Anlaşılan çocuk var. Onun önünde tartışmaya çalışın. Gerisi size kalmis
Paranin derdin de olan belli. Ne desem bilemedim zaten üzgünsun.
Gereksiz yaptığınız her fedakarlık gün gelir ne yaptın ki/ yapmasaydin cevabıyla karşılaşır. Böyle heriflere fedakarlık yaramaz. Kavga etmeyip gezip tozun takip takistirin. Bu öküze neden bu kadar yüz verdiniz ki hem?
Üzüldüm durumunuza, içinizde biriktirdiğiniz şeylerin patlamasını yaşamışsınız eşinizse olayı son yaptığı şey sanıyor galiba
Çekmeyin artık bu adamın dengesizliklerini, sizin paranızı size bağıslıyor.
Alın maaş kartınızı zaten paragöz diyor, paragöz nasıl olur gösterin
Klasik erkek savunmaları asla hatanın kendilerinde olduğunu kabul etmezlerDevamlı benim bahane aradığımı sanıyor.
Paranin derdin de olan kocan demek istedim. Neresini yanlis anladin ?Nerden belliymiş? Şaka gibisin
Yavaş yavaş kendinizi geri çekin. Maaş kartı onda mi? Ondaysa almakla başlayın. Vermezse iptal ettirip yenisini alın. Kavga etmeyin mesela. Sessizlik bazen en büyük cigliktan daha etkilidir. Soğuk ve umursamaz davranın. Bir yerden sonra kavga etmeyi deşarj olmak için istiyorlar bu tipler.Maalesef bunu 9.yılın sonunda anlayabiliyorum.
Nankör insana fedakârlık yapılmaz. Size apaçık ekonomik ve psikolojik şiddet uyguluyor. Ellerini sıkıp dövecek gibi bakması da tehdittir ve fiziksel şiddet de geliyor eğer çeneni kapatmazsan, demektir. Şiddetin her türlüsü, özgüveni bitirir. Öncelikle bir psikoloğa gidip özgüveninizi tazeleyin. Sonra da yapmak istediğiniz neyse (devam etmek ya da boşanmak) yapın. Bana kalırsa boşanmak daha iyi gibi. Giden duygular, saygı, sevgi, güven vb. gelmiyor çünkü geri!
Paranin derdin de olan kocan demek istedim. Neresini yanlis anladin ?
Yavaş yavaş kendinizi geri çekin. Maaş kartı onda mi? Ondaysa almakla başlayın. Vermezse iptal ettirip yenisini alın. Kavga etmeyin mesela. Sessizlik bazen en büyük cigliktan daha etkilidir. Soğuk ve umursamaz davranın. Bir yerden sonra kavga etmeyi deşarj olmak için istiyorlar bu tipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?