• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimde bir erkek var

Şöyle. Sonra o erkek istedi boyle bir seyi. Ben sadece tiksinti duydum ve ilerisi olmadi. Kendimden tiksindim. Cabam noktalandi.
Peki nasıl olduda evlendin madem bu kadar tiksiniyorsun? Eşinden tiksinmiyormusun bu arada hiç eşinden bahsetmiyorsun yada onunla olan ilişkinden. Neden??

Yazdıkların tutarsız ve çok kısa cevaplar veriyorsun kurduğun cümleler birbirinin aynı kurulmuş plak gibi kendini tekrarlıyorsun.

Erkek olamayacagimi anladığım dönem kiz gibi olmaya cabaladim. Bunlari göreceğinizi bile bile yazdim sonucta forum isleyisini biliyorum. Kanitlama cabasina girmeyeceğim acikcasi sadece sesimi duyurmak istemistim. Yanki bulsun sesim.
Ara sayfaları okumadım çıktı mı yine lüzumsuz bekciler :))
onu yazmistin bunu yazmıştın dedektifleri :)
Senin gibi bir arkadaşım vardı silikon taktırdı nedenini bilmiyorum ama yaptı
anlamiyorlar değil mi :) o kadar tek yönlüler ki insanın formülü yok bilmiyorlar
fake misin bilemem ama değilsin bence
Ben seni duyuyorum ,anlıyorum senin için iyi dileklerde bulunmaktan başka elimden bir şey gelmiyor
kendine iyi bak

Niye evlendiniz o zaman...keşke önce ne hissettiğinizden emin olsaydınız..

seni çok iyi anlıyorum ama bence en kısa zamanda cinsiyetini değiştirmek için başvurularda bulunmalısın......
bu şekilde kaç yıl daha dayanacaksın ?

Cinsel kimlik karmaşası olmasa da, bir nedenle ''mış'' gibi hayatlar yaşıyoruz pek çoğumuz.
Bu durumda kendini iyi hissetmiyorsun ama olmak istediğin durumda da iyi hissedebileceğinin
garantisi yok.

Ben senden ziyade aslında kendini erkek gibi hisseden kadınlardan hoşlanan bir karısı olduğunu bilmeden yasayan esinize üzüldüm. Sizin ki değil de onun derdi daha büyük resmen. Düşündüm de bi Allah korusun yani. Erkeklerden hoşlanan ama kendini kız gibi hisseden bi koca mesela? Bence diğer taraf için durum daha korkunç.

Bence siz ne hissettiğinizi hangi cinsiyetteki kimliğe büründüğünüzü bilmiyorsunuz bu çok net.

Bazen dısarıdan ınsanlar goruyorum ne kadar kabalar dıyorum hıc cekıcı degıller
nasıl desem cırkın degıllerde seksapalıte yok
acaba dıyorum suanda kendı kendıme onlarında yasadıgı bıseyelrmı var bılemedım

Ara sayfaları okumadım çıktı mı yine lüzumsuz bekciler :))
onu yazmistin bunu yazmıştın dedektifleri :)
Senin gibi bir arkadaşım vardı silikon taktırdı nedenini bilmiyorum ama yaptı
anlamiyorlar değil mi :) o kadar tek yönlüler ki insanın formülü yok bilmiyorlar
fake misin bilemem ama değilsin bence
Ben seni duyuyorum ,anlıyorum senin için iyi dileklerde bulunmaktan başka elimden bir şey gelmiyor
kendine iyi bak
Öyle diyorsan öylediri pek onemsemiyorlar. Böyle olmasam ne diye anlatayim ki sonucta. Hadi buldunuz ben aslinda dediginiz gibiyim dememi bekliyorlar sonunda sanırım :)

