- 16 Haziran 2020
- 23
- 16
- 3
- 34
Bizde de durum aynı verdiği para ile herşeyimi alırım asla bı kuruş fazlasını vermez ay başına kadar yetinmeyi bil derAma benim eşimin verdiği para sadece bana ait. Ben bütün aklınıza gelebilecek ihtiyaçlarımı o para ile karşılamak zorundayım üstelik sigara içiyorum para yetmiyor hiçbir şeye.ev alışverişini kendi yapar. Anlayacagınız devlet benim ve oğlum için ne kadar para veriyorsa o kadarını bana verir başkada hiçbir kuruş vermez hiçbir ihtiyacımı karşılamaz. Onun parası sadece ona eve ve oğlumuza ait
Benim de aklima ilk ev baskasinin üzerine olabilir mi acaba diye geldi. Bir de es kisisinin huyu birden degismis baskasi mi var acaba?‘Ev aldığını saklamış’ı okuyana kadar,Adamın huyunun öyle olduğunu düşündüm
Sanırım o çoktan ayrılık hazırlığı yapıyor
Saklamasının nedeni Olası bir ayrılıkta,evi size vermemek içindie,bunun başka açıklaması olmaz
Umarım ev başkasının üzerine değildir
Evet Dediğin gibiBilmiyorum yanılıyor olabilirim. Gelip bana hiçbir zaman hiçbir işinde danışan haber veren biri değil. Gizlemek istese gün boyunca evde yokken abisiyle konuşur. Abisine ev almak istediğini ev aramasını söyledi o an duydum. Sonra ben internetten ev gördüm bu evi istiyorum dedim abisini arayıp eve gönderdi ev gerçekten güzel olunca benim istediğim evi aldı.
Size söylemeden konut kredisi çekemez..konut kredisinde imzanız gerekir.ama yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi çektiyse bilemem.ya da ailesinden birine konut kredisi cektirdiyse daha kotu.hic ortak hakkınız olmaz.tapudan bilgi almalisiniz.Merhaba sevgili kk hanımları çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum. Ben 6 yıllık evli 21 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşimle ailem sayesinde evlendim görücü usulü gibi birşeye. 2 sene nişanlı kaldık herşey çok güzeldi. Aslında bebeğimiz olana kadar herşey çok güzel gidiyordu bebeğimiz olunca esim çok değişti. Gün geçtikçe benden uzakkaştı. Sürekli azarlamalar küçük görmeler ne yapsam hakaretler saydırmaya başladı. Şimdi iyice zıvanadan çıktı. Eşim devlet memuru maddi durumu çok iyi biri. Ama gelin görün ki bana ayda 400 liradan fazla vermez bana karşı inanılmaz cimri başkalarına çok cömert. Her gün beni azarlamak için küsmek için bahaneler arar durur. Son 2 aydır boşanacağım deyip duruyor doğrusunu söylemek gerekirse bende artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama ne yapacağım nasıl geçinceğimi bilmiyorum. Ben liseyi yarıda bıraktım. Evlendikten sonra ise hiç çalışmadım. Ailem ile görüşmüyorum o ayrı mesele. Yani boşandığımda gidecek hiç kimsem yok. Cinsellik desen ayda bir zar zor oluyordu. Yani bu evliliği ayakta tutan hiçbir şey yok. Cinsellik yok saygı yok sevgi yok maddi açıdan çok zor günler geçiriyorm. Çocuğum çok huysuz ağlak aşırı babacı beni çok yoruyor. Akşam eşim eve gelince biraz kendim ile kalabiliyorum. Şimdi düşünüyorum boşanırsam oğlum olmadan nefes alamam ama oğluma bakacak maddi gücüm yok psikolojimde çöktü tahammülümde kalmadı. Gidecek yerim yok gelirim yok. Ama bu şekilde de yaşayamıyorum eşim müthiş bir psikolojik şiddet uyguluyor. Amacı benim pes edip gitmem benden kurtulmak mı yoksa gidecek yerimin olmadığını bildiği için rahatça hayatı zindan etmek mi bilmiyorum. Eşim kredi çekip ev aldı ve ben bunu abisi ile konuşurlarken duydum. Bana söyleme gereği bile duymadı.oof gerçekten delirmek üzereyim. Önceden eşim için elimden gelen her şeyi yaptım ama hiç değişmeyince dahada kötüye gidince bende bıraktım. Şuan anlayacağınız evde çocuk bakan evin işlerini yapan Bi hizmetçiyim sadece. Kısmende olsa içimi dökmek istedim okuyan herkese sonsuz teşekkürler
