Icimde bi sikinti var

Hakkınızı helal etmeyebilirsiniz ancak bu beddua etmenizi haklı kılmaz. Hele ki bir başkasını hedef alan bir söz söylemek ; Allah korusun.
Hic benlik şeyler değil ama gerçekten çok canim yandi cok
Disarda kapının orda benim paramla iciyo evin erkeği şaka gibi ailesi oğlunu melek saniyo bide

Suan resmen erkeklerden nefret ediyorum burda bazı hanımlar da benzer şeyler yaziyo ağlıyorum okudukça ne hale geliyorlar bizi diye
Bunları yaşayan tek sen değilsin ama ailen arkanda ve dönecek bir evin varken çekme işte şu adamı

Ailen destek ama annemin benle ilgili böyle planları yoktu hep iyi olayım mutlu olayım istediler şimdi onlar benden daha çok uzulecek
Mutlaka üzülecekler ama geçecek, atlatacaksınız zamanla.
Bu şekilde de siz her gün üzülüyorsunuz.

Allah ailesinin bin türlü belasını versin hepsinden midem bulaniyo

Ailesine ağız dolusu beddua ettiğiniz insanla evli kalmak ve çocuk sahibi olmayı istemek kadar anormal bir şey yok.

Genetik ve soya çekim var. Çocuğunuz sizden x , eşinizden x veya y kromozomu alacak. Yarısı sizden yarısı karşıdan. Ve o genlerde bela okuduğunuz aileden gelecek.

Ben bu düşünceden nefret ediyorum yine kadına şiddet
Soyle anlatayım bi hafta önce akşam anneme gittim çok samimi olmadığım annemin bir komşusu aynen şu cümleyi kurdu hosgeldin evlilik nasıl gidiyo niye çocuk yapmadin
Böyle bi toplumda yaşıyoruz ne yazikki
Lanet olsun

Kadın kendince halinizi hatırınızı sormuş. Sizinle sohbet edebileceği başka bir genel geçer bilgiye sahip mi size dair ?

Geçen gün atomu parçalıyordunuz da kadın onu mu sormadı ?

Basit insani bir sohbette bulunmaya çalışmış , hoşlanmıyorsanız ; karşınızdakini kırmadan bu sohbeti sonlandırmanın onlarca farklı yolu var.

Bazen hatayi karşida ariyoruz kendimize hic bakmadan. Neden size huylarini degiştirmezsen cocuk yapmayiz diyor?
Eşinizin huyunu bilmenize ragmen üzerine gitmemelisiniz bence.
Bu evlilige devam edicekseniz ki öyle görünüyor terapi falan almanizi tavsiye ederim.
Birde cocuk yapmayin en azindan bişeyler düzelmeden o cocuga cok yazik olur.

Canım bende doguluyum ve boşandım. İnan sen güçlü olup ayağının üstünde durdun kimse kötü bakamiyor. Böyle devam ederse illerde mutsuz ruhsuz bı kadın olursun benle aynı yaştasın ben 26yasinda boşandım boşver elalemi boşan ve mutlu bi kadin olarak hayatına devam et çocukta yok çocuk olursa daha çok çaresiz hissedeceksin kendini bırak tekrar evlenip anne olursun o kadar baba okmayi hakeden erkek varken bu adamı baba yapma

Hic benlik şeyler değil ama gerçekten çok canim yandi cok
Disarda kapının orda benim paramla iciyo evin erkeği şaka gibi ailesi oğlunu melek saniyo bide

Sorunlarınızın çözümü insanlara beddua etmek değil , olamaz da.

28 yaşında yetişkin bir insansınız. Her gün kavga edip , beddua ettiğiniz bir insanla aynı yatağı paylaşmaya devam etmek normal mi ?

Medeni hukuktan önce de boşanma vardı. Boşanmamak için bahaneler yaratıp her gün kavga ederek nereye kadar yaşayacaksınız ?