Ben ben ben... böyle şeyler çok zor açıklaması anlatması. Insanin kendini bildiginden beri erkek hissetmesi. Bedeninin içinde hapsolmasi ruhun. Kiz olduğunu ima ettiklerinde bile kendinden tiksinmen. Tutunmaya çalıştım. dürüstçe söylüyorum ki kız olmaya bu cinsiyettekiler gibi olmaya çok çaba gösterdim. Geceler boyu uyumadim. Kiz tavirlarini edinmeye çalıştım. Kendimden tiksine tiksine yalnız başıma rol yapmayı öğrendim. Çünkü insanlar acımasızdi. Normal olmam zorunluydu aralarinda olabilmem icin. Bu ancak üniversitede aklima gelebildi. Ondan önce erkek tavırları kiyafetleri kimseyi umursamadan ama insanlardan izole bir sekilde yasadim. Yasadim evet ama bir yere kadar. Universitede gercekle tanistim. Dünya başıma yıkıldı. Kiz gibi görünmek davranmak zorundaydim. davrandim da. ruhum parçalandı vucudumun yaptiklarindan. Beynim yap dedi ayni zamanda yapma. Surekli durdum. Hic cizgiyi asmadim. Erkeklerden hoslandigimi iddia ettim. Ama beraber olamadim hic biriyle. hoslandigim kizlara karsi ise tavrim hemen ortaya çıkıyordu. Ses tonum bile degisiyordu. Daha kibar daha entelektüel tam bir kur havasina dönüyordum. Iyi de basariyordum. Bu icimden gelendi rol yapmiyordum icimden tasiyordu. Öyle ki cok kizla karsilastim keske baska bir yasamda olsak da beraber olabilsek diyen. Ama. Ama degildik normlari degistirmek gibi bir niyetim yoktu. Dindar bir insanim. Sanırım bu benim imtihanim.
Simdi 28 oldum. Evliyim. Ogretmenim. Gayet normal duruyorum disardan. Sadece surekli spor giyiniyorum ama bu açık etmez tabi beni. bu kadar yapabiliyorum. Ruhum ehlilesmedi evet ama hepimiz bir seylerle savasmiyor muyuz. Belki ergenligin bitmesiyle söner diyordum ya da evlenince... ama değil. Çünkü bu gececek bir sey degil. Ruhum bir ömür bedenime zincirli. Nefes alamiyor. Özgür hiç değil. Sadece bir yerde bunu haykirmak istedim. Duyun istedim. Adım bilinmeden beni anlayın istedim.
keşke evlenmeden oncelıkle bır psıkologtan yardım alsaydınız, sonra da hormonlarınıza baktırsaydınız, bu Allah vergısı bırsey ınsanlar bosuna seneler sonra cınsıyetlerını degıstırıp yenı kımlıklere burunmuyorlar kı bunda utanılacak sıkılınacak bır durum yok bana gore, evlenebıldıgınıze gore ve bır erkekle bırlıkte olabıldıgınıze gore bence sız bıseksulesınız gıbı me gelıyor.
Belkıde ıcınızde bır erkek yatmıyor, sadece kadınlara ılgı duyuyorsunuz yanı lezbıyen olma ıhtımalınız yuksek.
Ama her ıkı turlude ıster lezbıyen olun ıster bıseksuel, ıste kadın bedenınde hapsolmus bır erkek olun yada tam tersı hayatınızla ılgılı secımler sızı ılgılendırır, kımseye hesap vermek zorunda degılsınız, guclu olun gerısı bır sekılde halledılır. Hatta bır LGBT dernegıne uye olun, sızın gıbı dusunen ve hısseden o kadar cok ınsan var kı ...
Lütfen kendı dorularınızdan da vazgecmeyın, aslında evlenerek hem kendınızın hem de bır baskasının hayatını kısıtlamıssınız ama hala gec degıl ..

sanırım eşiniz durumu biliyor ve cinsellik yaşamıyorsunuz..aksi halde ,nasıl eşcinsel olup da evlenip ,karısını erkekle aldatan erkeklere küfrediyorsak size de aynısını yapmamız gerekirdi :):)
bu eşcinsellik değil ki arkadaşlar,öyle olsaydı zaten ,bir kadın olarak bu kimliğini çok rahat yaşayabilrdi..üstelik çevre de anlamazdı..eşcinsel bir arkdaşımın dediği gibi,günlük rutinimiz farklı değil ki sadece bir erkek olarak,yatağa girdiğimde yanımda kadın değil erkek olsun istiyorum;idi....sorun kendini erkek hissetmesi,bedeni ile bambaşka duygular yaşaması...yani kadın bedeniyle kadından hoşlanmak değil mesele..
size önerim ,bir arkadaş link vermişti..bu konuları yaşayan insanlar sizi en iyi şekilde yönlendiri diye düşünyüorum..bu yolaldan geçtiler onlar da,psikiyatrist tedavi,ameliyat vs her konuda yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
lgtbi diye bir dernek var biliyorsunuzdur..ayşe arman bir roğortaj yapmıştı,telefonları var ,arayıp yarıdm alabilyorsun..deneyin bence..

