İçimde artık hiçbirşey kalmadı..

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
2.003
1.006
333
Merhabalar,

Kedi-köpek gibiydik az önce. Okadar yıldımki.
9 yıldır zorla götürdüğüm, zerre saygımın kalmadığı bir evliliğim var. Aslında birikim varda abuk sabuk şeylerden artık patlak veriyor. Az önce bakkala girdik ben dondurma kendisi sıgara alacaktı. Dediki bana paran varsa alırsın, dün sana şu kadar para verdim (verdim dediği para da benim maaş hesabımdan çektiğimiz son paramızdı) avrupa yakasına geçmişti bir dava işi için 25 tl parası vardı cebinde bende de okadar vardı. Dedimki sen sigara alırken varda ne demek paran varsa alırsın? Diyorsun bana. Ben yetmezse diye Dedim dedi. Zaten karttan alacaktım nakit vermeyecektim dedi. Ee dedim bunu sen düşünüp zaten karttan çekeceksen bana paranın lafını etmeden de alabilirsin dedim. Al al diye tutturdu. Heves Mi kaldı istemiyorum dedim. Bakkalın önünde ellerini sıktı sanki dövücek beni gözlerimin içine bakışı var görmeniz lazım.

Eve geldik, dedim ki 2 liralik şey için bana paran varsa alırsın ne demek ben sabahın 6 sınra yollara düşüyorum 2 liralık şeyin lafını et diye mi.

Başladık kavgaya o bana saydı ben ona.. ne saygı kaldı ne birşey..

Arkadaşlar 9 yılda okadar şey yaşadık ki az çok konu açtım ne kadar anlatabilirsem. Yokluğun dibini de gördük herşeyi gördük.

Şimdi herşeyi bahane ettiğimi düşünüyor, eşinden boşanmış arkadaşım var . Onla takıla takıla böyle oldun diyor bir kere de kabul et hatanı be adam. Başkalarına bahane bulacağına.

Bağıra bağıra arabayı satıcam sana vericem parasını ben paranın lafını yapıyormuşum ya al senin olsun diyor. Sanki kimin parasıyla alındıysa. Eşşek gibi çalışıp aldığım arabayı bana satıyor aklınca.

Sen git doğumuna 7 gün kala işten ayrıl, köpek gibi yıllardır kredi öde evini eşyanı kendin al, 3 yılda kaynananla bir otur, utanmadan bana aza kanaat etmedin hep paranın lafını yaptın diyor. Ben 5 milyar maaş alıp seni aldatıp dövseydim sesın çıkmazdı dedi bana ya. Şaka gibi. Pislik herif hiçmi anlamadın beni sen okadar zoruma gitti ki. Ağlaya ağlaya yazıyorum bunları artık ne kadar anlaşılırsa. Yeri geldi kıstım biriktirdim üstüme başıma almadım bu mu karşılığı. :( :(

Üzüldüm durumunuza, içinizde biriktirdiğiniz şeylerin patlamasını yaşamışsınız eşinizse olayı son yaptığı şey sanıyor galiba :işsiz:

Gereksiz yaptığınız her fedakarlık gün gelir ne yaptın ki/ yapmasaydin cevabıyla karşılaşır. Böyle heriflere fedakarlık yaramaz. Kavga etmeyip gezip tozun takip takistirin. Bu öküze neden bu kadar yüz verdiniz ki hem?

Maalesef bunu 9.yılın sonunda anlayabiliyorum.

Nankör insana fedakârlık yapılmaz. Size apaçık ekonomik ve psikolojik şiddet uyguluyor. Ellerini sıkıp dövecek gibi bakması da tehdittir ve fiziksel şiddet de geliyor eğer çeneni kapatmazsan, demektir. Şiddetin her türlüsü, özgüveni bitirir. Öncelikle bir psikoloğa gidip özgüveninizi tazeleyin. Sonra da yapmak istediğiniz neyse (devam etmek ya da boşanmak) yapın. Bana kalırsa boşanmak daha iyi gibi. Giden duygular, saygı, sevgi, güven vb. gelmiyor çünkü geri!

Maalesef bunu 9.yılın sonunda anlayabiliyorum.
Yavaş yavaş kendinizi geri çekin. Maaş kartı onda mi? Ondaysa almakla başlayın. Vermezse iptal ettirip yenisini alın. Kavga etmeyin mesela. Sessizlik bazen en büyük cigliktan daha etkilidir. Soğuk ve umursamaz davranın. Bir yerden sonra kavga etmeyi deşarj olmak için istiyorlar bu tipler.

Nankör insana fedakârlık yapılmaz. Size apaçık ekonomik ve psikolojik şiddet uyguluyor. Ellerini sıkıp dövecek gibi bakması da tehdittir ve fiziksel şiddet de geliyor eğer çeneni kapatmazsan, demektir. Şiddetin her türlüsü, özgüveni bitirir. Öncelikle bir psikoloğa gidip özgüveninizi tazeleyin. Sonra da yapmak istediğiniz neyse (devam etmek ya da boşanmak) yapın. Bana kalırsa boşanmak daha iyi gibi. Giden duygular, saygı, sevgi, güven vb. gelmiyor çünkü geri!

Biliyorum boşanmak en doğru karar ama bende boşanan anne baba çocuğu olduğum için oraya yönetemiyorum şimdilik. Ama artık maddi anlamda ortak olamayacağım bundan sonra ayıracagım kendi maaşımı öyle de böyle de farketmiyor zaten.

Yavaş yavaş kendinizi geri çekin. Maaş kartı onda mi? Ondaysa almakla başlayın. Vermezse iptal ettirip yenisini alın. Kavga etmeyin mesela. Sessizlik bazen en büyük cigliktan daha etkilidir. Soğuk ve umursamaz davranın. Bir yerden sonra kavga etmeyi deşarj olmak için istiyorlar bu tipler.

Gerçekten bundan sonra 1 kuruş vermeyeceğim, öyle de böyle de nankörlük görüyorum zaten en azından kendime çocuğuma harcarım

Back
X