Icim yaniyor

Evim satildi hesabimda 3, 25 kurus kaldi evimden.
Arabam hacize gitti.
Is yerimiz batti.
Es kisisi aldatti.
Ve bunlar ayni yil icerisinde gerceklesti.
2 cocukla kala kaldim, bildigin sokakta..

Esten bosanma karari verdim.
Sahip oldugum tum maddiyati, amann diyerek hicten yok saydim.
Calismam gerekti, lise mezunuydum bir kac yil once bunlari yasarken, sinava girdim istanbul universitesi son sinif ogrencisiyim suan.

Inancim ve evlatlarim beni ayakta tutan tek sey.
Disari ciktigimda, gozlerimi kapatip, gunesin sicagiyla isinip, parmaklarimin arasindan ruzgarin gecisini hissediyorum.
Tebrik ederim sizi

Mutuzum ,icim yaniyor bi yandan da butun hislerimi kaybetmis gibiyim, yasamak hayat hersey bana koca bir hicçcc, merak ediyorum sizi ayakta tutan o neden ne ???
Sevdiklerim ona üzmek için her zaman daha çocuk toparlanirim ve beni benden başka kimsenin kaldıramayacağını bildiğime olan inancım beni ayağa kaldırıyor

Evim satildi hesabimda 3, 25 kurus kaldi evimden.
Arabam hacize gitti.
Is yerimiz batti.
Es kisisi aldatti.
Ve bunlar ayni yil icerisinde gerceklesti.
2 cocukla kala kaldim, bildigin sokakta..

Esten bosanma karari verdim.
Sahip oldugum tum maddiyati, amann diyerek hicten yok saydim.
Calismam gerekti, lise mezunuydum bir kac yil once bunlari yasarken, sinava girdim istanbul universitesi son sinif ogrencisiyim suan.

Inancim ve evlatlarim beni ayakta tutan tek sey.
Disari ciktigimda, gozlerimi kapatip, gunesin sicagiyla isinip, parmaklarimin arasindan ruzgarin gecisini hissediyorum.

Bunları okuyunca kendi adıma benimkide dert mi dedim.

Helal olsun size maşallah böyle güçlü kadınları görmek güzel sizin ve çocuklarınızın yolu açık olsun demek istedim :)

Allah sağlık versin herşey yerini buluyo ya dermansız bi derdin olaydı sağlığın olaydı konu bunları hiç kafana takarmıydın böyle düşün hayatınn sınavları bitmez canım allaha sığın dua et vardır bi bildiği rabbimin 🙏

Bezen herşey üst üste gelir
Bu dönemde geçer
Emin ol
Hayatta hersey geçer
Sağlık olsun

Allah sağlık versin herşey yerini buluyo ya dermansız bi derdin olaydı sağlığın olaydı konu bunları hiç kafana takarmıydın böyle düşün hayatınn sınavları bitmez canım allaha sığın dua et vardır bi bildiği rabbimin 🙏
Kız bunları bende yaşadım etrafımda kimse yok .. Ama inan bana geçiyor yaa.. Yeni terk edildin galiba birkaç aya geçer.. Etrafında mutlu olman için o kadar çok sebep var ki şuan görmüyorsun ama zamanla farkedip mutlu olacaksın.. 😍😍
Yeni degil bikac ay

Mutuzum ,icim yaniyor bi yandan da butun hislerimi kaybetmis gibiyim, yasamak hayat hersey bana koca bir hicçcc, merak ediyorum sizi ayakta tutan o neden ne ???
Dua et ve kendıne yapacsk bir seyler bul.Halamı duzelmıosun psıkolojık destek al.Yaşamak gercekten guzel.Ve sızı degersız hıssettıren her seyden uzak durun.

İman canım bugunun bıle tekrarı yokken neden uzulesın bakıyorum ınsanlar yas almıs keske dıyorlar keske demek ıstemıyorum😁 o yuzden guzel yasıyorum. Kotu olan bıle anımın tadını cıkarıyorum.

Yeni degil bikac ay
İnan bana geçecek.. Bir yerde yazmştm.. 2 yllk ilşkim aldatldm birkere değil defalarca psikolojik şiddet gördüm ayrldk destek aldm kpss hazrlancaktm bıraktm okulum uzadı etrafımdaki herkesi kırdım valla yalan söylemim ciddi manada toparlanmam aylar sürdü ama geçti 😍😍 Geçnce üzüldüğüm günler için pişman oldum.. Sende pişman olmamak için hayatn tadnı çıkartmaya bak 😍😍