Ben ben ben... böyle şeyler çok zor açıklaması anlatması. Insanin kendini bildiginden beri erkek hissetmesi. Bedeninin içinde hapsolmasi ruhun. Kiz olduğunu ima ettiklerinde bile kendinden tiksinmen. Tutunmaya çalıştım. dürüstçe söylüyorum ki kız olmaya bu cinsiyettekiler gibi olmaya çok çaba gösterdim. Geceler boyu uyumadim. Kiz tavirlarini edinmeye çalıştım. Kendimden tiksine tiksine yalnız başıma rol yapmayı öğrendim. Çünkü insanlar acımasızdi. Normal olmam zorunluydu aralarinda olabilmem icin. Bu ancak üniversitede aklima gelebildi. Ondan önce erkek tavırları kiyafetleri kimseyi umursamadan ama insanlardan izole bir sekilde yasadim. Yasadim evet ama bir yere kadar. Universitede gercekle tanistim. Dünya başıma yıkıldı. Kiz gibi görünmek davranmak zorundaydim. davrandim da. ruhum parçalandı vucudumun yaptiklarindan. Beynim yap dedi ayni zamanda yapma. Surekli durdum. Hic cizgiyi asmadim. Erkeklerden hoslandigimi iddia ettim. Ama beraber olamadim hic biriyle. hoslandigim kizlara karsi ise tavrim hemen ortaya çıkıyordu. Ses tonum bile degisiyordu. Daha kibar daha entelektüel tam bir kur havasina dönüyordum. Iyi de basariyordum. Bu icimden gelendi rol yapmiyordum icimden tasiyordu. Öyle ki cok kizla karsilastim keske baska bir yasamda olsak da beraber olabilsek diyen. Ama. Ama degildik normlari degistirmek gibi bir niyetim yoktu. Dindar bir insanim. Sanırım bu benim imtihanim.
Simdi 28 oldum. Evliyim. Ogretmenim. Gayet normal duruyorum disardan. Sadece surekli spor giyiniyorum ama bu açık etmez tabi beni. bu kadar yapabiliyorum. Ruhum ehlilesmedi evet ama hepimiz bir seylerle savasmiyor muyuz. Belki ergenligin bitmesiyle söner diyordum ya da evlenince... ama değil. Çünkü bu gececek bir sey degil. Ruhum bir ömür bedenime zincirli. Nefes alamiyor. Özgür hiç değil. Sadece bir yerde bunu haykirmak istedim. Duyun istedim. Adım bilinmeden beni anlayın istedim.

Konunu okuduğumda ilk aklıma gelen Rüzgar Erkoçlar oldu.Eski Nil şimdiki Rüzgar.Aynı insan iki farklı cinsiyet.Tabi ki herkes onun kadar cesaretli olmayabilir.Soru nereye kadar böyle devam edebileceğin?Sorunun cevabı ise yine sende.
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/52068--ruzgar-erkoclar-sasirtti/4

Ruzg
Konunu okuduğumda ilk aklıma gelen Rüzgar Erkoçlar oldu.Eski Nil şimdiki Rüzgar.Aynı insan iki farklı cinsiyet.Tabi ki herkes onun kadar cesaretli olmayabilir.Soru nereye kadar böyle devam edebileceğin?Sorunun cevabı ise yine sende.
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/52068--ruzgar-erkoclar-sasirtti/4
Rüzgar in durumu zaten beni heyecanlandiran tek sey. Demek ki oluyormus dedirten. Onun hayatıyla benim hayatim tahmin edersiniz ki cok farkli o bile cok zorlandi ben nasil neyle ne sekilde....

defalarca sormuşlarda bende sorucam. eşiniz bu durumunuzu biliyomu ve ilişki durumunuz nasıl evlilik sonuçta senin sorunların üzerine kurulu değildir sanırım.

defalarca sormuşlarda bende sorucam. eşiniz bu durumunuzu biliyomu ve ilişki durumunuz nasıl evlilik sonuçta senin sorunların üzerine kurulu değildir sanırım.
Buna ısrarla cevap vermiyor konu sahibi. Herkesten gizlediği durumunu burada yazabiliyor ama ne hikmetse eşiyle ilgili yazamazmış.

Back
X