İçimde artık hiçbirşey kalmadı..

bi kadin kocasi ise gdince eve erkek alip kocasini aldatiyomus, bi gun adam her zamanki gelis saatinden once eve gelmis, bakmis ki karisi bi adamla onu aldatiyo. adam hesap sorunca kadinin cevabi; aksamdan geleydin güvey bey

aldatan kadin ama hatali olan eve erken gelen kocasi yani, esiniz de cok ustaymis uste cikmakta

bosanamam diye de dusunmeyin, ikinci evliligini yapip cok mutlu olan insanlar da var, annesinden babasindan gormedigini uvey dedigimiz insanlardan gorup mutlu olan cocuklar var

allah tez zamanda hayirli kapilar acsin size

En zoruma giden o oldu aslında. Ama o bakış açısında olduğunu hissettiğim insanın zaten 2 liralık şeyin lafını yapmasında delirdim. İnsan madem cebindeki paranın yetmeyeceğini düşünse dahi kendi 10 tl lik sigarasından cayar da 2 liralık şeyin lafını yapmaz eşine. Fazlasıyla fedakarlık yaptığım bir oturduğum herşeyimi çalışıp kendim aldığım insanın dediği cümle o işte.
Eşiniz herzamanmi böyle aldığınızın lafını yapar yoksa ilk defamı eğer ilk defa böyle bişey yapıyorsa belki o gün bir şeye dolmuştur yanlış anlama ne olursa olsun bu yaptığını doğrulamaz ama işte erkekler bizim.gibi ince düşünmezler bazen yetememezlik duygusu erkeklerde böyle saçma tepkilerle çıkar ortaya belki biraz düşünse o bile utanır bu yaptığından ama eğer genel karakteri buysa bilemiycem inşallah hatasını anlar ama maaş kartınızın sizde olması en doğrusu bencede

Ben abuk sabuk kısmına takıldım daha çok. Bu mesele hiç de abuk sabuk değil, çok ciddi bir mesele bence. Paran varsa alırsın ne demek ya? Kendisi bilmem kaç liralık dondurmayı alıyor da iki liralık şeyi mi çok görüyor sana? Hayır, bir de kendi paranı da kazanıyormuşsun. Ona da muhtaç değilsin. Muhtaç olsan (Allah korusun) neler yapacak kim bilir. Bir de el sıkmalar, dövecek gibi bakmalar... Çok zor çok, Allah kolaylık versin ne diyeyim.

Bu ara çok oldu bunun gibi şeyler, zaten uzun süredir dardayız. 4 maaşı içerde kaldı eski işyeri iflas etti. Biraz birikimimiz var sonuçta ben çalışmasam hayatta geçinemeyiz. Sözde hep farkında ama bunları duymaktan çok yoruldum sıkıldım artık. Ama işine gelmeyince misal hamıleyken çalıştığımda bı senmisin doğurana kadar çalışan diyebiliyor utanmadan. Sen çalıştın da ben dışarda yedim mi diyor. Sanki ben sokaklardan eve gelmiyorum yada akşama kadar kuaförden çıkmıyorum sanki.

Eşiniz herzamanmi böyle aldığınızın lafını yapar yoksa ilk defamı eğer ilk defa böyle bişey yapıyorsa belki o gün bir şeye dolmuştur yanlış anlama ne olursa olsun bu yaptığını doğrulamaz ama işte erkekler bizim.gibi ince düşünmezler bazen yetememezlik duygusu erkeklerde böyle saçma tepkilerle çıkar ortaya belki biraz düşünse o bile utanır bu yaptığından ama eğer genel karakteri buysa bilemiycem inşallah hatasını anlar ama maaş kartınızın sizde olması en doğrusu bencede

