• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimde bir erkek var

Hem ortaya laf atıp sonra da üzerine alındıysaniz o sizin sorununuz cümlesi kadar mantık dışı bi şey yok.en iyisi biz susalım o arkadaş engin bilgi birikimini aktarsin.
Cümle size mantık dışı geliyorsa mantığınız yetmediği içindir. Besbelli üzerinize alınmışsınız, takmaya da bilirdiniz.

Konu sahibi benden bu kadar :) sana hayatta basarilar ve guzel günler diliyorum.umarım ya istediğin gibi bir hayat yaşarsın ya da yaşamak zorunda olduğun hayatı kabul etme gücün olur.hangisi iyi ise o olsun senin için.

Iste bende bunu söylüyorum.konu sahibi önce bunu kendine itiraf etmeli bütün savunma mekanizmalarını bırakmalı sonra kafasını toplayıp ki işte kafa karışıklığı burada devreye giriyor, ne yapacağına karar vermeli.

duygu ya da istekleri değil mantığı karışık bir tarafta işi ve yaşadığı hayat diğer tarafta yasatabilecegi sıkıntılar

Kesinlikle doğru söylüyorsun. Yıllarca süren reddetme çabası, kendiyle verdiği savaş çok yıpratıcı ve kafa karıştırıcı. Böyle bir hayat sürdürmek çok zor. Bu yüzden toplumsal kurallardan, başkalarının anlayışsızlıklarından, herkesin her şeye karışmasından nefret ediyorum :KK43: Bu kabullenme zorluğunun sorumlusu onlar.

Besbelli üzerinize alınmışsınız, takmaya da bilirdiniz. Takıyorsanız sizin sorununuz.
Bi şey diyeyim mi seninle fikir alış verişine girdiğim için kendimden utandım.ciddiyim.

Tamam sen birincisin biz bi şey bilmiyoruz.tekrar iyi akşamlar.

Bi şey diyeyim mi seninle fikir alış verişine girdiğim için kendimden utandım.ciddiyim.

Tamam sen birincisin biz bi şey bilmiyoruz.tekrar iyi akşamlar.
Utanç da hayatın bir parçasıdır, herkesin başına gelebilir. Üzülmeyin bu kadar. Fikirlerimi bu kadar önemseyeceğiniz hiç aklıma gelmezdi, sağolun.

Burada sadece siz ikiniz yazdığım şeye bu kadar takıldınız, burada bu kadar insan varken. Düşüncelerimi bu kadar önemsediğiniz için teşekkür ederim.
önemsemek değil eski mesajlarınızı sorguluyorlar dediğiniz için yazdım ben alıntıladım çünkü ama hala anlamıyorsunuz sanırım.Tamam siz bu konuda çok bilgilisiniz ve biz birşey anlamıyoruz.Konuyu saptırmaya gerek yok

önemsemek değil eski mesajlarınızı sorguluyorlar dediğiniz için yazdım ben alıntıladım çünkü ama hala anlamıyorsunuz sanırım.Tamam siz bu konuda çok bilgilisiniz ve biz birşey anlamıyoruz.Konuyu saptırmaya gerek yok
Ben size siz bişey anlamıyorsunuz, ben çok bilgiliyim demedim ki, lütfen alınganlık edip de üzmeyin beni.

Öyle olmaya çalıştım demistim ya. Gerçekten dürüst bir sekilde cabaladim bunlari kastediyorum. Çünkü aksine asla izin verilmez hayatimda. Ben de universitede baslayan bir süreçle kendimle barismaya calismaya karar verdim oyleymis gibi. Sanki digerleri gibi. Ama olmadi ben size sonuctan bahsediyorum.
inandırıcı değilsin tatlım tv falan izle canın sıkılıyor belli

Utanç da hayatın bir parçasıdır, herkesin başına gelebilir. Üzülmeyin bu kadar. Fikirlerimi bu kadar önemseyeceğiniz hiç aklıma gelmezdi, sağolun.
Ben herkesi önemserim ancak utancimin sebebi tartışmayı hakaret gibi gören biri ile anlaşmaya çalışmakti.bence uzatmayalim konu yeterince mahvoldu.kendini ispat çaban konuyu aldı götürdü.tamam ispatladin aferin.

