Merhaba sevgili kk hanımları çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum. Ben 6 yıllık evli 21 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşimle ailem sayesinde evlendim görücü usulü gibi birşeye. 2 sene nişanlı kaldık herşey çok güzeldi. Aslında bebeğimiz olana kadar herşey çok güzel gidiyordu bebeğimiz olunca esim çok değişti. Gün geçtikçe benden uzakkaştı. Sürekli azarlamalar küçük görmeler ne yapsam hakaretler saydırmaya başladı. Şimdi iyice zıvanadan çıktı. Eşim devlet memuru maddi durumu çok iyi biri. Ama gelin görün ki bana ayda 400 liradan fazla vermez bana karşı inanılmaz cimri başkalarına çok cömert. Her gün beni azarlamak için küsmek için bahaneler arar durur. Son 2 aydır boşanacağım deyip duruyor doğrusunu söylemek gerekirse bende artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama ne yapacağım nasıl geçinceğimi bilmiyorum. Ben liseyi yarıda bıraktım. Evlendikten sonra ise hiç çalışmadım. Ailem ile görüşmüyorum o ayrı mesele. Yani boşandığımda gidecek hiç kimsem yok. Cinsellik desen ayda bir zar zor oluyordu. Yani bu evliliği ayakta tutan hiçbir şey yok. Cinsellik yok saygı yok sevgi yok maddi açıdan çok zor günler geçiriyorm. Çocuğum çok huysuz ağlak aşırı babacı beni çok yoruyor. Akşam eşim eve gelince biraz kendim ile kalabiliyorum. Şimdi düşünüyorum boşanırsam oğlum olmadan nefes alamam ama oğluma bakacak maddi gücüm yok psikolojimde çöktü tahammülümde kalmadı. Gidecek yerim yok gelirim yok. Ama bu şekilde de yaşayamıyorum eşim müthiş bir psikolojik şiddet uyguluyor. Amacı benim pes edip gitmem benden kurtulmak mı yoksa gidecek yerimin olmadığını bildiği için rahatça hayatı zindan etmek mi bilmiyorum. Eşim kredi çekip ev aldı ve ben bunu abisi ile konuşurlarken duydum. Bana söyleme gereği bile duymadı.oof gerçekten delirmek üzereyim. Önceden eşim için elimden gelen her şeyi yaptım ama hiç değişmeyince dahada kötüye gidince bende bıraktım. Şuan anlayacağınız evde çocuk bakan evin işlerini yapan Bi hizmetçiyim sadece. Kısmende olsa içimi dökmek istedim okuyan herkese sonsuz teşekkürler
Her şeyi oturup bi detaylıca konuşsanız mı acaba? Yani önceden her şey yolundaymış çocuk doğduktan sonra böyle olmuş. Erkeklerde yenidoğan depresyonuna girebiliyorlar belki böyle bir şeydir ve siz de tersledikçe daha da hırçınlaşmıştır. Bence detaylıca bir konuşun olmadı boşanma kararı alın davayı da siz açın neden onun açmasını bekliyorsunuz ki?Çok teşekkür ederim çok incesiniz. Evet en çok onu sebep görüyorum ben. Çünkü yapı olarakta çok iyi tanıyorum onu kendini ifade edebilen içindeki sevgiyi rahat gösterebilen biri değil. Belki bu işin çok kolay yolu var adama sevgi ilgi göster herşey düzelecek diyenler olabilir. Ama benimde amacım bana kötü davranarak zorbalık yaparak beni kendisine bağlayamayacağını öğretmek. Çünkü ben bir insanım ve sadece insanlıktan anlarım. Ayna gibi davranıyorum sevgi görmek istiyorsa sevgi gösterecek. Bana kötü davranarak boşanmakla tehdit ederek sadece kendi kaybeder ben dünden hazırım boşanmaya. Kendime saygım ve mutlu olma isteğim herşeyden önce gelir