Bazen yapıyordu ama hep ben yanlış anlıyorum gibi davranıyordu. Şimdide öyle yaptı. Ama yok artık sorun bende değil. Devamlı beni bastırıp ben kendimi suçlu hissediyordum hep. Yanlış anlamışım da hep sorun çıkaran kendimmiş gibi hissediyordum

bi kadin kocasi ise gdince eve erkek alip kocasini aldatiyomus, bi gun adam her zamanki gelis saatinden once eve gelmis, bakmis ki karisi bi adamla onu aldatiyo. adam hesap sorunca kadinin cevabi; aksamdan geleydin güvey bey

aldatan kadin ama hatali olan eve erken gelen kocasi yani, esiniz de cok ustaymis uste cikmakta

bosanamam diye de dusunmeyin, ikinci evliligini yapip cok mutlu olan insanlar da var, annesinden babasindan gormedigini uvey dedigimiz insanlardan gorup mutlu olan cocuklar var

allah tez zamanda hayirli kapilar acsin size

Allah razı olsun devamlı başka insanlara bahane buluyor.
Şu 1 yıldır çok kavga ediyoruz ki 9 yıldır en rahat ettiğimiz dönem olmasına rağmen. Anneme buluyordu sen benden boşanıp annene yardim etmek için ayrılacaksın benden diye. Sımdide işyerinden arkadaşım var eşinden ayrılmış kendisi ona bahane buluyor ona özendiğini düşünüyor.

Bu ara çok oldu bunun gibi şeyler, zaten uzun süredir dardayız. 4 maaşı içerde kaldı eski işyeri iflas etti. Biraz birikimimiz var sonuçta ben çalışmasam hayatta geçinemeyiz. Sözde hep farkında ama bunları duymaktan çok yoruldum sıkıldım artık. Ama işine gelmeyince misal hamıleyken çalıştığımda bı senmisin doğurana kadar çalışan diyebiliyor utanmadan. Sen çalıştın da ben dışarda yedim mi diyor. Sanki ben sokaklardan eve gelmiyorum yada akşama kadar kuaförden çıkmıyorum sanki.
Birde kadınlara derler ne istediğini bilmiyo diye aslında tam tersi erkekler ne istediğini bilmiyo kimisi çalışmak zorundaymıssın gibi davraniyo kimisi calışamazsın misal benim eşim evlendiğim zaman bana bu eve kadın parası giremez dedi bende iyi o zaman dedim bütün sorumluluğumu üstüne attım herşeyle o ilgilenir market alışverişine kadar aklına ne gelirse aslında etrafımda gözledigim kadarıyla ilk sorumluluğu kim üstüne alırsa öyle gidiyo ne kadar fedakar kadın varsa geneli eziliyo en.iyisi erkeği fazla rahatlığa alıştırmamak nacizane görüşüm

Allah razı olsun devamlı başka insanlara bahane buluyor.
Şu 1 yıldır çok kavga ediyoruz ki 9 yıldır en rahat ettiğimiz dönem olmasına rağmen. Anneme buluyordu sen benden boşanıp annene yardim etmek için ayrılacaksın benden diye. Sımdide işyerinden arkadaşım var eşinden ayrılmış kendisi ona bahane buluyor ona özendiğini düşünüyor.

keske sen de; normal, ailesine sahip cikan, saygili, sevgi dolu, merhametli kocalara ozensen deseydin

çevresinde yoksa bulur tanistiririz. bulasacaksa kolunu bacagini da surteriz tövbe yarabbim ya

hayir simdiki erkekler de o kadar genis ki inanamiyo insan. calisirken esitsiniz hamile olsaniz bile, ev islerini ucundan yaparlarsa yaparlar, bebek bakımında ustalar ama direktif verirken gorulur bi tek, sigaraya gelince birakamazlar ama kadnin uc kurus keyfi veya ihtiyaci gereksiz ve lukstur, borca gelince hayat musterek para olsa aldatmak aklina gelir ( erkek ya!!!)