Ben yurt disindayken gay arkadasim vardi, tabi orada durumlar daha farkli... Saklamadan yaşayabiliyorlar. Bu durum sizin elinizde degil, içinize sindirmeye calisiyorsunuz ama bilemiyorum. Bu konuda gercekten uzman olan biriyle gorusmeniz faydali olabilir. Yani herhangi bir terapistle degil de cinsel alanda uzmanlasmis biriyle. Kendinizle yuzlesiyorsunuz, zor olmali o yuzden ne diyebilecegini bilemiyor insan

Sevgili konu sahibi, sen yine istediğin gibi içini dök, kendini anlat ama çok da zorlama kendini bence. Bir uzmanla konuşman, içini ona dökmen daha doğru olacak. Burada seni incitirler, eskiden yazdığın şeyleri sorguluyorlar, kaç yaşına gelmişsin hala kafanın karışık olduğunu söylüyorlar. Burada bunları yazan kaç tane insanın "çok yakınında" senin yaşadığın şeyin aynısını yaşamış insan var? Veya kaç tanesi senin içinde bulunduğun durumda? Üzme kendini milletin lafına bakıp. Pozitif şeylere odaklanıldığı zaman hayatta bazı şeyler daha kolay yaşanıyor ve daha çok mutluluk veriyor.

Ben size siz bişey anlamıyorsunuz, ben çok bilgiliyim demedim ki, lütfen alınganlık edip de üzmeyin beni.
Ben kolay kolay alınmam sadece eskiden yazdığın şeyleri sorguluyorlar dediğiniz için size cevap yazdım.Diğer söylediğinizin cevabıda kırmızılarda var zaten...

Ben ben ben... böyle şeyler çok zor açıklaması anlatması. Insanin kendini bildiginden beri erkek hissetmesi. Bedeninin içinde hapsolmasi ruhun. Kiz olduğunu ima ettiklerinde bile kendinden tiksinmen. Tutunmaya çalıştım. dürüstçe söylüyorum ki kız olmaya bu cinsiyettekiler gibi olmaya çok çaba gösterdim. Geceler boyu uyumadim. Kiz tavirlarini edinmeye çalıştım. Kendimden tiksine tiksine yalnız başıma rol yapmayı öğrendim. Çünkü insanlar acımasızdi. Normal olmam zorunluydu aralarinda olabilmem icin. Bu ancak üniversitede aklima gelebildi. Ondan önce erkek tavırları kiyafetleri kimseyi umursamadan ama insanlardan izole bir sekilde yasadim. Yasadim evet ama bir yere kadar. Universitede gercekle tanistim. Dünya başıma yıkıldı. Kiz gibi görünmek davranmak zorundaydim. davrandim da. ruhum parçalandı vucudumun yaptiklarindan. Beynim yap dedi ayni zamanda yapma. Surekli durdum. Hic cizgiyi asmadim. Erkeklerden hoslandigimi iddia ettim. Ama beraber olamadim hic biriyle. hoslandigim kizlara karsi ise tavrim hemen ortaya çıkıyordu. Ses tonum bile degisiyordu. Daha kibar daha entelektüel tam bir kur havasina dönüyordum. Iyi de basariyordum. Bu icimden gelendi rol yapmiyordum icimden tasiyordu. Öyle ki cok kizla karsilastim keske baska bir yasamda olsak da beraber olabilsek diyen. Ama. Ama degildik normlari degistirmek gibi bir niyetim yoktu. Dindar bir insanim. Sanırım bu benim imtihanim.
Simdi 28 oldum. Evliyim. Ogretmenim. Gayet normal duruyorum disardan. Sadece surekli spor giyiniyorum ama bu açık etmez tabi beni. bu kadar yapabiliyorum. Ruhum ehlilesmedi evet ama hepimiz bir seylerle savasmiyor muyuz. Belki ergenligin bitmesiyle söner diyordum ya da evlenince... ama değil. Çünkü bu gececek bir sey degil. Ruhum bir ömür bedenime zincirli. Nefes alamiyor. Özgür hiç değil. Sadece bir yerde bunu haykirmak istedim. Duyun istedim. Adım bilinmeden beni anlayın istedim.

