Benimde eşim video izlemiş orda liseli bir kiz poposunu gösteriyor yanında ki kızda gülüyor bana diyor ki yanında ki kız sensin. Bende izledim ses benziyor biraz sonra bende canım bizim okulu bulup kıyafetleri gösterdim okulu gösterdim bilmiyordum inandımı ben olmadığıma zaten bizim zamanımızda dedim cameralı cep telefonu yok dedim bazen böyle davranıyor sende uygun dille anlatmaya çalış
kontörü bitmiştir belki yükleyince döner bize..-tatlicadiarzu-
bir insan bişi anlatmak paylaşmak istiyorsa anlatır ki burda insanlar ne acılarını paylaşıyo eminimki seninki bunların yanında devede kulak kalır o insanlar ağlaya ,ağlaya yazıyor paylaşıyo bizde yürekten yorum yapıyoruz onlara..madem hazır değilsin yazmaya niye insanları meşgul ediyorsunki ..şakkıdı
Benimde eşim video izlemiş orda liseli bir kiz poposunu gösteriyor yanında ki kızda gülüyor bana diyor ki yanında ki kız sensin. Bende izledim ses benziyor biraz sonra bende canım bizim okulu bulup kıyafetleri gösterdim okulu gösterdim bilmiyordum inandımı ben olmadığıma zaten bizim zamanımızda dedim cameralı cep telefonu yok dedim bazen böyle davranıyor sende uygun dille anlatmaya çalış
Derman sende sordun mu peki eşine o kızları neden izliyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?