Çok teşekkür ederim çok incesiniz. Evet en çok onu sebep görüyorum ben. Çünkü yapı olarakta çok iyi tanıyorum onu kendini ifade edebilen içindeki sevgiyi rahat gösterebilen biri değil. Belki bu işin çok kolay yolu var adama sevgi ilgi göster herşey düzelecek diyenler olabilir. Ama benimde amacım bana kötü davranarak zorbalık yaparak beni kendisine bağlayamayacağını öğretmek. Çünkü ben bir insanım ve sadece insanlıktan anlarım. Ayna gibi davranıyorum sevgi görmek istiyorsa sevgi gösterecek. Bana kötü davranarak boşanmakla tehdit ederek sadece kendi kaybeder ben dünden hazırım boşanmaya. Kendime saygım ve mutlu olma isteğim herşeyden önce gelirBu kadar mantıklı ve kendini güzel ifade edebilen bir insanın eğitim hayatının yarıda kalmasına çok üzüldüm ben. Dik duruşunuza da bayıldım.
Aklıma takılan bir şey oldu, eşiniz gidip ona sırnaşmanızı, sevgi göstermenizi bekliyormuş ya, bütün bu saçmalıkları bu sebeple yapıyor olmasın gerçekten? Dava da açmıyor çünkü giderim demişsiniz, yani bu adam iletişim kurmayı beceremiyor, tehdit edeyim, gözdağı vereyim de bana ilgi göstersin diyor olabilir mi? Söz konusu bir erkek beyni olduğu için olmaz olmaz diyemiyorum, ama siz daha iyi bilirsiniz.
Ev kendi üzerine tapu resmini gördüm. Başkası olduğunu sanmıyorum o yapıda biri değil ve sürekli gözüm kulağım üstündeBenim de aklima ilk ev baskasinin üzerine olabilir mi acaba diye geldi. Bir de es kisisinin huyu birden degismis baskasi mi var acaba?
İhtiyaç kredisi çekti her ay maaşından kesiliyor dekontu gördüm. El işlerini hiç beceremem kiSize söylemeden konut kredisi çekemez..konut kredisinde imzanız gerekir.ama yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi çektiyse bilemem.ya da ailesinden birine konut kredisi cektirdiyse daha kotu.hic ortak hakkınız olmaz.tapudan bilgi almalisiniz.
Kendi ayaklariniz üzerinde durmalısınız.el emeğiyle kazanmaya başlayıp eğitiminizi tamamlayın.hayatta hiçbir şey için geç değil.
Ailenizle barisin
İçinde oturma şartı var mı şerh koydurabilmek iconTapuya şerh koydurun muhakkak çünkü sizin bu söylemlerinizden dolayı başkasının üstüne satış yapabilir hak iddia etmeyesiniz diye
Evet en çok yapmak istediğim şey buTapuya şerh koydurun muhakkak çünkü sizin bu söylemlerinizden dolayı başkasının üstüne satış yapabilir hak iddia etmeyesiniz diye
Nasıl yaniİçinde oturma şartı var mı şerh koydurabilmek icon
Halk eğitimin kursları var...ablam hiç bilmedigi yeteneğini keşfetti:) çok güzel geri dönüşüm yapıyor eski eşyalardan...sizin için de başka birşey olabilir...sadece bir oneri.bir yerden başlamak lazım.İhtiyaç kredisi çekti her ay maaşından kesiliyor dekontu gördüm. El işlerini hiç beceremem ki
Aile konutu sayılması ve şerh koyulması için orada ikamet zorunluluğu var mı demek istedim.bilmiyorum daNasıl yani
Tam evimin karşısında halk eğitim kursu. Ama küçük bebeğim var değil çalışıp kursa gitmek ev işlerine bile yetişemiyorum kiHalk eğitimin kursları var...ablam hiç bilmedigi yeteneğini keşfetti:) çok güzel geri dönüşüm yapıyor eski eşyalardan...sizin için de başka birşey olabilir...sadece bir oneri.bir yerden başlamak lazım.
