İçimde bir sızı kimseye anlatamıyorum

Bizde de durum aynı verdiği para ile herşeyimi alırım asla bı kuruş fazlasını vermez ay başına kadar yetinmeyi bil der

Bu kadar mantıklı ve kendini güzel ifade edebilen bir insanın eğitim hayatının yarıda kalmasına çok üzüldüm ben. Dik duruşunuza da bayıldım.

Aklıma takılan bir şey oldu, eşiniz gidip ona sırnaşmanızı, sevgi göstermenizi bekliyormuş ya, bütün bu saçmalıkları bu sebeple yapıyor olmasın gerçekten? Dava da açmıyor çünkü giderim demişsiniz, yani bu adam iletişim kurmayı beceremiyor, tehdit edeyim, gözdağı vereyim de bana ilgi göstersin diyor olabilir mi? Söz konusu bir erkek beyni olduğu için olmaz olmaz diyemiyorum, ama siz daha iyi bilirsiniz.

Benim de aklima ilk ev baskasinin üzerine olabilir mi acaba diye geldi. Bir de es kisisinin huyu birden degismis baskasi mi var acaba?

Evet Dediğin gibi
Bu durumda ev aldığını saklamış olmuyor
İstediğin ve gösterdiğin evi almış

Size söylemeden konut kredisi çekemez..konut kredisinde imzanız gerekir.ama yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi çektiyse bilemem.ya da ailesinden birine konut kredisi cektirdiyse daha kotu.hic ortak hakkınız olmaz.tapudan bilgi almalisiniz.
Kendi ayaklariniz üzerinde durmalısınız.el emeğiyle kazanmaya başlayıp eğitiminizi tamamlayın.hayatta hiçbir şey için geç değil.
Ailenizle barisin

Çok teşekkür ederim çok incesiniz. Evet en çok onu sebep görüyorum ben. Çünkü yapı olarakta çok iyi tanıyorum onu kendini ifade edebilen içindeki sevgiyi rahat gösterebilen biri değil. Belki bu işin çok kolay yolu var adama sevgi ilgi göster herşey düzelecek diyenler olabilir. Ama benimde amacım bana kötü davranarak zorbalık yaparak beni kendisine bağlayamayacağını öğretmek. Çünkü ben bir insanım ve sadece insanlıktan anlarım. Ayna gibi davranıyorum sevgi görmek istiyorsa sevgi gösterecek. Bana kötü davranarak boşanmakla tehdit ederek sadece kendi kaybeder ben dünden hazırım boşanmaya. Kendime saygım ve mutlu olma isteğim herşeyden önce gelir

Benim de aklima ilk ev baskasinin üzerine olabilir mi acaba diye geldi. Bir de es kisisinin huyu birden degismis baskasi mi var acaba?
Ev kendi üzerine tapu resmini gördüm. Başkası olduğunu sanmıyorum o yapıda biri değil ve sürekli gözüm kulağım üstünde

İhtiyaç kredisi çekti her ay maaşından kesiliyor dekontu gördüm. El işlerini hiç beceremem ki

İhtiyaç kredisi çekti her ay maaşından kesiliyor dekontu gördüm. El işlerini hiç beceremem ki
Halk eğitimin kursları var...ablam hiç bilmedigi yeteneğini keşfetti:) çok güzel geri dönüşüm yapıyor eski eşyalardan...sizin için de başka birşey olabilir...sadece bir oneri.bir yerden başlamak lazım.

Tam evimin karşısında halk eğitim kursu. Ama küçük bebeğim var değil çalışıp kursa gitmek ev işlerine bile yetişemiyorum ki

Ev kendi üzerine tapu resmini gördüm. Başkası olduğunu sanmıyorum o yapıda biri değil ve sürekli gözüm kulağım üstünde
Siz cok güclü bir kadinsiniz belli. Hersey gönlünüzce olur insallah. Esiniz uyanik bir tipse tapuyu abisinin üzerine falan gecirebilir dikkat edin. Siz farkina varmadan bosanma öncesi hazirlik yapmasina firsat vermeyin. Bir avukat ya da bilir kisiyle görüsün durumu anlatin biran evvel.

Yanlış yazdım sanırım mesleğim var ama evlendikten sonra çalışmadım. Yeni sistemi bilmiyorum

Çok teşekkür ederim sağ olun. İnanın bu gece öyle güzel mjlar aldım ki hepinizden kuş gibi hafifledim. İlk yapacağım iş avukat ile görüşmek zaten. Eşimin şifresini kırdım mail ve Gmail adresi telefonumda kayıtlı. Sürekli kontrol ediyorum,en ufak bir harekette hazırlıklı olayım diye

Ailenle neden gorusmuyorsun,nafaka alip gecinirsin bir işe de girersin

Cok kolaydi memur olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…