İçimde bir sızı kimseye anlatamıyorum

HHic durmayın tazminat isteyip dava açın. Baroya başvurun paranız yoksa...bu anlattiklarinizla güzel bir tazminat alırsınız... gerisini o düşünsün..boşanmayı kabul edeceğinizi ama tazminat talep ettiğiniz aksi takdirde cinsellik dahil herşeyi mahkemeye taşıyacağınız soyleyin
H

Evden ayrılıp sonra boşanma açmayın ,eşiniz sizi haksız gösterir evi terk eden o der sakın yapmayın. Bir avukattan bilgi alın ,mallarına tedbşrmkoudurtun ,evi size vermemek içün ailesinin üzerine yapar mal kaşırır.İnşallah güzel bir hayatınız olur.

Çoğu yazdıklarını okudum
Mesleğin var zaten eczacılık ve güzelde meslek akıllısın aklı başında baş eğmemen gerekrektiğinin bilincindesin ve daha önceden yaptığı baskılara boyun eğdiğini bildiği için o formülle gidiyor ve senle konuşmasını bilmemesi şerh konusunda ücret yok diye biliyordum ama yine araştırın avukat konusunda bulunduğunuz şehrin barosuna başvurabilirsiniz
İlk okuduğumda eşiniz sizi aldatıyor diye düşündüm ve cimri arabanız varsa eğer arabayı arayın yoksa e devletten mobil hat sorgulama yapın

Her şeyi oturup bi detaylıca konuşsanız mı acaba? Yani önceden her şey yolundaymış çocuk doğduktan sonra böyle olmuş. Erkeklerde yenidoğan depresyonuna girebiliyorlar belki böyle bir şeydir ve siz de tersledikçe daha da hırçınlaşmıştır. Bence detaylıca bir konuşun olmadı boşanma kararı alın davayı da siz açın neden onun açmasını bekliyorsunuz ki?

Boşanmaya kararlıysanız çocuğun velayetini alın. Ancak kendi düzeninizi kurana kadar çocuk babada kalsın.
Belki böyle bir çözüm olabilir.

Kız sen okumasan ne olur zehir gibisin maşallah.
Akıl istiyorsun ama bence sen bize akıl ver :)

Siz neden korkuyorsunuz ki çocuğunuzu boşanınca sizden ayıramaz. Ayrıca herşeye ortaksınız. Ve size nafaka da ödemek zorunda. Yani o nasıl yokuşa sürüyorsa korkmayın sizde sürün. Madem koptu ipler, bir psikopatla yaşamayın. Ayrıca şu an ki durumunuz dan daha iyi durumda olursunuz.

Allah yardımcınız olsun. Peki çocuğunuzdan önce bu kötü yönlerinin hiçbiri mi yoktu?
Hayır mükemmel bir evliliğim vardı diyebilirim. çocuk doğduktan sonra git gide değişti. Bütün sevgisi ilgisi çocuğa yöneldi ben unutuldum zamanla

Bu zamana kadar işe girmemiş kocasının cimriliğine rağmen. Adam da çalıştırmıyor olabilir bilemedim
İşe girmeme sebebim kocam değil o çok istiyor çalışmamı. Önceleri köyde yaşadık çalışma imkanım olmadı. Kendi evimizi kuruncada 2 ay içinde hamile kaldim. Bu yuzden çalışamadım

Kanıtlamak için sadece video ses kaydı alabilirim ama o da delil sayılmıyor. Tam tersi gönül rızası olmadan alınan video ses kaydı suç sayılıyor

Şu mesajı okuyunca aslında sizi önemsiyor ama karşılıklı zitlasma olmuş, işler zorlasmis olabilir diye düşündüm

Onu da düşündüm aslında benim içinde iyi olurdu ama geri alamam diye korktum
Bence asla çocuğu bırakmayın. Ben olsam olurum yinede bırakmam birgün cocugunuzda bak beni ozmn bıraktı diye dusuneblr büyüyünce bile herzmn bilsin ki annesi hep yanındaydi. Çocuk kanunen sizde kalıyor. Kimse alamazz sizde bırakmayın derim

birden degismesine anlam veremedim, hayatinda biri yoksa muhtemelen cocuktan kiskaniyor sizi.
acaba cocuk olunca, onunla ilgilenmiceginizi falan mi düsündüki - sizden önce davranip tam tersini size yasatmis.
bu durumu yasamaktan korkmus olabilir.

birlikte danismanami gitseniz?
bosanin derdim ama öncesinde cok iyi bir evliligim vardi diyorsunuz.

Merhabalar boşanma davası açıldığı takdirde hem çocuğunuz hem sizin için bağlanmasına hükmedilmesini talep edebilirsiniz. Ayrıca mahkeme boşanmakta kusurlu olanın eşiniz olduğuna kanaat getirirse talep ettiğiniz takdirde maddi ve manevi tazminata hükmeder. Siz mutsuz olduğunuz bi evliliğe devam etmek zorunda değilsiniz çocuğunuz da mutsuz bir annesi varken sağlıklı olarak büyüyemez. umarım geri kalan hayatınızda mutlu olursunuz

Bir insan ev alıp nasıl eşine söylemez.İki yabancı gibi olmuşsunuz,eşi geçtim arkadaş gibi bile değil.Allah yardımcınız olsun,bir şekilde kursa gidip bir meziyet edinip iş yapamaz mısınız? Makyaj kursu gibi bir şey yapıp kuaförlere başvurabilirsiniz.Hangi şehir bilmiyorum ama İstanbul’da İsmek var.Her şehirde benzer oluşumlar vardır hem ücretsiz

Eşin zaten boşanmayı aklına koymuş canım sana da donuna kadar alıp boşanmak düşer..
Haklarını araştır ne öyle iyiyken iyi sonra canım sıkıldı bitsin insan evladının annesine mal vermemek için aldığı evi abisinin üstüne yapar mı vicdansızlığını buradan anlamak lazım.

Mahkeme de bir bir anlat bunları evet anlattığına göre çok zorlanabilirsin ama istersen üstesinden gelirsin hatta aldığı evde oturmayı talep et mahkemede kredisini ödesin sende nafakayla bakıcı tut ve bir işe gir asgari ücret bile alsan faturana bebeğine yeter yeni düzen kuran kadar..

Bebeği sokakta bulmadın hoş her imkanı eş kişisi sana sunacak öyle çocuk 2 dk lık zevk işi değil kusura bakmasın 22 aylık bir bebekten bahsediyorum babasının keyfi yüzünden ordan oraya sefil gibi sürünemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…