İman canım bugunun bıle tekrarı yokken neden uzulesın bakıyorum ınsanlar yas almıs keske dıyorlar keske demek ıstemıyorum😁 o yuzden guzel yasıyorum. Kotu olan bıle anımın tadını cıkarıyorum.
Bende sizin gibiydim , zaten hayatimin ,gencligimin elden gitmesi ,uzulmem icin tek sebep

Ha benımde dara dustugum zamanlar oldu benımde cıkmazlarım oldu ama sabrettım rabbım guzel gunler gosterdı. Bende saatlerce baba dıye aglardım vefat ettı kucuk yasta kolum kapıya carpsa kederlenır babamın yoklugundan olur sanırdım sımdı ben anne olacagım düşün işte hayat cok kısa. Bende unı okudum dondum kucuk bır koye evlendım sukredıyorum ya bazıları bu hayattan sıkayetcı ama ben cok memnumun. Bızım sıkayet ettıgımız hayat belkı başkaların hayalıdır.

İnan bana geçecek.. Bir yerde yazmştm.. 2 yllk ilşkim aldatldm birkere değil defalarca psikolojik şiddet gördüm ayrldk destek aldm kpss hazrlancaktm bıraktm okulum uzadı etrafımdaki herkesi kırdım valla yalan söylemim ciddi manada toparlanmam aylar sürdü ama geçti 😍😍 Geçnce üzüldüğüm günler için pişman oldum.. Sende pişman olmamak için hayatn tadnı çıkartmaya bak 😍😍
Umarim oyle olur cok istiyorum unutmayi

Ha benımde dara dustugum zamanlar oldu benımde cıkmazlarım oldu ama sabrettım rabbım guzel gunler gosterdı. Bende saatlerce baba dıye aglardım vefat ettı kucuk yasta kolum kapıya carpsa kederlenır babamın yoklugundan olur sanırdım sımdı ben anne olacagım düşün işte hayat cok kısa. Bende unı okudum dondum kucuk bır koye evlendım sukredıyorum ya bazıları bu hayattan sıkayetcı ama ben cok memnumun. Bızım sıkayet ettıgımız hayat belkı başkaların hayalıdır.
Ne guzel sevindim adiniza , sukretmek lazim her halimize

Ne guzel sevindim adiniza , sukretmek lazim her halimize
Kalbınızı bozmayın ıyı ınsan olun rabbım en ıyısını verıyor emın olun. Dua et canım. Hep ıyı nıyetlıydım pozıtıf bırı oldum. Bana cok sey kattı. Kalıtelı ıyı bır ınsan olup şükret. Gözün yukseklerde olmasın alcak gönüllü ol kalp kırma benletıye gırme. Kuralalrın olsun kendını kımseycın bozma kendını farklı göstermeye calısma. Icınde bulundugun sürecın de gecıcı oldugunu dusun ıcın ferahlar.

Terk edildim , suan icin isim yok ve kucuk bir kasabada bunalima girdim
Hayat Boyle, bir anda her şey olur...
olum bile sah damarindan yakinken saydiginiz dertler nedir ki?
terk eden kisiyi hatirlamayacaksiniz bile bir zaman sonra... değmeyecek birisi demek ki...vaktinizi ve enerjinizi onun icin harcamayın..

Kalbınızı bozmayın ıyı ınsan olun rabbım en ıyısını verıyor emın olun. Dua et canım. Hep ıyı nıyetlıydım pozıtıf bırı oldum. Bana cok sey kattı. Kalıtelı ıyı bır ınsan olup şükret. Gözün yukseklerde olmasın alcak gönüllü ol kalp kırma benletıye gırme. Kuralalrın olsun kendını kımseycın bozma kendını farklı göstermeye calısma. Icınde bulundugun sürecın de gecıcı oldugunu dusun ıcın ferahlar.
Yazdıklarınız benim için çok değerli ,okumak bile rahatlattı

Hayat Boyle, bir anda her şey olur...
olum bile sah damarindan yakinken saydiginiz dertler nedir ki?
terk eden kisiyi hatirlamayacaksiniz bile bir zaman sonra... değmeyecek birisi demek ki...vaktinizi ve enerjinizi onun icin harcamayın..
Hayaller kurdurup bir anda başka biri için terk etti ,beş kuruşa yaramaz biriydi , ölüm evet , ölüm ve Allah’ın varlığı bi tek iyi geliyor

Bunları okuyunca kendi adıma benimkide dert mi dedim.

Helal olsun size maşallah böyle güçlü kadınları görmek güzel sizin ve çocuklarınızın yolu açık olsun demek istedim :)

Cok tesekkur ederim.
Hayat insanin basina herseyi getirebiliyormus.
Anne isek disi kartala donusuyoruz konu ne olursa olsun.
Mutluluk hepimizin olsun, insallah. Sevgilerimle

Back
X