Içim yanıyor....:((((

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah .tüm hastalara ve bebeğine şafi ismiyle tecelli etsin canım çok geçmiş olsun

üzülme tatlım Allah şifa verir inşallah
melek daha o Allah seninde,onunda,aileninde yardımcınız olsun
sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

Rabbim yavruna şifa sana da hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah(AMİN)

Canım kardeşim allah yavrunu ssize bağışlasın bak şu anda annem yanımda ve okuduğu ayetel kürsi,10 binden fazla salatı tefriciyeyi 500 ihlas surelerini senin ve bebeğin için yolladı allah şifa versin inşallah.Biz seni çok iyi anlıyoruz çünkü bizim bebeğimizde 3 ay küvezde kaldı inan çok zor okuyunca o günler gözümüzde canlandı seni en iyi anlayanlardanız bizim bebeğimiz çok şükür iyi inşallah seneinkide en kısa zamanda sağlığına kavuşur rabbim sizinle olsun.Bu arada annem epeydir salatı tefriciyeyi okuyordu ben yazdığını okuyunca hemen sana yolladı ve duasını etti inşallah allah kabul etsin.Gelişmelerden haberdar et bizleri

canım duamı okudum elelenin bebeğine gitsin RABBİM sağlığıyla uğuruyla eline versin yawrusunu dedim üfledim ekrana....çok geçmiş olsun..

bende dua okuyacağım canım Allah tüm hastalara şifa versin yavrun en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah canım

Allah yardım etsin, acil şifalar versin canım. İnş herşey düzelir, moralini yüksek tutmaya çalış.

Allah acil şifalar versin,bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

cnm benim allahım seni ve çocuklarını aileni korusun

allahın izniyle bişey olmayacak sağ sağlim doğurdun cnm

sağ sağlim de ahmet bebek eve gelecek sen kendini gönlünü ferah tut

hamileliğin sıkıntılı geçti zaten konularından biliyorum

bebişler hisseder şuan dünyaya geldi ahmetçik

küvezde de olsa annesinin üzülmesini istemez

allahım sana bağışlasın(amin)

Kendinizi suclamayin lütfen; nerden bilebilirdinizki böyle olacagini. Hatirladigim kadariyla bir cocugunuz daha vardi. O iki meleginiz icin, esiniz icin saglam durmaniz lazim.
Ben inaniyorumki; sapa saglam evlatlarinizla birlikte evinize gideceginiz günler cok yakin.
Yüce rabbim sifa versin o kücük meleginize.

Son düzenleme:
Mevlam çekirdege Orman gizlemiş.
Tahıl tanesine Harman gizlemiş.
Sabır eyle, Şükür eyle Dua et.
Yılanın zehirine derman gizlemiş.

Canim Allah yardımcın olsun. Bebeğin de sende tez vakit sağlıklı bir şekilde
evinize kavuşursunuz inşallah.
Sakın isyan etme, derdi veren dermanınıda verir.

canım,
çok geçmiş olsun, allah acil şifalar,
ahmet'e, uzun ömürler versin.

Son düzenleme:
Annesi kendini suclama. Sen ne kadar kendini uzersen aglarsan saglam durmazsan Ahmet bebek de uzulur.. Kuzucuk Allah'in izniyle sapasaglam cikacak hastaneden kendini harap etmis kalbi ruhu aciyla yorulmus bi anne nasil guc verecek Ahmet'cige..
Sutunu hep sag. ciktiginda ihtiyaci olacak bebisinin kesilmesin. insallah sonuclarin da temiz cikacak.

arada bi kalk aynaya bak bebegimin bana ihtiyaci var su an manen guclu olmaliyim ki o da hissetsin benden guc alsin de.

toparla kendini. yanina gidince guzel ellerini op kokla guc ver. Allah'tan tez zamanda atlatmanizi diliyorum. kendini yiyip bitirme, kac ay karninda tasidin, dogurdun bak ne kadar guclu kadinsin, asil simdi guclu olma zamani. Ahmet de diyebilse sana bunu derdi eminim. Duani et, sakin kalmaya calis, gucunu topla.. coook uykusuz geceler gunduzler bekliyor annesi seni simdiden kendini bu kadar yipratma,koyverme.

dualarım sizinle inşallah miniğini alıcaksın kucağına hep böyle düşün sen...

kızlar mesajlarınızı okudum tek tek cevp veremediğim için özür dilerim fazla kalamıyorum yatıyorum süt sağıyorum o nedenle ayrı ayrı cvp yazamıyorum(
ama hepinizden de ALLAH RAZI OLSUN ÇOOOK DUYGULANDIM ;AĞLADIM...
bebeğimi bugün görmeye gittim yavrum sanki geldiğimi hissetti ağlamaya başladı.....doktorumuzla görüştüm iyiye gitmeye başladığını solunumun düzelmeye başladığını söyledi MAŞALLAH
eğer düzelirse haftaya çıkarabiliriz tahlilleri yapaıp bekleyelim dedi..biraz olsun rahatladım..Allah razı olsun dualarınız için..
bir de benim testlerim düzgün çıksa..ah inşallah..
evde kimseye bardağımdan su içmemesi tabakların karışmaması için itinayla uyarıyorum eşimi..hatta afedersiniz eşimi duadaktan öpmemsi için çok uyarıyorum kızıyor bana "ne yani bulaşırsa bulaşsın ben öyle olsam benden kaçacak mısın "diyor..kaçtığım içi kızıyor..ama kimseye benim yüzümden bişi bulaşsın istemiyorum
.inşallah test sonuçlarım da temiz çıkar ..yavrum bu hastlaık evresinde sütümden mahrum kalmaz ki hastalığpında en büyük ilaç anne sütü bağışıklığının gelişmesi için...dualarınızla çok şükür Allah ıma bebeğimden güzel haberler aldım lütfen dualarınız kesmeyin ;mtahlillerişm de temiz çıksın müniğim sütümden faydalanıp çabucak toparlansın inşallah....

Son düzenleme:

hoş geldi minik Ahmet imiz
bak ne güzel haber verdin dahada iyi olacak hersey inşaallah canı gönülden dua ediyorum canm inan sennde sonuclar tertemiz cıkacak Rabbimn izniyle inşaallah bak bikac zama sonra oglum hiç durmuyo cok yaramaz diye konu bile acarsın kim bilirkendini üzme cok güçlü ol cünkü Ahmet in sana cok ihtiyacı varrrrr öpüyorz sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…