İçimde bir sızı kimseye anlatamıyorum

Tam evimin karşısında halk eğitim kursu. Ama küçük bebeğim var değil çalışıp kursa gitmek ev işlerine bile yetişemiyorum ki
Bir çare bulunmalı...ailenizle barışın.en azından hayatınızı yeniden kurana kadar

evi kendi üzerine yaptığını hiç sanmıyorum abisinin üzerine yapmış olabilir

Ailenle neden gorusmuyorsun,nafaka alip gecinirsin bir işe de girersin
O çok ayrı bir mesele benle alakalı değil ailemin affedilemez hatalarından dolayı görüşmüyorum ve görüşmeyi düşünmüyorum. Üstelik değil bana kapılarını açmak, başlarına kalırım korkusuyla eşime boşanmamak için baskı bile yaparlar

liseyi yarıda bırakmışsınız mesleğiniz nedir? bi de eşiniz neden böyle yapıyor konuştunuz mu hiç?
Liseyi yarıda bırakma sebebim şöyle ilk okuldayken tatillerde hep eczanede çalıştım çokta sevdim. Lisede hem okulu sevmeyen başarısız bir öğrenciydim hemde Bi an önce ait olduğum mesleği aktif olarak yapmak istediğim için yarım bıraktım. Eczanede çalıştım uzun yıllar. Eşime bunu defalarca sordum cevap verme gereği duymadı

Ailem bana destek değil köstek olurlar. Otur evinde derler böylesi daha iyi

bakın o zaman aklınızı kullanacaksınız ki boşandıktan sonra sıkıntı çekmeyin. şuan boşanmayın. bunun size hiç faydası olmaz. madem aileniz arkanızda değil madem çocuğunuzu geçindiremezsiniz şimdilik oturun evinizde ve akıllıca bi plan yapın. huyuna gidin bi süre çaktırmayın. öncelikli planımız maddi güç. madem ondan fayda yok sizin o evlilik içindeyken maddi gücünüzü elinize almanız lazım ki günü geldiğinde çocuğunuzu da alıp çekip gidebilesiniz.
katalog işi yapamaz mısınız çevreniz yok mu hiç? eczacıda çalışmak sizi tek başınıza geçindirmeye yetmez bence. başka bişey lazım ek olarak. halk eğitimin meslek kursuna gitseniz ek olarak? bebeği bırakacak bi sınıf oluyo genelde o kursta bi araştırın. kızlar da fikir versinler maddi olarak ne yapabilirsiniz başka acaba?

Seni sokağa atacağım dediği halde boşanma davası açmıyorsa bi işler çeviriyor olabilir, nafaka, tazminat vs ödememek için ya da satın aldığı evden pay almamanız için. Başka bir mesajda da tapuyu gördüm kendi üstüne demişsiniz ama belki sonradan abisinin ya da başka birinin üzerine yapabilir evi, gözünüzü dört açın derim.

bence şimdilik eve şerh koydursun sadece. başkasının üzerine geçirmek isteyene kadar haberi de olmaz. ama şuan aile yok maddi güç yok en azından bi meslek bi maddi güç sağlamadan boşanmaya kalkmamalı bence akıllı davranmak lazım. nafaka mal mülk vs bunlar davanın sonunda belirleniyo bildiğim kadarıyla. adam para vermemek için çekişmeli yapar uzatır da uzatır, e bu sürede bu kadın adamla aynı evde de yaşayamaz gidecek yeri de yok maddi olarak sıfır olur. bence burda hep birlikte akıllı bi plan yapalım ne dersiniz?

Doğru söylüyorsunuz. Hukuki süreç hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden bir avukatla görüşmesini daha sağlıklı buldum. Bu süreçte çalışma imkanı varsa maddi yönden kendini toplaması daha iyi olur tabi

bence de kesinlikle, ilk iş maddi yönden belini doğrultmalı kocası olmadan da oğluyla kendini geçindirebilecek durumda olmalı sonrası kolay.

Allah yardımcınız olsun. Peki çocuğunuzdan önce bu kötü yönlerinin hiçbiri mi yoktu?

Hadi ordan pislik herif kimi sokaga atiyormus onu diyenlerin kendileri sokakta kaliyor ,cocugumu kiskandi yoksa baska birsey mi oldu bilinmez ...neyse sahitler onemli davalarda kanit onemli darp fslan yoksa zorlu olabiliyor sana hakretlerini kanitlayabilirmisin inkar edecektir cunku bosanma kacinilmazsa bunlar istenilen seyler(yani bendeki orneklerde biyleydi)

Tapu resmini gördüm noter onaylı
Tapuda noter onayı olmaz.

Oturulmasa bile aile tek konuta sahipse tapuya aile konutu şerhi konur. Aile mahkemesine dilekçe vermeniz yeterli.

Ayrıca evli iken de nafaka alabilirsiniz hem çocuk hem kendiniz için yine aile mahkemesine dava açmanız gerekir (tedbir nafakası) bunları yapın zaten eşiniz muma döner.

Mutluluklar diliyorum

4 sayfa okudum gözden kaçırmışta olabilirim. Size verdiği 400 tl, yalnızca sizin bireysel ihtiyaçlarınız için mi? Yoksa o 400 tl evin ihtiyaçları için mi?

Bence çalışmaya başlamak için boşanmayı beklemeyin. Çocuğa bakıcı tutun ya da kreşe verin. Belki aldığınız maas çocuğun bakıcı parasina ancak yetecek ama inanın eşiniz size saygı duymaya başlayacak. Erkekler artık kadın evde otursun istemiyor çalışan kadına saygı gosteriyor. Bence çalışmaya başlayın hem boşanma kararı alsanız dahi hayatınızı yavaştan kurmaya başlamış olursunuz. Belki siz evden çıkıp çalışmaya başlayınca eşiniz daha saygı duyar ilişkiniz düzelir. Öyle iştirak nafakası olsun yoksulluk nafakası olsun atla deve verilmiyor kimseye eşiniz memur çok tatmin edici nafaka alamazsınız onlar gecinmenize yetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…