Boşver öyle sansın şimdilik..
Ayrıntıları sonra yazarızzz.....
Eşim beni çok seviyo...çok da kıskanç.onun güvenini sarsacak hiçbişey yapmadım.birgün evde çakmağı kaybolmuş bana sordu ben almadım,görmedim dedim,kendisi ben de almadım dedi.aradık evi bulamadık.evde 2 tuvalet var,yine başka birgün eve geldi sen diğer tuvalete girdin mi dedi ben de hayır dedim
eve biri mi geldi diye sordu,eve de hiçkimse gelmemişti.ne olduğunu sordum,sabah giderken kendisi o tuvaleti kullanmış,tuvalet kağıdını aceleyle kopması gereken yerden değil başka yerden koparmış,ama akşam gelince bakmış ki tuvalet kadığının şekli değişmiş.işte bunlar gibi şeyler.ısrar ediyo,sen yapmadıysan,ben yapmadıysam o zamn ben yokken bu eve biri geliyo,senbeni aldatıyorsun diye.onu çok sevdiğimi biliyo ama farklı şeyler düşünmekten de kendini alamıyo.çok aşırı şüpheci.sanırım beni kaybetmekten çok korkuyo.ama böyle yarak beni kaybetmenin eşiğine geldiğinin farkında bile deil herhalde.oturdum konuştum anlattım güzelce,onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim,doktora gitmeye karar verdi.bakalım hayırlısı....
Derman sende sordun mu peki eşine o kızları neden izliyorsun diye
popodan karakter tahlili gibi maşallah. :1shok:
allahtan zamanınızda kameralı cep telefonu yokmuş...
ya da formayı saklamasanız gümbürtüye gittiğiniz resmiymiş..:bbo:
valla evliliğinizdeki diyaloğa hayran kaldım ne diyim.
inşallah sizin formayla aynı olan bir video daha izlemez eşiniz..
bu sefer kaçamzsınız sanırsam fisfisfis
canım benim abisi izliyormuş denk gelmiş şuan o arabistanda ben türkiyede düğünümüz olmadı daha resmi olarak evliyiz ama düğün mayıs gibi olacak valla galiiba hala inanmıyor bana araştırcxam dedi bende araştır dedim
Mrb arkadaşlar ben nişanlımla bu hastalık yüzünden ayrıldım, ve bu şizofreni değil paronyadır, tedavisi çok zordur, ben her yolu dendim biz uzaman dahi gittik ama olacak gibi değildi, sürekli aldatılma korkusu ile yaşıyordu ve ortada hiç bir gerçek neden yokken..Birisi yanlışlıkla bunu arasa bunun altında başka bir neden arıyor aylarca o kişiyi bulmaya çalışıyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?