Ama benim eşimin verdiği para sadece bana ait. Ben bütün aklınıza gelebilecek ihtiyaçlarımı o para ile karşılamak zorundayım üstelik sigara içiyorum para yetmiyor hiçbir şeye.ev alışverişini kendi yapar. Anlayacagınız devlet benim ve oğlum için ne kadar para veriyorsa o kadarını bana verir başkada hiçbir kuruş vermez hiçbir ihtiyacımı karşılamaz. Onun parası sadece ona eve ve oğlumuza ait
Ben de anlamadım ben bir evi göstereceğim ve eşim gidip hemen onu alacak ...ben abisinin gidip o eve baktığını ,eşimin o evi aldığını ,kiraya verdiğini nereden biliyorum ? Sonuçta tapu fotoğrafında bunlar yazmiyor. Konu sahibi arkadaşımız her tartışmada eşini sürekli "bosanacagim" diye tehdit etti de artık ipler mi gerildi diye düşünmedim değilŞu mesajı okuyunca aslında sizi önemsiyor ama karşılıklı zitlasma olmuş, işler zorlasmis olabilir diye düşündüm
Sadece benim ihtiyaçlarım için4 sayfa okudum gözden kaçırmışta olabilirim. Size verdiği 400 tl, yalnızca sizin bireysel ihtiyaçlarınız için mi? Yoksa o 400 tl evin ihtiyaçları için mi?
Çok merak ediyorsanız kendisine sorunca ne anlatacagını, vereyim numarasını sorun o zaman. Ne meraklısınız hem cinslerinizi kırıp dökmeye eleştiri yapmayaÇalışmayan biri için sırf kendi ihtiyacına 400 500 tl aylık az değil. Para kazanmak kolaysa girin bir işe çalışın bakalım. İnsanlar işsiz kaldı şu dönemde belki çoğu kadın o kadar bile alamıyor şahsi harcamasına. Küçümsemenizi aşırı itici buldum. Sigara içmeseniz zaten gayet yeter ama size kolay geliyor çalışmayıp ayda 2000 lirayı elime saysın demek. Bazı insanların eşim kötü vs. demesine hiç inanmıyorum. Adama sorsak neler anlatacak kim bilir.
Hanımefendiciğim eger yorumlarımı okursanız herşeyi açıkça anlattım.Ben de anlamadım ben bir evi göstereceğim ve eşim gidip hemen onu alacak ...ben abisinin gidip o eve baktığını ,eşimin o evi aldığını ,kiraya verdiğini nereden biliyorum ? Sonuçta tapu fotoğrafında bunlar yazmiyor. Konu sahibi arkadaşımız her tartışmada eşini sürekli "bosanacagim" diye tehdit etti de artık ipler mi gerildi diye düşünmedim değil
Liseyi neden yarıda bıraktınız?
Bence açıktan liseyi tamamlayın.
Sonra da özel üniversitede bir bölüm okuyun.
Madem parası bol tahminen doktor.
Okutsun sizi.
Öğretmenlik okuyun.
Daha 29 yaşındasınız.
Okuyun kendinizi kurtarın.
Sanırım ailenizle okul bitmeden evlendiniz ondan mi konuşmuyorsunuz???