Suan resmen erkeklerden nefret ediyorum burda bazı hanımlar da benzer şeyler yaziyo ağlıyorum okudukça ne hale geliyorlar bizi diye
Yemin ederim aynı durumdayim nur gibi kadınları sinirden stresden ne hale getiriyorlar . Bunlarin her biri hasta ruh hastası ...evlenince ye kadar koşuyorlar evlendikten sonra Allah bunlara ev veriyor araba veriyor es cocuk veriyor ama azdikca aziyorlar sukursuzler çünkü doyumsuz .erkek görmek istemiyorum yeminle .şu söz çok hoşuma gidiyor "çiçek gibi kadınları uzdunuz bahçeleriniz bahar gormesin"

Merabalar daha once konularını okuyanlar kırmadan incitmeden yorum yapsınlar lütfen rica ediyorum yaklaşık 10 gün önce eşimle alakali 2 gündür mesafeli diye bi konu paylaşmıştım esim ara ara degisiyo psikolojisi ve hep beni sucluyo senin yüzünden senin yüzünden diye
Simdi gelelim konuya 2 gün geçti normale döndük sarılmalar öpmelere falan filan hatta dün konuştuk bu hafta seni nereye götüreyim diye
Bugun öğlenden bi sorun yoktu arkadaşımla gorusucem dedi 12 gibi geldi ama surat aşık sanki zorla geldi eve bende bi sorunmu var dedim üstüne gittim bağırdı çağırdı cok ağır konuştu bazen öyle bir davraniyorki cok seviyorum bazende nefret ediyorum parası bitti k.k aldı tartıştıktan sonra bira aldı disarda iciyo bende kartı kapattim
Benmi hatalıyım bilmiyorum şimdi ayrıl diyenler olucak keske hiç evlenmeseydim demeyi tercih ediyorum inanin cok zor ben Erzurumlu yum bizde evlenip ayrılan kıza cok iyi bakmazlar açık açık yazayım ve bu yüzden herseyden nefret ettim bir gün iyi bir gün kötü
Benimde psikolojim bozuldu artik ve napicagimi bilmiyorum kimsenin istemediği sevmediği adamı getirip milletin gözüne soktum şimdi ben çekiyorum çocuk düşünüyorduk bi ton laf etti işte biraz huylarını degismessen çocukta yapmayız diye cok zoruma gidiyo 3 senelik evliyim 3 senedir çalışıp kazanıp biseyler yapmaya çalışıyorum gördüğüm muamele
Iki gün sonra hicbisey yokmuş gibi sarılıp öpücük ama benim içim ölüyor artik
Böyle yapması çok yanlış durmadan değişen ruh haliyle nasıl başa çıkılır ki dışarda neden içiyor bekar değil evi olduğunu unutmaması lazım böyle davranmasına izin vermeyin

Böyle yapması çok yanlış durmadan değişen ruh haliyle nasıl başa çıkılır ki dışarda neden içiyor bekar değil evi olduğunu unutmaması lazım böyle davranmasına izin vermeyin
Normalde haftada 1 evde icer bana kızdı parka gitti dun gece geldi zaten yatti yanımda

Yemin ederim aynı durumdayim nur gibi kadınları sinirden stresden ne hale getiriyorlar . Bunlarin her biri hasta ruh hastası ...evlenince ye kadar koşuyorlar evlendikten sonra Allah bunlara ev veriyor araba veriyor es cocuk veriyor ama azdikca aziyorlar sukursuzler çünkü doyumsuz .erkek görmek istemiyorum yeminle .şu söz çok hoşuma gidiyor "çiçek gibi kadınları uzdunuz bahçeleriniz bahar gormesin"
Aminnnn

Kocası leş olan bir kadının konusunda "anneligi tatmak herkesin hakki" gibi bir yorumunuz vardi. Lütfen bunu kendiniz yapmayin. Korunun. Şu an bosanmayacak gibi davranıyorsunuz ama herkesin bir sınırı var. O aşılırsa siz de kurtulmak isteyeceksiniz.