vicdan yapilcak bisey yok siz haklısınız

kadinin iyisi yoklukta erkegin iyisi varlikta belli olurmus, siz yapacağınizi yapmissiniz adam param olsa aldatsam hakkım diye dusunuyo

Birde kadınlara derler ne istediğini bilmiyo diye aslında tam tersi erkekler ne istediğini bilmiyo kimisi çalışmak zorundaymıssın gibi davraniyo kimisi calışamazsın misal benim eşim evlendiğim zaman bana bu eve kadın parası giremez dedi bende iyi o zaman dedim bütün sorumluluğumu üstüne attım herşeyle o ilgilenir market alışverişine kadar aklına ne gelirse aslında etrafımda gözledigim kadarıyla ilk sorumluluğu kim üstüne alırsa öyle gidiyo ne kadar fedakar kadın varsa geneli eziliyo en.iyisi erkeği fazla rahatlığa alıştırmamak nacizane görüşüm

Çok haklısın. Şimdi ne olursa olsun yapmasaydın diyor. Bende geç oldu ama bu saatten sonra yapmayacağım fazlasıyla yaptım. Hamıleyken 1 taksit fazladan ödemek için ayaklarımı uzatıp dinlememeden doğuma gittiğimi biliyorum. Ama gitmeseydın napiyim diyor. Bende artık yapmayacağım madem öyle yapsın bakalım

keske sen de; normal, ailesine sahip cikan, saygili, sevgi dolu, merhametli kocalara ozensen deseydin

çevresinde yoksa bulur tanistiririz. bulasacaksa kolunu bacagini da surteriz tövbe yarabbim ya

hayir simdiki erkekler de o kadar genis ki inanamiyo insan. calisirken esitsiniz hamile olsaniz bile, ev islerini ucundan yaparlarsa yaparlar, bebek bakımında ustalar ama direktif verirken gorulur bi tek, sigaraya gelince birakamazlar ama kadnin uc kurus keyfi veya ihtiyaci gereksiz ve lukstur, borca gelince hayat musterek para olsa aldatmak aklina gelir ( erkek ya!!!)

vicdan yapilcak bisey yok siz haklısınız

kadinin iyisi yoklukta erkegin iyisi varlikta belli olurmus, siz yapacağınizi yapmissiniz adam param olsa aldatsam hakkım diye dusunuyo

Şu 10 yılımı tekrar yasa deseler hiç düşünmem tekrar yaşamak için okadar diyorum gerçekten.

Yanlış anlaşılmak istemem ama eşiniz size takılmış olabilir mi (bakkalda yapılması falan yanlış tabiki o konuya girmiyorum) nereye gideceğini bilmeden sonrasında zaten kartla alacaktım dediği için öyle bir izlenim yarattı bende
Sizin yerinizde olsam param yoksa ısmarlarsın der alır çıkardım
Bazen lafın nereye gideceğini hiç bilmiyorlar sonrası hele hiç hoş olmamış

Şu 10 yılımı tekrar yasa deseler hiç düşünmem tekrar yaşamak için okadar diyorum gerçekten.

bizim jenerasyonun erkeklerinde var ya sanirim sıkıntı, hatali uretim midir nedir :işsiz:

analarinin agalari pasalari... el kizi de sonra bide kole muamelesi yap, kadin hakkini arayinca aslan kesil

hayir o kadar dert cekecegime yalniz yasarim basimda bi dert eksik olur. sirtimda kambur tasimam.

herseyi biz yapcaksak niye varlar acaba

Biz de aynı durumdayız sanırım bu tarz evlilikler artik kurtulmuyor

Kendi geleceğimi görür gibi oldum. İnsan ömrü ne kadar ki! Stres, kavga, üzüntü derken valla bu adamlar yüzünden ömrümüzü tüketiyoruz

Evi geçindirmek öncelikle erkeğin sorumluluğudur. Siz maaşınızı birikim amaçlı kullanıp en başından alistirmasaydiniz rahatlığa keşke.. belliki rahatlık batmış beyfendiye.. işiniz gücünüz var hicbirseyi kafaya takmayin çocuğunuzla ilgilenin. Ufaktan ev ekonomisi nden elinizi çekin . Anlasın anyayi konyayi

Çalıştıgınız halde şu lafları ediyorsa varya....
Bir de erkekler neden böyleler. Bi arkdştan etkilendigimizi çok alakasız durumlarda dile getiriyorlar. Sanki aptalız salağız gibi ya.

