Seni çok iyi anlıyorum benim de bi ilişkim var uzun zamndır beni çok sevdiğini biliyorum tabi bende onu o öl dese ben ölürüm onuniçin oda benim için ama erkekler bazen yapıyor böyle şeyler yalan da yalan ne kadar çok sevselerde.. Ve sana şunu diyim bence hiçbir şey yapma atma msj bekle eğer içinde hala bişüphe varsa sana yalan söylediğini düşünüyorsan bekle.. Ben şuna çok inanırım kadınlar hissedeer sen o zamn yalan söylediğini hissettiysen yalandır o. Sevgiline sadece şunu de gerçekleri bilmek istiyorum yalan söylüyorsun bunca zamn itirafını bekledim artık gerçekleri söyle ilişkimize daha güzel devam edelim de. Tabi son karar sana kalmış.. Ama bence içini rahatlatmadan asla barışma yoksa sen çok şey kaybedersin..
aslında açık olması bir bakıma daha iyi biliyor musun? en azından takip edebilmek adınaben de çok geçtim bu süreçlerden. telefonun başında sabahlıyordum bir tanecik mesaj için. hiç değmiyor biliyor musun. bir tek şunu öğrendim, seni isteyen insan nasılsa sana geliyor yeniden. ama o bekleyiş çok öldürücü :18:
ANLAMSIZCA YALAN SÖYLEMİŞ FARKINDA MISINIZ!!!!!!!
siz bence barışmak istiyorsunuzda bi ittiren arıyorsunuz gibi ama maalesef cnm
evet ve şuan ne arıyor ne soruyor ona olan öfken daha da artmaktan başka bişey olmadı..
sen bir şey yazma haksızlıga ugradıgını düşünüp seni kaybetmek istemezse illaki çabalayacaktır.
aynı şehirde misiniz?
evet aynı şehirdeyiz.
o zaman belki birkaç gün içinde seni görmek isteyecektir. ses seda çıkarma bakalım ne yapacak..
doğru içim rahatlamadan barışamam.kafam çok karrışık bir yandan düşünüyorum yalan söylemiş olsa aradan kaç ay geçmiş aynı yalanı hatırlamazdı heralde diye.ama içim rahat etmiyor. belki bana çıkışmak yerine eskisi gibi konuşsaydı açıklama ypsaydı içim şuan daha rahat olurdu ama aradığı yok şuan!
bakalım hiç birşey yapmayacağım.çarşamba günü bulaşacaktık belki o gün arayabilir bilmiyorumama ararsa ya da mesaj atarsa tavrım ne olmalı
Bal gibi de hatırlar neden hatırlamasın ki ? Bak sen ne hissediyorsun ? Önemli olan bu ..
Yalanını üstünü örtmek istiyor senin kendini suçlu hissetmeni istiyor o yüzden aramıyor bence.
Şunu da söyleyim ben sana bitir demiyorum tabi ki gerçekleri öğrenmeden de başlama derim ama :)
off işte benimde içimde bu düşünce vardı sen dile getirdin( çünkü bu zamana kadar hep ısrarla arardı ve şimdi nolduysa bana tepkili davrandı.daha önce eski sevgilim bana yalan söylemişti onun yalan söylediğini anlamıştım yine aynı taktiği uygulamıştım.ve o da benim üstüme gelmişti.hatta üste çıkmak için bana paranoyak falan demişti sonra gerçeği bildiğimi anlayınca tabi hemn özür dilemeler falan.lanet olsun ya bundan hiç beklemezdm !
ararsa normal bir şekilde aç. kendinden emin olsun sesin çok sitemkar olmasın. özlediğini belli etme. derse ki görüşelim, pekala de. giderken çok güzel ol ve kendine öyle güven ki sensiz de çok iyiyim imajı ver. zaten seni seviyorsa gerçekten kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır. ben de merak ettim şimdi ne olacak :106:
:) O zaman yalan söylediğini itiraf ettirt
tamam dediklerini uygulayacağım.:)peki sen ne düşünüyorsun dürüst olup olmadığı konusunda ?
emin olamıyorum. erkekler çok kolay yalan söyleyebiliyorlar. bazen meraklarına yenik düşebiliyorlar.o kızla iletişim kurdu mu örneğin uzun uzun sohbetler yaptı mı vs? üstelik olayın üzerinden çok zaman geçmiş, bunun için onu şimdi cezalandırman pek doğru değil. benim için burdaki önemli nokta şu: şuanda iletişiminiz nasıl? neden durduk yerde eskiyi hatırladın? çünkü bir kadın hisseder bişeylerin yolunda gitmediğini.
kızla konuştumu bilmiyorum ama bu zamana kadar hiç rastlamadım öyle birşeye.bu olaya kadar iletişimimiz iyiydi.arada tartışırdık ama onun dışında ilgisi alakası hep yerindeydi.görüşmediğimiz zamanlarda sürekli arar sorar arayamazsa mesaj atar.aramızda dediği gibi tartışmalarımız dışında gayet iyiydi çok sevdiğini hissederdim ama bu olay beni bitirdibu olayda aklıma ilk nerden geldi bilmiyorum ma sağda solda eskortla ilgili şeyler gördüm hep yok burda açılan konularda falan.ordan aklıma gelmiş olabilir ama kapatmış olduğum bi konu olduğu halde aklıma geldiği andan itibaren içimi kemirdi durdu
bence haksızlık ediyosun derim. çocuğu da ilişkini de yıpratma. büyük bir hatası yanlışı olmamış. bir anlık merakla eklemiştir. zaten dediğim gibi üzerinden çok zaman geçmiş. için rahat etmiyorsa görüştüğünüzde içtenlikle söyle, içim rahat değil o günkü olaydan, huzurlu olamıyorum düşündükçe kafama takıyorum de. bak bakalım nasıl bir tavır sergileyecek sana karşı
içim hiç rahat değil hemde.belki ben sorduğumda tavrı bu derece sert olmasaydı daha rahat karşılayabilirdim bu durumu.doğru söylediğine inanabilirdim.ama takındığı tavır içimdekilere tuz biber ekti.şuan dese ki evet yalan söylemiştim,inan içim şuan olduğu kadar huzursuz olmayacak.ama bana yalan söylemişse ve hala bu yalanını pişkin pişkin devam ettiriyorsa umarım karşıma çıkar bu benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?