bırak ağlmayı kılımı kıbırdatmam artık.... hersey kafada biter ÇARESİZSENİZ ÇARE''SİZ''SİNİZ

yıllar geçti unutamadım ne yapsam nafile, içim öyle yanıyorki. ilk sevgilimdi. bana verdiği parça parça ümitlerle sabırla yıllardır bekledim ama duydumki sevdiğim insan yakında evleniyormuş, bende aptal gibi yolunu gözlüyordum...haberim yoktu nişanlandığından, hatta yakında evleneceğinden hiç bana bahsetmemişti sadece yaptığımız yazışmalarda yeniden biraraya geleceğim günü iple çekiyordum.nişanlandığını yakında evleneceğini benden neden sakladı neden söylemediki bana.şuan ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden.

ağlama üzülme demekle olsaydı keşke... seni çok iyi anlıyorum benimde ilk aşkım evlendi bikaç gün önce hatta benim doğum günümde... şuan başka bir ilişkim var üzerinden çok zaman geçti ama çok sevmiştim... yıllarca aynı rüyayı gördüm . bilinçaltımdada var oldu yani:) evleneceğini duymuştum üzüldüm.bana haksızlık yapmıştı suçum yokken suçlamıştı beni ama zaman geçtikçe alıştım. unuttum sandım.hatta şimdide sorunlu bir ilişkim var.galiba bu aşk bana göre bişey değil. hep üzülüyorum. çok alınganım,kırılganım sevince çok seviyorum napim:)
sadete geleyim eğer hayatımda biri olmasaydı elbetteki daha çok üzülürdüm:) herşeyin ilacı zaman. çivi çiviyi sökmesede dikkati başka yöne çekiyor:)

benimkide nişanlandı evlenecek onun tercihi kendi kaybeder herşeyde bir hayır var belki onunla evlensen mutsuz olacan ben böyle düşünüyorum allahım onu bana nasip etmedi napalım herşey nasip alnımıza bu acıyı yaşamak varsa yaşayacaz bu acıyla yaşadıkça kendimi daha güçlü hissediyorum bana tecrübe hayat daha karşımıza kimler çıkacak kimler üzecek kimler sevindirecek ben geriye bakmayı sevmiyorum sevmemiş ona gitti değmiyor seni sevmeyen için üzülmeye zamanı geldiğinde bana değer veren biri mutlaka çıkacak kaşrıma

Back
X