Merhabalar,

Kedi-köpek gibiydik az önce. Okadar yıldımki.
9 yıldır zorla götürdüğüm, zerre saygımın kalmadığı bir evliliğim var. Aslında birikim varda abuk sabuk şeylerden artık patlak veriyor. Az önce bakkala girdik ben dondurma kendisi sıgara alacaktı. Dediki bana paran varsa alırsın, dün sana şu kadar para verdim (verdim dediği para da benim maaş hesabımdan çektiğimiz son paramızdı) avrupa yakasına geçmişti bir dava işi için 25 tl parası vardı cebinde bende de okadar vardı. Dedimki sen sigara alırken varda ne demek paran varsa alırsın? Diyorsun bana. Ben yetmezse diye Dedim dedi. Zaten karttan alacaktım nakit vermeyecektim dedi. Ee dedim bunu sen düşünüp zaten karttan çekeceksen bana paranın lafını etmeden de alabilirsin dedim. Al al diye tutturdu. Heves Mi kaldı istemiyorum dedim. Bakkalın önünde ellerini sıktı sanki dövücek beni gözlerimin içine bakışı var görmeniz lazım.

Eve geldik, dedim ki 2 liralik şey için bana paran varsa alırsın ne demek ben sabahın 6 sınra yollara düşüyorum 2 liralık şeyin lafını et diye mi.

Başladık kavgaya o bana saydı ben ona.. ne saygı kaldı ne birşey..

Arkadaşlar 9 yılda okadar şey yaşadık ki az çok konu açtım ne kadar anlatabilirsem. Yokluğun dibini de gördük herşeyi gördük.

Şimdi herşeyi bahane ettiğimi düşünüyor, eşinden boşanmış arkadaşım var . Onla takıla takıla böyle oldun diyor bir kere de kabul et hatanı be adam. Başkalarına bahane bulacağına.

Bağıra bağıra arabayı satıcam sana vericem parasını ben paranın lafını yapıyormuşum ya al senin olsun diyor. Sanki kimin parasıyla alındıysa. Eşşek gibi çalışıp aldığım arabayı bana satıyor aklınca.

Sen git doğumuna 7 gün kala işten ayrıl, köpek gibi yıllardır kredi öde evini eşyanı kendin al, 3 yılda kaynananla bir otur, utanmadan bana aza kanaat etmedin hep paranın lafını yaptın diyor. Ben 5 milyar maaş alıp seni aldatıp dövseydim sesın çıkmazdı dedi bana ya. Şaka gibi. Pislik herif hiçmi anlamadın beni sen okadar zoruma gitti ki. Ağlaya ağlaya yazıyorum bunları artık ne kadar anlaşılırsa. Yeri geldi kıstım biriktirdim üstüme başıma almadım bu mu karşılığı. :KK43: :KK43:
Paranı al kartıni al istediğin gibi harca..

Tüm bu yaptığın fedakarlıklar bu adam için değer miydi?
Paran varsa alırsın ne demek? Evlilikte senin paran benim param diye birşey mi var? İnanılır gibi değil cidden. Bir erkek karısına bunu nasıl der sakası bile olamaz. Gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğini sasirdim. Çalışmadığım halde eşimden boyle birşey duysam gerçekten çok üzülürdüm. Demek ki çoğu olay birikmiş sizde boşanmayı düşündüğünüze gore.

Back
X