İçimde bir sızı kimseye anlatamıyorum

çok sağlam güveneceğim keşke bir ailen olsaydı böyle kötü davranışlar sergilemezdi eşin ,eğitimin de yarıda bırakmışsın o vakit tek çare kadın sığınma evi meslek olarak devletin genç annelere verdi meslek eğitim dersi gündelik 80 tl ödüyor ama çocuğuna kim bakacak , güvenebileceğim insanlar lazım

Çalışmayan biri için sırf kendi ihtiyacına 400 500 tl aylık az değil. Para kazanmak kolaysa girin bir işe çalışın bakalım. İnsanlar işsiz kaldı şu dönemde belki çoğu kadın o kadar bile alamıyor şahsi harcamasına. Küçümsemenizi aşırı itici buldum. Sigara içmeseniz zaten gayet yeter ama size kolay geliyor çalışmayıp ayda 2000 lirayı elime saysın demek. Bazı insanların eşim kötü vs. demesine hiç inanmıyorum. Adama sorsak neler anlatacak kim bilir.

Öncesinde iyiyken sonradan eşinizin size karşı değiştiğini söylemişsiniz.Merak ediyorum.Sizce kırılma noktanız nedir?İkinizin arasında bir şeylerin ters gitmeye,onun sizi karşı davranışlarının değişmesinin başladığı zamanlar,önemli bir şeyler olmuş olmalı.Ailenizle aranızda sorun çıkıp,bağınızın kopmasını fırsat belleyip,daha çok üzerinize gelmiş.Erkeklerin bazıları, kadınların onlara bağımlı olmasından hoşlanır.Kadınları kendilerine köle olarak görmek istedikleri için.
Onun boşanma davası açmasını beklemeden,kendinize iş bulun,hayatınızı planlamaya başlayın.Onun tek taraflı tasarrufuna bırakmayın.Hiçbir şekilde karşılıklı kavga ,sürtüşmeyede girmeyin.Adam gibi davranmamaya devam ederse,gider siz açarsınız davayı.Sizin kendinize olan güveninizi görünce çark bile edebilir.

Yaşadın şeye sana dayatılan hayata öyle üzüldüm ki. Allah yar ve yardımcın olsun.. Ama insanın arkasında Bi sığınağı yoksa ve bunu da çok iyi biliyorsa yanındaki çok güzel ezip büzüyor.Hukuki haklarında var. Kendinle otur konuş ve eğer yapabileceğine inanırsan ayrıl.

Şu mesajı okuyunca aslında sizi önemsiyor ama karşılıklı zitlasma olmuş, işler zorlasmis olabilir diye düşündüm
Ben de anlamadım ben bir evi göstereceğim ve eşim gidip hemen onu alacak ...ben abisinin gidip o eve baktığını ,eşimin o evi aldığını ,kiraya verdiğini nereden biliyorum ? Sonuçta tapu fotoğrafında bunlar yazmiyor. Konu sahibi arkadaşımız her tartışmada eşini sürekli "bosanacagim" diye tehdit etti de artık ipler mi gerildi diye düşünmedim değil

bebek sonrası değişen eşlerden nefret ediyorum. göstersene yüzünü ilk günden. çocuk mocuk yapmayalım. hem kendi hayatımızı hem çocuğun hayatını mahfetmeyelim. boşayalım ve kurtulalım sizden. ama sizi istemiyorsa zaten başka çareniz yok. boşanacaksınız. güvendiğiniz aile bireyi arkadaş vs destek alın. kanuni tüm haklarınız konusunda ısrarcı olun.

Liseyi neden yarıda bıraktınız?
Bence açıktan liseyi tamamlayın.
Sonra da özel üniversitede bir bölüm okuyun.
Madem parası bol tahminen doktor.
Okutsun sizi.
Öğretmenlik okuyun.
Daha 29 yaşındasınız.
Okuyun kendinizi kurtarın.

Sanırım ailenizle okul bitmeden evlendiniz ondan mi konuşmuyorsunuz???

Çok merak ediyorsanız kendisine sorunca ne anlatacagını, vereyim numarasını sorun o zaman. Ne meraklısınız hem cinslerinizi kırıp dökmeye eleştiri yapmaya

Hanımefendiciğim eger yorumlarımı okursanız herşeyi açıkça anlattım.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Ailemle görüşmeme sebebim benle tamamen bağımsız bir konu.ben istemiyorum görüşmeyi

Reactions: 000
Sadece benim ihtiyaçlarım için
Aslında bu meblağı çoğu eş vermiyor. Belki eşiniz önceleri sizi el üstünde tuttu, standardiniz belli bir ölçüye çıktı, beklentiniz bu yönde oluştu, sonra birbirinizle inatlasarak sorunları koklestirdimiz mi, böyle bir şey olabilir mi? Çünkü eşinizin size olan jesti ve tavrı önceleri çok hoşmuş. Yani burada dolduruşa gelmeyin bence çünkü eşinizi en iyi siz tanırsınız. Eğer sizin tepkinize karsi böyle tepki gelistirdiyse durum farklı bir hal alır. Yani düşünüyorum, çalıştığım halde, kendim kazandığım halde esimin üzerime bir kez aldığım 25 liralık bluza surat asmisligi var. Calismasam bana 400 lira verir mi ya da beğendiğim evi alır mı hiç sanmam. Haa hakkını yemeyeyim, bana vermedigi o parayı kök ailesine hiç dusunmeden verirdi onceden

Çok merak ediyorsanız kendisine sorunca ne anlatacagını, vereyim numarasını sorun o zaman. Ne meraklısınız hem cinslerinizi kırıp dökmeye eleştiri yapmaya

Herkes size "donuna kadar al oo eşin kahrolsun" yazmak zorunda değil. Konunuz çelişik. Hem evden haberiniz sonradan oluyor hem de evi siz seçip alıyorsunuz nasıl işse Ki maddiyattan, geçimden çok uzaksınız bana göre. Yuvarlak hesap 500 liraya az demek komik. Eşiniz de o harcamayı yapsa memur adam anca evini geçindirir kalan parayla şu pahalılıkta. Bir de ev almış. Şapkayı önünüze koyun da düşünün beklentileriniz hayatla uyuşuyor mu uyuşmuyor mu diye. Bir işiniz olsaydıya da ev yükü sizin sırtınıza binseydi daha iyi anlardınız ne demek istediğimi.

Sokağa atma hakkını ona kim veriyor bu ülkede kanun var sizin gözünüzü korkutuyor ailenizin de yanınızda olmadığını bile bile sizi ezmeye sindirmeye çalışıyor hiç boyun eğmeyin alın bütün haklarınızı

Bir çok insana göre standartlarım yüksek evet ama zaten mesele para verip vermemek değil.mesele dışlanmak yani onun emeği onun parası.

Çe
Çelişkili değil gayet açık ve net yazdım zahmet edip okuyun öyle gömün lütfen

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Ailemle görüşmeme sebebim benle tamamen bağımsız bir konu.ben istemiyorum görüşmeyi
Rica ederim.
Bence ne olursa olsun liseyi bitirin.
Eczacı yardımcılığı yapmışsınız.
Lise mezunu olsanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…