- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
Eğitim farkı önemli bir sebep bence. Sizde iyi düşünün .Arkadaşım da avukat, sevgilisi eczanede kalfaydi. Ailesi asla kabul etmedi. Annesi surekli peşindeydi. Cocuk evlenme teklifi etti. Sonra ben niye arkadaslarinla tanismiyorum benden utaniyor musun, yarin is yerine gelecegim, gitmeler herkesle tek tek tanışıp arkadasimi anlatmalar. Yapamayıp ayrildi annesinden Özür diledi sonunda cnku cocuk ayrılığı da kabul etmedi vs.Çocuk lise mezunu ben doktora yaptım yıllardır ailem eğitimim için uğraşıyor. Ve ben tek çocuğum. Annem de çok dini bütün muhafazakar bir kadındır sana hiç uygun biri degıl dedı ben yıne de zorladım görüştüm ve suan ya o yada biz tercihini yap diyor çok kötü durumdayım
Eğitim farkı önemli bir sebep bence. Sizde iyi düşünün .Arkadaşım da avukat, sevgilisi eczanede kalfaydi. Ailesi asla kabul etmedi. Annesi surekli peşindeydi. Cocuk evlenme teklifi etti. Sonra ben niye arkadaslarinla tanismiyorum benden utaniyor musun, yarin is yerine gelecegim, gitmeler herkesle tek tek tanışıp arkadasimi anlatmalar. Yapamayıp ayrildi annesinden Özür diledi sonunda cnku cocuk ayrılığı da kabul etmedi vs.
Sizin sevgiliniz nasıl biri. Iyi olcup tartin ve acele etmeyin.
Yanlıs24 yaşında doktora yapmış olmamız maşallah dedirti. Anneniz belli bir yere kadar haklı ister istemez siz sevdiğiniz kişiden eminsen iz anneniz karşınıza alın.
24 yaşında doktora yapmış olmamız maşallah dedirti. Anneniz belli bir yere kadar haklı ister istemez siz sevdiğiniz kişiden eminsen iz anneniz karşınıza alın.
Annen haklı diyorum. Yani eğer özgür bir kız olarak yetiştirildiysen zorlanırsın söyleyeyim. Sahi sen hesap vermekten nasıl rahatsız olmuyorsun?Bir de çocuk fazlasıyla kıskanç bn nereye gidersem izin almak haber vermek zorundayım annem bunu da sevmiyor diyor biz senı kendı ayakkarın üzerinde rahatça dur diye özgür yetiştidik sen nasıl tanımadıgın bir adam dan izin alırsın o senın kocan degıl dıyor bilmiyorum kafam cok karısık
İlkAnnen haklı diyorum. Yani eğer özgür bir kız olarak yetiştirildiysen zorlanırsın söyleyeyim. Sahi sen hesap vermekten nasıl rahatsız olmuyorsun?
ünlü bir kızıldereli atasözü vardır, son ağaç kuruduğunda son balık öldüğünde beyaz adam paranın yenmeyen bişey olduğunu anlayacak.Sadece çocuğu sevmedi ısınamadı senın yanına hiç yakışmıyor diyor bir de ben doktora yaptım o sadece lise mezunu bu yuzden de istemiyor
Maalesef değil. Annen haklı.Gerçekten cok iyi bir insan ama acaba sadece iyi olmak yeterli degil mi
Tek sebep annem cocuga ısınamadı sevmedi bu çocuk senı mutlu edemez diyip duruyor
Anneni dinle gerçekten inanilmaz hisliler annelik içgüdülerine güven zira benim annemde eşime isinamamisti ne dediyse yaşadım kesinlikle onun sezgilerine güven ilerde keşke dememek icinTek sebep annem cocuga ısınamadı sevmedi bu çocuk senı mutlu edemez diyip duruyor
Annenin yerinde olsam ben de karsi cikardim. Illa ki egitim farkini takmayip mutlu olanlar vardir ama mutsuz olanlari cok duyuyoruz. Erkekler malesef egitim farkini kompleks haline getirebiliyorlar.Sadece çocuğu sevmedi ısınamadı senın yanına hiç yakışmıyor diyor bir de ben doktora yaptım o sadece lise mezunu bu yuzden de istemiyor
Annen coook hakli. Bak simdiden kiskancliklar kompleksler baslamis.Bir de çocuk fazlasıyla kıskanç bn nereye gidersem izin almak haber vermek zorundayım annem bunu da sevmiyor diyor biz senı kendı ayakkarın üzerinde rahatça dur diye özgür yetiştidik sen nasıl tanımadıgın bir adam dan izin alırsın o senın kocan degıl dıyor bilmiyorum kafam cok karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?