Boşanmaya kararlıysanız çocuğun velayetini alın. Ancak kendi düzeninizi kurana kadar çocuk babada kalsın.Merhaba sevgili kk hanımları çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum. Ben 6 yıllık evli 21 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşimle ailem sayesinde evlendim görücü usulü gibi birşeye. 2 sene nişanlı kaldık herşey çok güzeldi. Aslında bebeğimiz olana kadar herşey çok güzel gidiyordu bebeğimiz olunca esim çok değişti. Gün geçtikçe benden uzakkaştı. Sürekli azarlamalar küçük görmeler ne yapsam hakaretler saydırmaya başladı. Şimdi iyice zıvanadan çıktı. Eşim devlet memuru maddi durumu çok iyi biri. Ama gelin görün ki bana ayda 400 liradan fazla vermez bana karşı inanılmaz cimri başkalarına çok cömert. Her gün beni azarlamak için küsmek için bahaneler arar durur. Son 2 aydır boşanacağım deyip duruyor doğrusunu söylemek gerekirse bende artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama ne yapacağım nasıl geçinceğimi bilmiyorum. Ben liseyi yarıda bıraktım. Evlendikten sonra ise hiç çalışmadım. Ailem ile görüşmüyorum o ayrı mesele. Yani boşandığımda gidecek hiç kimsem yok. Cinsellik desen ayda bir zar zor oluyordu. Yani bu evliliği ayakta tutan hiçbir şey yok. Cinsellik yok saygı yok sevgi yok maddi açıdan çok zor günler geçiriyorm. Çocuğum çok huysuz ağlak aşırı babacı beni çok yoruyor. Akşam eşim eve gelince biraz kendim ile kalabiliyorum. Şimdi düşünüyorum boşanırsam oğlum olmadan nefes alamam ama oğluma bakacak maddi gücüm yok psikolojimde çöktü tahammülümde kalmadı. Gidecek yerim yok gelirim yok. Ama bu şekilde de yaşayamıyorum eşim müthiş bir psikolojik şiddet uyguluyor. Amacı benim pes edip gitmem benden kurtulmak mı yoksa gidecek yerimin olmadığını bildiği için rahatça hayatı zindan etmek mi bilmiyorum. Eşim kredi çekip ev aldı ve ben bunu abisi ile konuşurlarken duydum. Bana söyleme gereği bile duymadı.oof gerçekten delirmek üzereyim. Önceden eşim için elimden gelen her şeyi yaptım ama hiç değişmeyince dahada kötüye gidince bende bıraktım. Şuan anlayacağınız evde çocuk bakan evin işlerini yapan Bi hizmetçiyim sadece. Kısmende olsa içimi dökmek istedim okuyan herkese sonsuz teşekkürler
Evet özelim kapalı buradan konuşalım isterseniz
Evi abimin üstüne yaptım dedi beni buna inanıp hak iddia etmeyeceğimi sandı. Sanırım beni gerçekten aptal sanıyor. Abinin üstüne olsa bile krediyi sen ödüyorsun ne yapar eder evin senin olduğunu ispat ederim dedim.telefon şifresini kırdım tesadüfen tapuyu gördüm ev kendi adına. Minicik aklıyla beni kandırmaya çalışmış
Siz neden korkuyorsunuz ki çocuğunuzu boşanınca sizden ayıramaz. Ayrıca herşeye ortaksınız. Ve size nafaka da ödemek zorunda. Yani o nasıl yokuşa sürüyorsa korkmayın sizde sürün. Madem koptu ipler, bir psikopatla yaşamayın. Ayrıca şu an ki durumunuz dan daha iyi durumda olursunuz.Merhaba sevgili kk hanımları çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum. Ben 6 yıllık evli 21 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşimle ailem sayesinde evlendim görücü usulü gibi birşeye. 