Aslında bu meblağı çoğu eş vermiyor. Belki eşiniz önceleri sizi el üstünde tuttu, standardiniz belli bir ölçüye çıktı, beklentiniz bu yönde oluştu, sonra birbirinizle inatlasarak sorunları koklestirdimiz mi, böyle bir şey olabilir mi? Çünkü eşinizin size olan jesti ve tavrı önceleri çok hoşmuş. Yani burada dolduruşa gelmeyin bence çünkü eşinizi en iyi siz tanırsınız. Eğer sizin tepkinize karsi böyle tepki gelistirdiyse durum farklı bir hal alır. Yani düşünüyorum, çalıştığım halde, kendim kazandığım halde esimin üzerime bir kez aldığım 25 liralık bluza surat asmisligi var. Calismasam bana 400 lira verir mi ya da beğendiğim evi alır mı hiç sanmam. Haa hakkını yemeyeyim, bana vermedigi o parayı kök ailesine hiç dusunmeden verirdi oncedenSadece benim ihtiyaçlarım için
Çok merak ediyorsanız kendisine sorunca ne anlatacagını, vereyim numarasını sorun o zaman. Ne meraklısınız hem cinslerinizi kırıp dökmeye eleştiri yapmaya
Sokağa atma hakkını ona kim veriyor bu ülkede kanun var sizin gözünüzü korkutuyor ailenizin de yanınızda olmadığını bile bile sizi ezmeye sindirmeye çalışıyor hiç boyun eğmeyin alın bütün haklarınızıAilemle işler geçen yıl koptu yan yana gelmemiz imkansız zaten normal bir aile olmadılar hiçbir zaman. Eşime ben şartlarımı söylememe fırsat vermeden seni sokağa atacağım diyor sürekli. Yinede Bütün haklarımı alacağımı söyledim bu konuda çok araştırma yaptım ve maddi açıdan her hakka sahip olacağımı söyledim. Sanırım bu yüzden boşanma davası açmıyor hayatı zindan etmek ile yetiniyor
Bir çok insana göre standartlarım yüksek evet ama zaten mesele para verip vermemek değil.mesele dışlanmak yani onun emeği onun parası.Aslında bu meblağı çoğu eş vermiyor. Belki eşiniz önceleri sizi el üstünde tuttu, standardiniz belli bir ölçüye çıktı, beklentiniz bu yönde oluştu, sonra birbirinizle inatlasarak sorunları koklestirdimiz mi, böyle bir şey olabilir mi? Çünkü eşinizin size olan jesti ve tavrı önceleri çok hoşmuş. Yani burada dolduruşa gelmeyin bence çünkü eşinizi en iyi siz tanırsınız. Eğer sizin tepkinize karsi böyle tepki gelistirdiyse durum farklı bir hal alır. Yani düşünüyorum, çalıştığım halde, kendim kazandığım halde esimin üzerime bir kez aldığım 25 liralık bluza surat asmisligi var. Calismasam bana 400 lira verir mi ya da beğendiğim evi alır mı hiç sanmam. Haa hakkını yemeyeyim, bana vermedigi o parayı kök ailesine hiç dusunmeden verirdi onceden
Maalesef bunu birçoğumuz yaşıyoruz. Erkeklerin kafası bu konuda çok zalim. Kesip atarım umrumda olmaz gibi hissettiriyorlarBir çok insana göre standartlarım yüksek evet ama zaten mesele para verip vermemek değil.mesele dışlanmak yani onun emeği onun parası.
SİZ Olsaniz BIRAKIRMIYDINIZ....,,????Seni hiçe sayıyor. Çocuğunuz babaciysa bırakın babasına biraz.
Siz kendi hayatınızı kurun o surecte
Çelişkili değil gayet açık ve net yazdım zahmet edip okuyun öyle gömün lütfenHerkes size "donuna kadar al oo eşin kahrolsun" yazmak zorunda değil. Konunuz çelişik. Hem evden haberiniz sonradan oluyor hem de evi siz seçip alıyorsunuz nasıl işseKi maddiyattan, geçimden çok uzaksınız bana göre. Yuvarlak hesap 500 liraya az demek komik. Eşiniz de o harcamayı yapsa memur adam anca evini geçindirir kalan parayla şu pahalılıkta. Bir de ev almış. Şapkayı önünüze koyun da düşünün beklentileriniz hayatla uyuşuyor mu uyuşmuyor mu diye. Bir işiniz olsaydıya da ev yükü sizin sırtınıza binseydi daha iyi anlardınız ne demek istediğimi.
Bilmiyorum yanılıyor olabilirim. Gelip bana hiçbir zaman hiçbir işinde danışan haber veren biri değil. Gizlemek istese gün boyunca evde yokken abisiyle konuşur. Abisine ev almak istediğini ev aramasını söyledi o an duydum. Sonra ben internetten ev gördüm bu evi istiyorum dedim abisini arayıp eve gönderdi ev gerçekten güzel olunca benim istediğim evi aldı.
Rica ederim.Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Ailemle görüşmeme sebebim benle tamamen bağımsız bir konu.ben istemiyorum görüşmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?