SELAMLAR..
kızlar içim yanıyor çok üzgünüm ne olur dualarınızı eksik etmeyin okuyabien bildiğini okusun Allah aşkı için ...geçtiğimiz cumartesi doğum yaptım fakat suyum erken geldiği hemen doğuma hastaneye gitmediğim için bebek içeride enfeksiyon kapmış yüksek solunumdanda küveze aldılar..2 gündür küvezde...ne kadar zormuş...Allah ım sağ salim sağlıklı akıllı şekilde bebeğimzi kucağımıza alıp evimize getirmeyi nasip etsin..bu arada bir de ben de doğumdan saatler önce alınan kanda hepatit c çıkmış ikinci geniş bir test yapıldı sonuç bir ay sonra çıkıcak..o nedenle de süt veremiyorum bebeğime...hepsi üst üste geldi..inşallah benim sonuçlarım da temiz çıkar yavrularımı da eşime de benden bişi bulaşsın istemem..süt veremediğimden de göğüslerim çok ağrıyor...inşalalh bebeğim de ben de sağlığımıza kavuşuruz yine süt verebilirim..lütfen aklınıza geldikçe ahmetim için dua edin...
kızlar mesajlarınızı okudum tek tek cevp veremediğim için özür dilerim fazla kalamıyorum yatıyorum süt sağıyorum o nedenle ayrı ayrı cvp yazamıyorum(
ama hepinizden de ALLAH RAZI OLSUN ÇOOOK DUYGULANDIM ;AĞLADIM...
bebeğimi bugün görmeye gittim yavrum sanki geldiğimi hissetti ağlamaya başladı.....doktorumuzla görüştüm iyiye gitmeye başladığını solunumun düzelmeye başladığını söyledi MAŞALLAH
eğer düzelirse haftaya çıkarabiliriz tahlilleri yapaıp bekleyelim dedi..biraz olsun rahatladım..Allah razı olsun dualarınız için..
bir de benim testlerim düzgün çıksa..ah inşallah..
evde kimseye bardağımdan su içmemesi tabakların karışmaması için itinayla uyarıyorum eşimi..hatta afedersiniz eşimi duadaktan öpmemsi için çok uyarıyorum kızıyor bana "ne yani bulaşırsa bulaşsın ben öyle olsam benden kaçacak mısın "diyor..kaçtığım içi kızıyor..ama kimseye benim yüzümden bişi bulaşsın istemiyorum
.inşallah test sonuçlarım da temiz çıkar ..yavrum bu hastlaık evresinde sütümden mahrum kalmaz ki hastalığpında en büyük ilaç anne sütü bağışıklığının gelişmesi için...dualarınızla çok şükür Allah ıma bebeğimden güzel haberler aldım lütfen dualarınız kesmeyin ;mtahlillerişm de temiz çıksın müniğim sütümden faydalanıp çabucak toparlansın inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?