Siz cok güclü bir kadinsiniz belli. Hersey gönlünüzce olur insallah. Esiniz uyanik bir tipse tapuyu abisinin üzerine falan gecirebilir dikkat edin. Siz farkina varmadan bosanma öncesi hazirlik yapmasina firsat vermeyin. Bir avukat ya da bilir kisiyle görüsün durumu anlatin biran evvel.Ev kendi üzerine tapu resmini gördüm. Başkası olduğunu sanmıyorum o yapıda biri değil ve sürekli gözüm kulağım üstünde
Çok teşekkür ederim sağ olun. İnanın bu gece öyle güzel mjlar aldım ki hepinizden kuş gibi hafifledim. İlk yapacağım iş avukat ile görüşmek zaten. Eşimin şifresini kırdım mail ve Gmail adresi telefonumda kayıtlı. Sürekli kontrol ediyorum,en ufak bir harekette hazırlıklı olayım diyeSiz cok güclü bir kadinsiniz belli. Hersey gönlünüzce olur insallah. Esiniz uyanik bir tipse tapuyu abisinin üzerine falan gecirebilir dikkat edin. Siz farkina varmadan bosanma öncesi hazirlik yapmasina firsat vermeyin. Bir avukat ya da bilir kisiyle görüsün durumu anlatin biran evvel.
Ailenle neden gorusmuyorsun,nafaka alip gecinirsin bir işe de girersinMerhaba sevgili kk hanımları çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum. Ben 6 yıllık evli 21 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşimle ailem sayesinde evlendim görücü usulü gibi birşeye. 2 sene nişanlı kaldık herşey çok güzeldi. Aslında bebeğimiz olana kadar herşey çok güzel gidiyordu bebeğimiz olunca esim çok değişti. Gün geçtikçe benden uzakkaştı. Sürekli azarlamalar küçük görmeler ne yapsam hakaretler saydırmaya başladı. Şimdi iyice zıvanadan çıktı. Eşim devlet memuru maddi durumu çok iyi biri. Ama gelin görün ki bana ayda 400 liradan fazla vermez bana karşı inanılmaz cimri başkalarına çok cömert. Her gün beni azarlamak için küsmek için bahaneler arar durur. Son 2 aydır boşanacağım deyip duruyor doğrusunu söylemek gerekirse bende artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama ne yapacağım nasıl geçinceğimi bilmiyorum. Ben liseyi yarıda bıraktım. Evlendikten sonra ise hiç çalışmadım. Ailem ile görüşmüyorum o ayrı mesele. Yani boşandığımda gidecek hiç kimsem yok. Cinsellik desen ayda bir zar zor oluyordu. Yani bu evliliği ayakta tutan hiçbir şey yok. Cinsellik yok saygı yok sevgi yok maddi açıdan çok zor günler geçiriyorm. Çocuğum çok huysuz ağlak aşırı babacı beni çok yoruyor. Akşam eşim eve gelince biraz kendim ile kalabiliyorum. Şimdi düşünüyorum boşanırsam oğlum olmadan nefes alamam ama oğluma bakacak maddi gücüm yok psikolojimde çöktü tahammülümde kalmadı. Gidecek yerim yok gelirim yok. Ama bu şekilde de yaşayamıyorum eşim müthiş bir psikolojik şiddet uyguluyor. Amacı benim pes edip gitmem benden kurtulmak mı yoksa gidecek yerimin olmadığını bildiği için rahatça hayatı zindan etmek mi bilmiyorum. Eşim kredi çekip ev aldı ve ben bunu abisi ile konuşurlarken duydum. Bana söyleme gereği bile duymadı.oof gerçekten delirmek üzereyim. Önceden eşim için elimden gelen her şeyi yaptım ama hiç değişmeyince dahada kötüye gidince bende bıraktım. Şuan anlayacağınız evde çocuk bakan evin işlerini yapan Bi hizmetçiyim sadece. Kısmende olsa içimi dökmek istedim okuyan herkese sonsuz teşekkürler
Cok kolaydi memur olmakHaklarınızı almadan boşanmayın. Malının yarısı sizin. Nafakanızı da alın ve ailenizle barışıp durumu onlara anlatın bir an önce. Okulunuzu da dışardan bitirin. Liseyi bitirdikten sonra kpss' ye girip devlet memuru olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?