Bir çare bulunmalı...ailenizle barışın.en azından hayatınızı yeniden kurana kadarTam evimin karşısında halk eğitim kursu. Ama küçük bebeğim var değil çalışıp kursa gitmek ev işlerine bile yetişemiyorum ki
evi kendi üzerine yaptığını hiç sanmıyorum abisinin üzerine yapmış olabilir‘Ev aldığını saklamış’ı okuyana kadar,Adamın huyunun öyle olduğunu düşündüm
Sanırım o çoktan ayrılık hazırlığı yapıyor
Saklamasının nedeni Olası bir ayrılıkta,evi size vermemek içindie,bunun başka açıklaması olmaz
Umarım ev başkasının üzerine değildir
liseyi yarıda bırakmışsınız mesleğiniz nedir? bi de eşiniz neden böyle yapıyor konuştunuz mu hiç?Yanlış yazdım sanırım mesleğim var ama evlendikten sonra çalışmadım. Yeni sistemi bilmiyorum
O çok ayrı bir mesele benle alakalı değil ailemin affedilemez hatalarından dolayı görüşmüyorum ve görüşmeyi düşünmüyorum. Üstelik değil bana kapılarını açmak, başlarına kalırım korkusuyla eşime boşanmamak için baskı bile yaparlarAilenle neden gorusmuyorsun,nafaka alip gecinirsin bir işe de girersin
Tapu resmini gördüm noter onaylıevi kendi üzerine yaptığını hiç sanmıyorum abisinin üzerine yapmış olabilir
Liseyi yarıda bırakma sebebim şöyle ilk okuldayken tatillerde hep eczanede çalıştım çokta sevdim. Lisede hem okulu sevmeyen başarısız bir öğrenciydim hemde Bi an önce ait olduğum mesleği aktif olarak yapmak istediğim için yarım bıraktım. Eczanede çalıştım uzun yıllar. Eşime bunu defalarca sordum cevap verme gereği duymadıliseyi yarıda bırakmışsınız mesleğiniz nedir? bi de eşiniz neden böyle yapıyor konuştunuz mu hiç?
Ailem bana destek değil köstek olurlar. Otur evinde derler böylesi daha iyiBir çare bulunmalı...ailenizle barışın.en azından hayatınızı yeniden kurana kadar
Liseyi yarıda bırakma sebebim şöyle ilk okuldayken tatillerde hep eczanede çalıştım çokta sevdim. Lisede hem okulu sevmeyen başarısız bir öğrenciydim hemde Bi an önce ait olduğum mesleği aktif olarak yapmak istediğim için yarım bıraktım. Eczanede çalıştım uzun yıllar. Eşime bunu defalarca sordum cevap verme gereği duymadı
Ailem bana destek değil köstek olurlar. Otur evinde derler böylesi daha iyi
Seni sokağa atacağım dediği halde boşanma davası açmıyorsa bi işler çeviriyor olabilir, nafaka, tazminat vs ödememek için ya da satın aldığı evden pay almamanız için. Başka bir mesajda da tapuyu gördüm kendi üstüne demişsiniz ama belki sonradan abisinin ya da başka birinin üzerine yapabilir evi, gözünüzü dört açın derim.Ailemle işler geçen yıl koptu yan yana gelmemiz imkansız zaten normal bir aile olmadılar hiçbir zaman. Eşime ben şartlarımı söylememe fırsat vermeden seni sokağa atacağım diyor sürekli. Yinede Bütün haklarımı alacağımı söyledim bu konuda çok araştırma yaptım ve maddi açıdan her hakka sahip olacağımı söyledim. Sanırım bu yüzden boşanma davası açmıyor hayatı zindan etmek ile yetiniyor
Cok kolaydi memur olmak
bence şimdilik eve şerh koydursun sadece. başkasının üzerine geçirmek isteyene kadar haberi de olmaz. ama şuan aile yok maddi güç yok en azından bi meslek bi maddi güç sağlamadan boşanmaya kalkmamalı bence akıllı davranmak lazım. nafaka mal mülk vs bunlar davanın sonunda belirleniyo bildiğim kadarıyla. adam para vermemek için çekişmeli yapar uzatır da uzatır, e bu sürede bu kadın adamla aynı evde de yaşayamaz gidecek yeri de yok maddi olarak sıfır olur. bence burda hep birlikte akıllı bi plan yapalım ne dersiniz?Siz bir avukatla görüşün zaten görüşme ücretli oluyor ama onun dışında herhangi bir işlem yapılacaksa ücretli olur bu. Ama bir avukat daha net bilgi verir size. Belki ücreti dava sonunda alır bilemiyorum. Önce davranmayıp onun dava açmasını beklerseniz evi başkasının üzerine de yapabilir ama elinizi çabuk tutmanız lazım. Aileniz destek olsaydı keşke.
Doğru söylüyorsunuz. Hukuki süreç hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden bir avukatla görüşmesini daha sağlıklı buldum. Bu süreçte çalışma imkanı varsa maddi yönden kendini toplaması daha iyi olur tabibence şimdilik eve şerh koydursun sadece. başkasının üzerine geçirmek isteyene kadar haberi de olmaz. ama şuan aile yok maddi güç yok en azından bi meslek bi maddi güç sağlamadan boşanmaya kalkmamalı bence akıllı davranmak lazım. nafaka mal mülk vs bunlar davanın sonunda belirleniyo bildiğim kadarıyla. adam para vermemek için çekişmeli yapar uzatır da uzatır, e bu sürede bu kadın adamla aynı evde de yaşayamaz gidecek yeri de yok maddi olarak sıfır olur. bence burda hep birlikte akıllı bi plan yapalım ne dersiniz?
bence de kesinlikle, ilk iş maddi yönden belini doğrultmalı kocası olmadan da oğluyla kendini geçindirebilecek durumda olmalı sonrası kolay.Doğru söylüyorsunuz. Hukuki süreç hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden bir avukatla görüşmesini daha sağlıklı buldum. Bu süreçte çalışma imkanı varsa maddi yönden kendini toplaması daha iyi olur tabi
Bu zamana kadar işe girmemiş kocasının cimriliğine rağmen. Adam da çalıştırmıyor olabilir bilemedimbence de kesinlikle, ilk iş maddi yönden belini doğrultmalı kocası olmadan da oğluyla kendini geçindirebilecek durumda olmalı sonrası kolay.
Hadi ordan pislik herif kimi sokaga atiyormus onu diyenlerin kendileri sokakta kaliyor ,cocugumu kiskandi yoksa baska birsey mi oldu bilinmez ...neyse sahitler onemli davalarda kanit onemli darp fslan yoksa zorlu olabiliyor sana hakretlerini kanitlayabilirmisin inkar edecektir cunku bosanma kacinilmazsa bunlar istenilen seyler(yani bendeki orneklerde biyleydi)Ailemle işler geçen yıl koptu yan yana gelmemiz imkansız zaten normal bir aile olmadılar hiçbir zaman. Eşime ben şartlarımı söylememe fırsat vermeden seni sokağa atacağım diyor sürekli. Yinede Bütün haklarımı alacağımı söyledim bu konuda çok araştırma yaptım ve maddi açıdan her hakka sahip olacağımı söyledim. Sanırım bu yüzden boşanma davası açmıyor hayatı zindan etmek ile yetiniyor
Tapuda noter onayı olmaz.Tapu resmini gördüm noter onaylı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?