içim yanıyor.. fikirlerinize ihtiyacım var:((

nasıl?? seninki de yalan söylemiş verdiğin cevaptan anladığım kadarıyla peki sen nasıl davrandın.

Ters davrandım aradı açmadım msj atmadım sonra sert ve kendimden emin bi şekilde açtım yalan söylüyorsun biliyorum dedim ve sen söyleyene kadar asla sesimi duymucaksın dedim hissediyorum sen ne dersen de doğruları bana söylüceksin dedim.
Kendinden emin ol onsuz olamıcağını belli etme ona iyi söylemiyo musun gerçekleri de pat kapat tlfnu

tehtit eder gibi hesap sorma. "seni seviyorum ama kalbim kırık, onaracak kişi yine sensin" tonunda sor.

canım neden kendini paralıyorsun allah aşkına!!!
sırtını güvenle dönebilecegin bir adam bul kendine.
ay suna baktı mı ay bunla konustu mu vs vs bunlar olcak sey değil.
bir insanın içinde bir şey ya vardır ya yoktur bunun hatası telafisi bir seferi iki seferi bahanesi yanlışlığı olmaz.
baktın adam da içine sinmeyen bir şeyler var acıklama bile yapma cek git.
aşk-meşk bunlar boş iş.
içine sinen temiz karakterli böyle işler de eli kolu merakı olmayan bir adam bul kendine.
ergenlik bu başka bir şey değil(erkek arkadasın için söylüyorum)
senin adam edecegin değil de kendisi adam gibi adam olan bir erkek her zaman en iyisidir.
bir adamın mayasıni kıskançlık kriziyle ya da kısıtlamalarla değiştiremessin.
güven şart.

zaten artık onla olmalımıyım bilmiyorum

tehtit eder gibi hesap sorma. "seni seviyorum ama kalbim kırık, onaracak kişi yine sensin" tonunda sor.

becerebilirmiyim bilmiyorum o kadar kızgın ve kırgınım ki.içimdekileri söyleyeceğim.artık bakalım bana nasıl cevap vercek .yalan söylediğini hissetmeye devam edersem de üzülsemde ordan kalkıp gideceğim .galiba en doğrusu bu olur

güven şart ama güvenebilecek insan bulmak çok zor.zaten bu ilişkim biterse erkeklerden uzak durmayı düşünüyorum.güvenebileceğimi zannetmiyorum artık başkalarına da nolur sanki yerlerinde dursalar.

güven şart ama güvenebilecek insan bulmak çok zor.zaten bu ilişkim biterse erkeklerden uzak durmayı düşünüyorum.güvenebileceğimi zannetmiyorum artık başkalarına da nolur sanki yerlerinde dursalar.

canım sorunu karşı taraf da degil kendinde aramalısın.
karsı tarafı suclamak işin kolayına kaçmaktır.
bir sor bakalım kendine gözü dışarda olan adamın benim hayatımda ne işi var diye.
olay erkeklere güvenmek değil hayatına sokacagın adamı iyi secmek.

ha benim şahsi düşüncem bir facebook profiline bakmata birşey yok.
bakar insan meraktan bakar.sen bakmıyormusun?

ya terk et adamı
ya da görmezlikten gel sorun etme.

Son düzenleme:

gözü dışarda değildiki ya da ben farkedemedim bakar ama benim dert ettiğim şey acaba bana yalan mı söyledi düşüncesi.

gözü dışarda değildiki ya da ben farkedemedim bakar ama benim dert ettiğim şey acaba bana yalan mı söyledi düşüncesi.

bir salaklık yapmıstır,ilişkinize zarar vercegini düşündüğü için bunu saklamıştır.ben olsam böyle bir yalanı(küçük bir hata,ani bir salaklık olduğu sürece) görmezden gelirdim.
yalan var yalan var.
sonucta konu bir facebook profili baksa ne olur bakmasa ne olur.ki sen zaten onu sıkıştırarak garantilemişsin adamın yalan atmasını.
evet baktım dese yine kıyameti koparmayacakmıyıdın!
adam baktı iki türlü de sen kıyameti koparacaksın yapmadım diyecek ne demesini bekliyordun ki.
erkek arkadasını seviyorsan ve ilişkiniz iyiyse gitme bu işin üstüne.ilişkinizi yıpratmakatan başka bir işe yaramaz.

Son düzenleme:

hatalı olan kendisi olduğu halde beni aramıyor şuan.bu beni daha da deli ediyor

hatalı olan kendisi olduğu halde beni aramıyor şuan.bu beni daha da deli ediyor

arayaıp da ne söylemesini istiyorsun ki?
canım ben ortada hata göremiyorum.
ilişkiler bu kadar kolay olmamalı.
facebook profiline baktı diye bu raddeye getirilecek kadar boş mu ilişkiniz?

arayaıp da ne söylemesini istiyorsun ki?
canım ben ortada hata göremiyorum.
ilişkiler bu kadar kolay olmamalı.
facebook profiline baktı diye bu raddeye getirilecek kadar boş mu ilişkiniz?

yok bakmamıştı kızı eklemişti o zamanlar.ben görünce çıldırmıştım silmişti.bilmiyodum eskort olduğunu demişti tanıdıkmış mahallelerindenmiş.aylar geçti bu olay benim aklıma geldi ve acaba o zamanlar doğru mu söylemişti diye şüpheye düştüm.bugün na sorduğumda da bana kızdı tartışmaya yer arıyosun gibisinden kaç ay önceki şey diye.tekrar anlattı niye ekledğini ama işte doğrumu söylüyor bilmiyorum bir de üstüne aramıyor şuan !

Bence fena takıntı yapmışsınız.
Adamın bir şey yaptığı yok ve arayıp özür mü bekliyorsunuz, ilginç :26:
Geçmişi kurcalamak hiçbir yarar sağlamaz insana unutma bunu.
Şekil a şimdiki durumun gibi...

ah keşke hiç aklıma gelmeseydi .sanki yalan söylüyor gibi geliyor bir de üstüne aramayınca :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…