İçimde artık hiçbirşey kalmadı..

Gerçekten bundan sonra 1 kuruş vermeyeceğim, öyle de böyle de nankörlük görüyorum zaten en azından kendime çocuğuma harcarım
Vermeyin kendi ihtiyaçlarınızı görün. Normalde evlilikte senin benim paran lafını tasvip etmem. Ama çalışıp kazandığım para için de söz hakkım olmayacaksa zırnık koklatmam.

Ben hic anlamadim bu maas karti verme olayini. Kadinlarin gidip ATM den para cekmekte bir engelleri mi var da esler bu maas kartina el koyuyor. Nasil izin veriyorsunuz. Sizin hic ozel bir harcamaniz yok mu? Kiyafet makyaj herseyi esinizin verdigi harclikla mi hallediyorsunuz? Once bu sorunu bir halledin eve ne kadar para gidecekse bir hesaba gereken miktari transfer edin.

Biliyorum boşanmak en doğru karar ama bende boşanan anne baba çocuğu olduğum için oraya yönetemiyorum şimdilik. Ama artık maddi anlamda ortak olamayacağım bundan sonra ayıracagım kendi maaşımı öyle de böyle de farketmiyor zaten.
Boşanmış anne babanın çocuğu olmakla nasıl bir ilgisi var boşanamamanın? Meraktan soruyorum gerçekten. Anneniz güçlü durmuş ve ezdirmemiş kendini, boşanmış. Bu durum sizi daha güçlü yapmalı ve tahammül etmemelisiniz bence.

Belli çok üzgünsünüz ancak verecek teselli bulamadım.Haksız , terbiyesiz bir adam var karşınızda.Bir dondurma nedir ki ya?İnsan hiç tanımadığı biri istese bile alır verir.Savunmaları da saçmalık.Klasik bahane bulma , suçu karşıya yıkma çabaları.Eğer boşanmayacaksanız Allah size sabır , ona hidayet versin.

Boşanmış anne babanın çocuğu olmakla nasıl bir ilgisi var boşanamamanın? Meraktan soruyorum gerçekten. Anneniz güçlü durmuş ve ezdirmemiş kendini, boşanmış. Bu durum sizi daha güçlü yapmalı ve tahammül etmemelisiniz bence.
Neden mi çünkü annesi boşanaraktan sadece kendini kurtarmıştır ortada olan çocuğa oluyo mesela benim yeğenim gibi baba yeni evlilik yaptı çocuğa sahip çıkmıyo burada dedesi nenesi karısıyo yediği laf içtiği laf dışarda oyun oynarken herkesin babası işten gelip içeri çağırıyo benim zavallı boynunu büküp içeri giriyo daha 10 yaşında erkek ćocuğu 4 yaşından bu yana böyle geçen gün bana diyoki ben büyüyüp evlenince eşimin her istediğini yapıcam ayrılmıycam çocuklarım ne isterse alıcam onları asla dedelerine göndermiycem bu yaşta düsünduklerine bakarmısın daha bu ve niceleri

Neden mi çünkü annesi boşanaraktan sadece kendini kurtarmıştır ortada olan çocuğa oluyo mesela benim yeğenim gibi baba yeni evlilik yaptı çocuğa sahip çıkmıyo burada dedesi nenesi karısıyo yediği laf içtiği laf dışarda oyun oynarken herkesin babası işten gelip içeri çağırıyo benim zavallı boynunu büküp içeri giriyo daha 10 yaşında erkek ćocuğu 4 yaşından bu yana böyle geçen gün bana diyoki ben büyüyüp evlenince eşimin her istediğini yapıcam ayrılmıycam çocuklarım ne isterse alıcam onları asla dedelerine göndermiycem bu yaşta düsünduklerine bakarmısın daha bu ve niceleri
Üzüldüm yeğeninize.Allah o babayı bildiği gibi yapsın.

Maddi anlamda çok yıprandığınız bi dönemde misiniz şu an? Eşiniz verdiği harçlığın kuruşu kuruşuna hesabını yapma moduna girmiş sanki.

Ama ne olursa olsun o cümleleri halletmemişsiniz. Bir damla göz yaşınıza kimseler değmez.

Ben hic anlamadim bu maas karti verme olayini. Kadinlarin gidip ATM den para cekmekte bir engelleri mi var da esler bu maas kartina el koyuyor. Nasil izin veriyorsunuz. Sizin hic ozel bir harcamaniz yok mu? Kiyafet makyaj herseyi esinizin verdigi harclikla mi hallediyorsunuz? Once bu sorunu bir halledin eve ne kadar para gidecekse bir hesaba gereken miktari transfer edin.