Merabalar daha once konularını okuyanlar kırmadan incitmeden yorum yapsınlar lütfen rica ediyorum yaklaşık 10 gün önce eşimle alakali 2 gündür mesafeli diye bi konu paylaşmıştım esim ara ara degisiyo psikolojisi ve hep beni sucluyo senin yüzünden senin yüzünden diye
Simdi gelelim konuya 2 gün geçti normale döndük sarılmalar öpmelere falan filan hatta dün konuştuk bu hafta seni nereye götüreyim diye
Bugun öğlenden bi sorun yoktu arkadaşımla gorusucem dedi 12 gibi geldi ama surat aşık sanki zorla geldi eve bende bi sorunmu var dedim üstüne gittim bağırdı çağırdı cok ağır konuştu bazen öyle bir davraniyorki cok seviyorum bazende nefret ediyorum parası bitti k.k aldı tartıştıktan sonra bira aldı disarda iciyo bende kartı kapattim
Benmi hatalıyım bilmiyorum şimdi ayrıl diyenler olucak keske hiç evlenmeseydim demeyi tercih ediyorum inanin cok zor ben Erzurumlu yum bizde evlenip ayrılan kıza cok iyi bakmazlar açık açık yazayım ve bu yüzden herseyden nefret ettim bir gün iyi bir gün kötü
Benimde psikolojim bozuldu artik ve napicagimi bilmiyorum kimsenin istemediği sevmediği adamı getirip milletin gözüne soktum şimdi ben çekiyorum çocuk düşünüyorduk bi ton laf etti işte biraz huylarını degismessen çocukta yapmayız diye cok zoruma gidiyo 3 senelik evliyim 3 senedir çalışıp kazanıp biseyler yapmaya çalışıyorum gördüğüm muamele
Zaten böyle bir adamdan cocuk yapmanız o çocuğun hakkına girmeniz olur
İşin var gucun var kendine niye bunu yaşatıyorsun güzel kardesim

Cocuk yapma sakın.
Yani o cocukla bi basına kalacaksın günün sonunda.
Ben arttık tıbbın Türk erkeği üzerinde yetersiz kaldıgına inanıyorum ama yardım almayı kabul ederse ,yardım alın.

Kocası leş olan bir kadının konusunda "anneligi tatmak herkesin hakki" gibi bir yorumunuz vardi. Lütfen bunu kendiniz yapmayin. Korunun. Şu an bosanmayacak gibi davranıyorsunuz ama herkesin bir sınırı var. O aşılırsa siz de kurtulmak isteyeceksiniz.
Yani diyorum ya dün değil evel gün gelip sariliyo öpüyo dun sanki dusmaniymisim gibi davraniyo neden diye sorunca senin yüzünden diyo sen sorma bana bisey diyo sen sorunca böyle oluyo diyo

Yani diyorum ya dün değil evel gün gelip sariliyo öpüyo dun sanki dusmaniymisim gibi davraniyo neden diye sorunca senin yüzünden diyo sen sorma bana bisey diyo sen sorunca böyle oluyo diyo
Bu cevabı alacak bir şey yazmadım ben. Kocanız leş biri. Fiziksel şiddet gostermiyor diye yüceltecek degilim.

Cocuk yapma bi sure daha terapiyi deneyin ama olmayacak .batiya gel madem dogu problems ise. Kocanla batiya gel
çalışıyorsun memurmusun şayet degilsen kpssye calis atan git bosan vala yaşım genc olsa cocuk olmasa idi biraz daha kendimi sıkar memur olur giderdim .batiya gelince cok bosanana laf etmezler
hele İstanbul kim kime dum Duma evli bekar gay trans o bu şu farketmiyor bi sekilde seni kabulleniyor İstanbul .
Bana göre İstanbul da hayat para kazanim eglenim kimse umrumda degil
istanbulda kalabalikta kaybolursun kimse seni farketmez
Istanbul metropoldur kimse sana acimaz
İstanbul geceleri ışıl isildir yolun kararmaz
İstanbul güçlüdür sende güçlü olursun
Yani demem o ki doğuyu takiyorsan bati var batiyi takiyorsan güney var güneyi takiyorsan kafanı degismen lazim adamla olmaz dr luk eşiniz

Back
X