içim yanıyor.. fikirlerinize ihtiyacım var:((

güven çok önemli sevgi de öyle ama önce kendi beyninde ve kalbinde ona tam anlamıyla güvenmelisin yoksa hep şüphe içinde yaşarsın..

bencee abartmssn canım :O ilsknn baslarnda eklems dikkatsz olması dogal erkekler öyle merakldrr bizden daha cok meraklıdırlar heleki böle kızlar konusunda eskort kzı düsünse senle ne işi var biraz sert çıkkısmssn oyuzden oda kızgın sana glmio bence benide birisi pesin hüküm verp allaha havle ediorm bby diyerk birisi suclasa ister inan ister inanma bile demem yani .

yok artık ya onun aramasını mı bekliyosunuz.sevgılım bana böyle bırsey yapsa aradan aylar gecmiş bu konu ne alaka diye düşünür ayrılmak için sebep aradıgını düşünürdüm.ve direk onun ıstedıgı olsun der ve aramazdım..
siz sadece üzerınıze düşmesini istiyosunuz madem ınanmıyosunuz arasa yapmadım etmedim diye ağlıyıncamı ınanıcaksınız yani
o çoçuk yıne iyi mesaj atmış baskası olsa pekı derdi sadece.. çunku olay tazede dııl 7ay gecmıs ustelık feysınde bıle dııl evet ıcınıze kurt düşmüş olabılır tabıkı ama baska bı hatası oldugunda bunu dersiniz böyle durduk yerde ne bılıyım
bnce sızın aramanız gerekıyo

hepinize çok teşekkür ederim .evet galiba kuruntu yaptım kendime.dün ben ondan eve giderken benim için bir yere uğrayabilir misin demiştim.meğer akbilinde tam eve gitcek kadar para varmış ve yanındada para yokmuş.ama dediğim yere uğradı.o yüzdende eve yüreyerek gitmek zorunda kaldı 12 km falan.bende bilmiyordum falan demiştim üzüldüm o da ne olacak ayaklarım ne güne duruyor dedi. ben bu konuyu açtığımda o hala eve yürüyordu.ona da kızmış ben zaten yorgundum sen tartışmaya yer arıyorsun dedi.bu sabah altı buçuk gibi aradı.olayı tekrar anlattı.beni anlayıp dinlemeden ayrılıyorsun direk çekip gidebiliyorsun dedi.bende bunları yüzyüze konuşalım dedim.buluştuk bugün .olayı tekrar anlanttı.açıkcası içime sindi kuşku kalmadı anlattıklarından sonra.inandırıcı geldi söyledikleri ayrıntıları falan anlattı.dediğim sözler çok ağrına gitmiş (allaha havale ediyorum demiştim birde pişmanım senle çıktığım için yazıklar olsun demiştim).ama gönlünü aldım söylediklerimden dolayı.sonuç olarak barıştık iyi bir şekilde ayrıldık:)

bak gördün mü kendini üzdüğünle kaldın. neyse, şükür kavuştunuz

geç saatte geldi ama açmadım. amacım aramasıydı zaten, çünkü konuşacak bir şeyim yok artık. bu akşam yine bekliyorum, ısrarla arasın istiyorum ama ararsa yine açmıycam :113:

biz ayrılalı bir ayı geçiyor. ama dengemi bozmakta ısrarcı olduğu için işte böyle bir arıyor bir aramıyor. tam unutayım diyorum arıyor bu kez özlemim artıyor. aman kısır döngü işte..

dayandığımı kim söyledi:))) telefonu açmıyorum ama ağzıma geleni mesajda söylüyorum artık mesaj yazmaktan da vazgeçtim. yıpranmaktan başka bişey değil..

dayandığımı kim söyledi:))) telefonu açmıyorum ama ağzıma geleni mesajda söylüyorum artık mesaj yazmaktan da vazgeçtim. yıpranmaktan başka bişey değil..

bir şekilde iletişim kuruluyor yani :) olay ne bilmiyorum ama tekrar olamayacak birşey heralde bu kadar net konuştuğuna göre.eğer öyleyse zaten doğru en iyisi hiç cevap vermemek sen yıpranırsın.ben şimdi çıkıyorum iyi geceler:)

evet biz çoktan bittik, sadece uzatmaları oynuyoruz..

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…