Aslında bende de duruyor ama lazım olmuştu onda kalmıştı zaten cok zor artık eskisi gibi değil. Olmayacak da. Kendime değer vermem gerektiğini daha iyi anladım

Ben abuk sabuk kısmına takıldım daha çok. Bu mesele hiç de abuk sabuk değil, çok ciddi bir mesele bence. Paran varsa alırsın ne demek ya? Kendisi bilmem kaç liralık dondurmayı alıyor da iki liralık şeyi mi çok görüyor sana? Hayır, bir de kendi paranı da kazanıyormuşsun. Ona da muhtaç değilsin. Muhtaç olsan (Allah korusun) neler yapacak kim bilir. Bir de el sıkmalar, dövecek gibi bakmalar... Çok zor çok, Allah kolaylık versin ne diyeyim.

Şöyleki biz çok az 4 kişi oturmuşuzdur masaya. Yada annem şuan yalnız evet öyle bi adamla olmaktansa yalnız olsun daha iyi ama hiç-bir zaman aile gibi olamıyorsunuz hep birşeyler eksik. Ama zaten bu gidişle bizim solumuzda öyle görünüyor i

Belli çok üzgünsünüz ancak verecek teselli bulamadım.Haksız , terbiyesiz bir adam var karşınızda.Bir dondurma nedir ki ya?İnsan hiç tanımadığı biri istese bile alır verir.Savunmaları da saçmalık.Klasik bahane bulma , suçu karşıya yıkma çabaları.Eğer boşanmayacaksanız Allah size sabır , ona hidayet versin.

Ben iyi niyetli bir kadın olabilseymişim zaten onun dediğini yanlış anlamazmışım tamamiyle yanlış anlamışım onun dediğinde hiçbirşey yokmuş. Sevgili değilmişiz eliymişiz o öyle söyleyebılırmiş.

Konuyu okudum ama bendeki kayış şu cümlede koptu " 5 milyar maaş alip seni aldatip dövsem sesin cikmaz" RABBİM Yardimcın olsun arkadaşım. ..

En zoruma giden o oldu aslında. Ama o bakış açısında olduğunu hissettiğim insanın zaten 2 liralık şeyin lafını yapmasında delirdim. İnsan madem cebindeki paranın yetmeyeceğini düşünse dahi kendi 10 tl lik sigarasından cayar da 2 liralık şeyin lafını yapmaz eşine. Fazlasıyla fedakarlık yaptığım bir oturduğum herşeyimi çalışıp kendim aldığım insanın dediği cümle o işte.

En zoruma giden o oldu aslında. Ama o bakış açısında olduğunu hissettiğim insanın zaten 2 liralık şeyin lafını yapmasında delirdim. İnsan madem cebindeki paranın yetmeyeceğini düşünse dahi kendi 10 tl lik sigarasından cayar da 2 liralık şeyin lafını yapmaz eşine. Fazlasıyla fedakarlık yaptığım bir oturduğum herşeyimi çalışıp kendim aldığım insanın dediği cümle o işte.
Buda demek oluyorki sizin ver eliniz çok , ve malesefki eşiniz olacak bu adamı çok iyi alistirmisiniz bu duruma ..

Maddi anlamda çok yıprandığınız bi dönemde misiniz şu an? Eşiniz verdiği harçlığın kuruşu kuruşuna hesabını yapma moduna girmiş sanki.

Ama ne olursa olsun o cümleleri halletmemişsiniz. Bir damla göz yaşınıza kimseler değmez.

Senelerdir böyle zaten. Tek rahat ettiğimiz dönem ödeyemediğimiz 5 yıl oturduğumuz evi satmaktı. Ki o da zaten benim birikimimle eşimi ikna ederek aldığımız evdi. Elimize o kurul para kaldı onlada araba aldık. Ben her kadın gibi alışverişlerime ihtiyaçlarıma daha önem verseydım yapamazdım birikim felan. Ama keşke yapmasaymışım ben kendim çok önemliymişim. Zaten her halükarda kocam çok maaş aşan biri olsaymış ve aldatsaymış, dövüşeymiş sesim çıkmayan paragöz bir kadın olacakmışım

Şöyleki biz çok az 4 kişi oturmuşuzdur masaya. Yada annem şuan yalnız evet öyle bi adamla olmaktansa yalnız olsun daha iyi ama hiç-bir zaman aile gibi olamıyorsunuz hep birşeyler eksik. Ama zaten bu gidişle bizim solumuzda öyle görünüyor i
Aile görünümünde olup da aile olamamak daha kötü. Özellikle sırf senin için ezilmiş bir annenin olması çok çok kötü.

Back
X