Merhaba,
Lütfen Can Candan'ın çektiği Benim Çocuğum belgeselini izleyin. İnternette bedava linkini bulamadım ama size çok yardımcı olacak bir belgesel, ne yapıp edin bu belgeseli izleyin.
Buraya belgeselin youtube'daki fragman linkini koyuyorum. Eğer yaşadığınız yerde D&R gibi bir mağaza varsa ordan belgeseli alabilirsiniz, size çok yardımcı olacaktır.

Bu belgeselde çocukları transseksüel/gay/lesbien olan ailelerin çocuklarına verdiği destek anlatılıyor. Birçok aile, genç yaşta çocuğunun kendi bedeninde gibi hissetmediğini öğrenmişler, çocuklar yanlış bedende olduklarını düşünerek intihara kalkışmışlar ve sonunda aileler çocuklarını ne olursa olsun desteklemeye karar veriyor, belgeselde çocuklarına sahip çıkan ailelerin kurduğu LİSTAG hakkında.
Listag'ın websitesi şu:
https://listag.wordpress.com/
Bu linke lütfen girin ve hatta Listag üyelerini arayıp onlarla sohbet edin, sizin ne yaşadığınızı en iyi onlar anlarlar.
Hayatınız eminim zor olmuştur, ama dünyada sizinle aynı şeyi hisseden binlerce insan var. Lütfen sizin hislerinizi anlayan insanlarla iletişime geçin ve bir psikolog ile görüşün.

Merhaba,
Lütfen Can Candan'ın çektiği Benim Çocuğum belgeselini izleyin. İnternette bedava linkini bulamadım ama size çok yardımcı olacak bir belgesel, ne yapıp edin bu belgeseli izleyin.
Buraya belgeselin youtube'daki fragman linkini koyuyorum. Eğer yaşadığınız yerde D&R gibi bir mağaza varsa ordan belgeseli alabilirsiniz, size çok yardımcı olacaktır.

Bu belgeselde çocukları transseksüel/gay/lesbien olan ailelerin çocuklarına verdiği destek anlatılıyor. Birçok aile, genç yaşta çocuğunun kendi bedeninde gibi hissetmediğini öğrenmişler, çocuklar yanlış bedende olduklarını düşünerek intihara kalkışmışlar ve sonunda aileler çocuklarını ne olursa olsun desteklemeye karar veriyor, belgeselde çocuklarına sahip çıkan ailelerin kurduğu LİSTAG hakkında.
Listag'ın websitesi şu:
https://listag.wordpress.com/
Bu linke lütfen girin ve hatta Listag üyelerini arayıp onlarla sohbet edin, sizin ne yaşadığınızı en iyi onlar anlarlar.
Hayatınız eminim zor olmuştur, ama dünyada sizinle aynı şeyi hisseden binlerce insan var. Lütfen sizin hislerinizi anlayan insanlarla iletişime geçin ve bir psikolog ile görüşün.

Böyle düşünen kisileri internette arastirdim karsilastim dusuncelerini okudum Bloglari falan ama bire bir görüşmem olmadi. Teşekkür ederim edineceğim.

Benim sorum arada kaynadi sanirimo_O
Ben de bunu merak ettim. Tüm yorumları okudum. Konu sahibinin durumuyla ilgili analiz yapılmış, kendisi de bazı yorumlara olumlu cevap vermiş. Demek ki durumu az çok anlaşılmış. Ama bi tek eşim benim en iyi arkadaşım demiş. Yani bu durumu nasıl idare ettiğini gerçekten merak ettim.

Ben de bunu merak ettim. Tüm yorumları okudum. Konu sahibinin durumuyla ilgili analiz yapılmış, kendisi de bazı yorumlara olumlu cevap vermiş. Demek ki durumu az çok anlaşılmış. Ama bi tek eşim benim en iyi arkadaşım demiş. Yani bu durumu nasıl idare ettiğini gerçekten merak ettim.
Eşi bu durumu biliyor sanırım. Yani eğer biliyorsa ikisi de gayet iyi idare edebilirler diye düşünüyorum, bu durumda ilişkiye girmek zorunda kalmazlar veya konu sahibi eşine karşı rol yapmak zorunda kalmaz. Sonuçta bizim ülkemizde eşcinsel insanların falan da kamuflaj gibi kullandığı bir durumdur bu. Bazı kesimler tarafından "x kişisinin eşcinsel olması mümkün değil, evli barklı insan" ya da "x'in çocuğu bile var, o eşcinsel olamaz" zihniyeti halen devam ediyor.

Back
X