• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Içim yanıyor....:((((

sağolun kızlar..kızlar bi derdim daha var görülsün die konu da açarım ...devlette hepatit c testi elisa sanırım 1 ay sonra çıkcakmış dışarı yaptırıyorlar sanırım tahlili..halamızn kızı uyardı 1 ay çok geç o arada bebek senden soğuyab,ilir mamaya alışabilir die..mümkünse özelde yaptır dedi..
kızlar özellere bakmaya başladım netten ama ücret bulamadım hepatit c kesin tanısını veren test "elisa mı RNA " bilmiyorum

eğer hepatit c kesin tanıyı veren test ücreti hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen....

ALLAH'im sizede bebeginizede acil sifalar versin.
Bebeginizi bir an once saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Insallah sizinde test sonuclariniz olumlu cikar.
Dualarimiz sizinle.

Size ne kadar sevindiğimizi anlatamam ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ İYİLEŞİYOR hiç merak etmeyin bugünler çabucak geçecek inşallah.Dualarımız sizinle inş. faydası olur.Rabbim nerde hasta varsa hepsine şifa versin ,içinde bizlerede.Güzel haberleri bekliyoruz ,annem yine dualarını okuyor bu arada çok selamı var.

geçmiş olsun canım zor olanı başarmışsın sağsalim doğurmuşsun gerisi düzelir merak etme... dua edicem canım sizin için..

ohh neyse kı mınık bebegınız ıylesıyor:nazar:

Rabbım mınık yavrunuza uzun omurler versın(amin)
.

ohh neyse kı mınık bebegınız ıylesıyor:nazar:

Rabbım mınık yavrunuza uzun omurler versın(amin)
.

kızlarrrr şükürler olsun Allah ıma bebeğimizi eve getirdik... :nazar: doktorumuz taburcu etti... :nazar:Rabbim cümlesinin evladını bağışlasın çok zormuş onu yaşadım....inşallah bir de sonuçlarım temiz çıkar haziranın 8 ine kadar mama vereceğiz mecbur...inşallah oradan da iyi haberler gelir de sütten mahrum kalmaz .......amin.....hepinizi çok seviyorummmmmm

Son düzenleme:
Ooo maşallah maşallah yuvasına gelmiş miniğin.

Çok sevindim.Sağlık ve mutlulukla büyüsün inşallah.

Allah yardımcınız olsun hayırlı bi şekilde bebeğinizi kucagınıza versin Allah.....

Oh şükür gelmiş yavru eve. Evet anne sütü muhteşem birşey ama mamada öyle karalar bağlanacak birşey değil. Bir arkadaşımın bebeği 2.5 ayda memeyi bıraktı ama ısrarla şağarak verdi 13 aylık halen anne sütü alıyor. Testin iyi çıksın, eğer memeden almazsa bile biberondan anne sütü verirsin.

Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle olacak, Allah'a güvenin gerisi düzelecektir inş..

allah yardımcın olsun büyük şifalar versin canım sağsalim bebeğini kucağına almayı rabbim nasip etsin inşallah..

kızlarrrr şükürler olsun Allah ıma bebeğimizi eve getirdik... :nazar: doktorumuz taburcu etti... :nazar:Rabbim cümlesinin evladını bağışlasın çok zormuş onu yaşadım....inşallah bir de sonuçlarım temiz çıkar haziranın 8 ine kadar mama vereceğiz mecbur...inşallah oradan da iyi haberler gelir de sütten mahrum kalmaz .......amin.....hepinizi çok seviyorummmmmm

kız valla ağladım çok mutlu oldum allah senden de razı olsun :) rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor tahmin edebiliyorum.inşaallah sonuçlarında temiz çıkar dua ediyorum senin için...ama bencede özele git gerçi çok fazla bişey de kalmadı ama ayın 8 ine .bebeğne kıyamıyorum.mamayla beslenen bebek görünce duynca için acıyor. sen yinede canın ı sıkma buna şükür allah yardımcın olsun canım

kızlar Allah razı olsu güzel dualarınız için;aminnn....hatta bi hamişimizi de sevinçten ağlatmışım...:))) ağlama lütfen..Rabbim cümlemizin evladını korusun bize bağışlasın evlat isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin..memeyi veri vermmekte çok kararsızım...içim acıyor göğsümü isterken beim sağıp dökmem dokunuyor bana...sağlığımıza kavuşuruz inşallah dualarım o yönde..

Son düzenleme:
Bebişinize kavuştuğunuza çok sevindik (annem ve kızlarımda)güle güle büyütün inşallah.Dilerim sizin sonuçlarınızda temiz çıkar bebiş sütüne kavuşur.

canım,
çoktandır bu kız ortalarda yok, ne yaptı acaba doğurdu mu diye düşünürken burayı gördüm :) doğum yapmışsın bile :)) sonrası biraz sıkıntılı olmuş ama çok şükür bebeğimiz hastanede çok kalmamış... Allah analı babalı büyütsün canım...
bu arada tahlilini imkanın varsa özelden yaptır en azından inşaallah sonuçların temiz çıkar da bebeğimiz en kısa zamanda annesinin sütüne kavuşur ....

Back
X