2 sene nişanlı kaldık herşey çok güzeldi. Aslında bebeğimiz olana kadar herşey çok güzel gidiyordu bebeğimiz olunca esim çok değişti. Gün geçtikçe benden uzakkaştı. Sürekli azarlamalar küçük görmeler ne yapsam hakaretler saydırmaya başladı. Şimdi iyice zıvanadan çıktı. Eşim devlet memuru maddi durumu çok iyi biri. Ama gelin görün ki bana ayda 400 liradan fazla vermez bana karşı inanılmaz cimri başkalarına çok cömert. Her gün beni azarlamak için küsmek için bahaneler arar durur. Son 2 aydır boşanacağım deyip duruyor doğrusunu söylemek gerekirse bende artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama ne yapacağım nasıl geçinceğimi bilmiyorum. Ben liseyi yarıda bıraktım. Evlendikten sonra ise hiç çalışmadım. Ailem ile görüşmüyorum o ayrı mesele. Yani boşandığımda gidecek hiç kimsem yok. Cinsellik desen ayda bir zar zor oluyordu. Yani bu evliliği ayakta tutan hiçbir şey yok. Cinsellik yok saygı yok sevgi yok maddi açıdan çok zor günler geçiriyorm. Çocuğum çok huysuz ağlak aşırı babacı beni çok yoruyor. Akşam eşim eve gelince biraz kendim ile kalabiliyorum. Şimdi düşünüyorum boşanırsam oğlum olmadan nefes alamam ama oğluma bakacak maddi gücüm yok psikolojimde çöktü tahammülümde kalmadı. Gidecek yerim yok gelirim yok. Ama bu şekilde de yaşayamıyorum eşim müthiş bir psikolojik şiddet uyguluyor. Amacı benim pes edip gitmem benden kurtulmak mı yoksa gidecek yerimin olmadığını bildiği için rahatça hayatı zindan etmek mi bilmiyorum. Eşim kredi çekip ev aldı ve ben bunu abisi ile konuşurlarken duydum. Bana söyleme gereği bile duymadı.oof gerçekten delirmek üzereyim. Önceden eşim için elimden gelen her şeyi yaptım ama hiç değişmeyince dahada kötüye gidince bende bıraktım. Şuan anlayacağınız evde çocuk bakan evin işlerini yapan Bi hizmetçiyim sadece. Kısmende olsa içimi dökmek istedim okuyan herkese sonsuz teşekkürler
Hayır mükemmel bir evliliğim vardı diyebilirim. çocuk doğduktan sonra git gide değişti. Bütün sevgisi ilgisi çocuğa yöneldi ben unutuldum zamanlaAllah yardımcınız olsun. Peki çocuğunuzdan önce bu kötü yönlerinin hiçbiri mi yoktu?
İşe girmeme sebebim kocam değil o çok istiyor çalışmamı. Önceleri köyde yaşadık çalışma imkanım olmadı. Kendi evimizi kuruncada 2 ay içinde hamile kaldim. Bu yuzden çalışamadımBu zamana kadar işe girmemiş kocasının cimriliğine rağmen. Adam da çalıştırmıyor olabilir bilemedim
Kanıtlamak için sadece video ses kaydı alabilirim ama o da delil sayılmıyor. Tam tersi gönül rızası olmadan alınan video ses kaydı suç sayılıyorHadi ordan pislik herif kimi sokaga atiyormus onu diyenlerin kendileri sokakta kaliyor ,cocugumu kiskandi yoksa baska birsey mi oldu bilinmez ...neyse sahitler onemli davalarda kanit onemli darp fslan yoksa zorlu olabiliyor sana hakretlerini kanitlayabilirmisin inkar edecektir cunku bosanma kacinilmazsa bunlar istenilen seyler(yani bendeki orneklerde biyleydi)
Şu mesajı okuyunca aslında sizi önemsiyor ama karşılıklı zitlasma olmuş, işler zorlasmis olabilir diye düşündümBilmiyorum yanılıyor olabilirim. Gelip bana hiçbir zaman hiçbir işinde danışan haber veren biri değil. Gizlemek istese gün boyunca evde yokken abisiyle konuşur. Abisine ev almak istediğini ev aramasını söyledi o an duydum. Sonra ben internetten ev gördüm bu evi istiyorum dedim abisini arayıp eve gönderdi ev gerçekten güzel olunca benim istediğim evi aldı.
