Merhaba,
Lütfen Can Candan'ın çektiği Benim Çocuğum belgeselini izleyin. İnternette bedava linkini bulamadım ama size çok yardımcı olacak bir belgesel, ne yapıp edin bu belgeseli izleyin.
Buraya belgeselin youtube'daki fragman linkini koyuyorum. Eğer yaşadığınız yerde D&R gibi bir mağaza varsa ordan belgeseli alabilirsiniz, size çok yardımcı olacaktır.
Bu belgeselde çocukları transseksüel/gay/lesbien olan ailelerin çocuklarına verdiği destek anlatılıyor. Birçok aile, genç yaşta çocuğunun kendi bedeninde gibi hissetmediğini öğrenmişler, çocuklar yanlış bedende olduklarını düşünerek intihara kalkışmışlar ve sonunda aileler çocuklarını ne olursa olsun desteklemeye karar veriyor, belgeselde çocuklarına sahip çıkan ailelerin kurduğu LİSTAG hakkında.
Listag'ın websitesi şu:
https://listag.wordpress.com/
Bu linke lütfen girin ve hatta Listag üyelerini arayıp onlarla sohbet edin, sizin ne yaşadığınızı en iyi onlar anlarlar.
Hayatınız eminim zor olmuştur, ama dünyada sizinle aynı şeyi hisseden binlerce insan var. Lütfen sizin hislerinizi anlayan insanlarla iletişime geçin ve bir psikolog ile görüşün.