Bence asla çocuğu bırakmayın. Ben olsam olurum yinede bırakmam birgün cocugunuzda bak beni ozmn bıraktı diye dusuneblr büyüyünce bile herzmn bilsin ki annesi hep yanındaydi. Çocuk kanunen sizde kalıyor. Kimse alamazz sizde bırakmayın derimOnu da düşündüm aslında benim içinde iyi olurdu ama geri alamam diye korktum
Hangi Anne bırakabilir küçücük çocuğunuSeni hiçe sayıyor. Çocuğunuz babaciysa bırakın babasına biraz.
Siz kendi hayatınızı kurun o surecte
Komsu, arkadas whatsap vs aklinda bulunsunKanıtlamak için sadece video ses kaydı alabilirim ama o da delil sayılmıyor. Tam tersi gönül rızası olmadan alınan video ses kaydı suç sayılıyor
Merhabalar boşanma davası açıldığı takdirde hem çocuğunuz hem sizin için bağlanmasına hükmedilmesini talep edebilirsiniz. Ayrıca mahkeme boşanmakta kusurlu olanın eşiniz olduğuna kanaat getirirse talep ettiğiniz takdirde maddi ve manevi tazminata hükmeder. Siz mutsuz olduğunuz bi evliliğe devam etmek zorunda değilsiniz çocuğunuz da mutsuz bir annesi varken sağlıklı olarak büyüyemez. umarım geri kalan hayatınızda mutlu olursunuzMerhaba sevgili kk hanımları çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum. Ben 6 yıllık evli 21 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşimle ailem sayesinde evlendim görücü usulü gibi birşeye. 2 sene nişanlı kaldık herşey çok güzeldi. Aslında bebeğimiz olana kadar herşey çok güzel gidiyordu bebeğimiz olunca esim çok değişti. Gün geçtikçe benden uzakkaştı. Sürekli azarlamalar küçük görmeler ne yapsam hakaretler saydırmaya başladı. Şimdi iyice zıvanadan çıktı. Eşim devlet memuru maddi durumu çok iyi biri. Ama gelin görün ki bana ayda 400 liradan fazla vermez bana karşı inanılmaz cimri başkalarına çok cömert. Her gün beni azarlamak için küsmek için bahaneler arar durur. Son 2 aydır boşanacağım deyip duruyor doğrusunu söylemek gerekirse bende artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama ne yapacağım nasıl geçinceğimi bilmiyorum. Ben liseyi yarıda bıraktım. Evlendikten sonra ise hiç çalışmadım. Ailem ile görüşmüyorum o ayrı mesele. Yani boşandığımda gidecek hiç kimsem yok. Cinsellik desen ayda bir zar zor oluyordu. Yani bu evliliği ayakta tutan hiçbir şey yok. Cinsellik yok saygı yok sevgi yok maddi açıdan çok zor günler geçiriyorm. Çocuğum çok huysuz ağlak aşırı babacı beni çok yoruyor. Akşam eşim eve gelince biraz kendim ile kalabiliyorum. Şimdi düşünüyorum boşanırsam oğlum olmadan nefes alamam ama oğluma bakacak maddi gücüm yok psikolojimde çöktü tahammülümde kalmadı. Gidecek yerim yok gelirim yok. Ama bu şekilde de yaşayamıyorum eşim müthiş bir psikolojik şiddet uyguluyor. Amacı benim pes edip gitmem benden kurtulmak mı yoksa gidecek yerimin olmadığını bildiği için rahatça hayatı zindan etmek mi bilmiyorum. Eşim kredi çekip ev aldı ve ben bunu abisi ile konuşurlarken duydum. Bana söyleme gereği bile duymadı.oof gerçekten delirmek üzereyim. Önceden eşim için elimden gelen her şeyi yaptım ama hiç değişmeyince dahada kötüye gidince bende bıraktım. Şuan anlayacağınız evde çocuk bakan evin işlerini yapan Bi hizmetçiyim sadece. Kısmende olsa içimi dökmek istedim okuyan herkese sonsuz teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?