İçimde bir sızı kimseye anlatamıyorum

Çalışmayan biri için sırf kendi ihtiyacına 400 500 tl aylık az değil. Para kazanmak kolaysa girin bir işe çalışın bakalım. İnsanlar işsiz kaldı şu dönemde belki çoğu kadın o kadar bile alamıyor şahsi harcamasına. Küçümsemenizi aşırı itici buldum. Sigara içmeseniz zaten gayet yeter ama size kolay geliyor çalışmayıp ayda 2000 lirayı elime saysın demek. Bazı insanların eşim kötü vs. demesine hiç inanmıyorum. Adama sorsak neler anlatacak kim bilir.
Ne ilgisi var evlenirken çalışmadığını bilmiyormuydu kocası degilmi mecburen karşılayacak ihtiyaçlarını yoldan geçenlermi karşılasın ne saçma yorum yapıyorsunuz. Bende çalışıyorum esimdende her ay harçlığımı alırım. Bakamicaksa evlenmeyecek ozaman kimsenin de günahına girmesin böyle zihniyetsizler

Çe

Çelişkili değil gayet açık ve net yazdım zahmet edip okuyun öyle gömün lütfen

Başlıkta yazmışsınız işte işin başında abisiyle olan konuşmayı duymuşsunuz ve yine sizin dediğiniz ev alınmış. Gizlice konuşmamış ki çok gizlemek istese o evi değil başka evi alırdı ya da siz hiç duymazdınız. Kendi adına almazdı kaçırmaya çalışsa. Boşanmada 2ye bölüneceğini bilmiyor muydu yani? Çocuklar bile biliyor artık. Sanki alınmış edilmiş de öyle haberiniz olmuş gibi bir tepki içindesiniz. Belki adam o evi de bilerek demedi size. Çünkü daha çok para isteyeceksiniz söylese kirayı ver bilmem ne diye bunları düşünmüş olabilir. Siz daha çok istiyorsunuz o bunu yeterli görüyor neticede.

Ne ilgisi var evlenirken çalışmadığını bilmiyormuydu kocası degilmi mecburen karşılayacak ihtiyaçlarını yoldan geçenlermi karşılasın ne saçma yorum yapıyorsunuz. Bende çalışıyorum esimdende her ay harçlığımı alırım. Bakamicaksa evlenmeyecek ozaman kimsenin de günahına girmesin böyle zihniyetsizler
Hemçalışıp hem harçlık mı alıyorsunuz?

Başlıkta yazmışsınız işte işin başında abisiyle olan konuşmayı duymuşsunuz ve yine sizin dediğiniz ev alınmış. Gizlice konuşmamış ki çok gizlemek istese o evi değil başka evi alırdı ya da siz hiç duymazdınız. Kendi adına almazdı kaçırmaya çalışsa. Boşanmada 2ye bölüneceğini bilmiyor muydu yani? Çocuklar bile biliyor artık. Sanki alınmış edilmiş de öyle haberiniz olmuş gibi bir tepki içindesiniz. Belki adam o evi de bilerek demedi size. Çünkü daha çok para isteyeceksiniz söylese kirayı ver bilmem ne diye bunları düşünmüş olabilir. Siz daha çok istiyorsunuz o bunu yeterli görüyor neticede.
Siz benim nasıl harcama yaptığımı nereden biliyorsunuz da beni eleştiriyorsunuz.ben tartışmak istemiyorum lütfen konumdan çıkın

Çok bariz bir şekilde eşinizin hayatında biri var. Vicdanen sizi bırakamıyor siz bırakırsanız rahatlayacak. Bir yandan da sizi bırakamayıp istediği hayatı yaşayamadığı için de kızgınlığını sizden çıkarıyor

Hanımefendiciğim eger yorumlarımı okursanız herşeyi açıkça anlattım.
Yok okudum zaten ama inanın eşiniz sizi tamamen yok saysa sizin gösterdiğiniz evi almaz başka bir evde karar kilardi..ben geçmişte bu tarz problemleriniz olmaması nedeniyle eşinizle aranizda bir güç mucadelesi başladığını düşündüm.Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz ...evliliğinizin onarilamaz şekilde yara aldığını düşünüyorsanız hak kaybı yaşamamanız için bir an evvel bir avukattan danışmanlık hizmeti almanızı tavsiye ederim.

Kendinize baktırmaya evleniyorsanız adamların da hizmetçi, cinsel ihtiyacını karşılayacak bir araç olarak görmesine şaşırmayın derim.

Siz benim nasıl harcama yaptığımı nereden biliyorsunuz da beni eleştiriyorsunuz.ben tartışmak istemiyorum lütfen konumdan çıkın

İşinize gelmemiş olabilir yazdıklarım. Zira herkes gerçekleri kaldıramaz. Nasıl harcama yaptığınızı 400 TL sigarama yetmiyor yazışınızdan yola çıkarak yorum yaptım.

ama evli iki insanın birbirinden koca bir "ev" alımını saklaması da normal değil bence yaa.
Bugün bir ev alıp ananız babanız kardeşinizden saklasanız onlar bile gücenir ayol.

Yok okudum zaten ama inanın eşiniz sizi tamamen yok saysa sizin gösterdiğiniz evi almaz başka bir evde karar kilardi..ben geçmişte bu tarz problemleriniz olmaması nedeniyle eşinizle aranizda bir güç mucadelesi başladığını düşündüm.Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz ...evliliğinizin onarilamaz şekilde yara aldığını düşünüyorsanız hak kaybı yaşamamanız için bir an evvel bir avukattan danışmanlık hizmeti almanızı tavsiye ederim.
İşte bakın o kadar çelişkili davranıyor ki ben çözemedim adamı. Hiç önemsemiyor gibi davranıp boşanmak istediğini söylüyor ama benim istediğim evi alıyor ki bu önemli bir nokta. Çok daha uygun fiyata başka bir ev alabilirdi. Yorumlarda Bi yerde yazdım belki okumuşsunuzdur bilmiyorum ama sanki bana inat yapıyor gibi.sevgi ilgi herşeyi çektim üzerinden ki bu onu hırçınlaştırıyor gibi

Kendinize baktırmaya evleniyorsanız adamların da hizmetçi, cinsel ihtiyacını karşılayacak bir araç olarak görmesine şaşırmayın derim.
Hanımefendi siz evliliğin ortak paylaşım olduğunun farkında değilsiniz size göre herşey ben ben ben... Yorumlarınızdan o kadar belli ki evet ben eşime kendimi baktırmak için evlendim o da cinsel ihtiyacını karşılamak için evlendi ok? Biz hayatı paylaşıyoruz yıllarımızı günlerimizi acılarımızı mutluluklarımızı paylaşmak için evlendik ki bu herşeye bedel.para pul ayrımı yapmak için değil.

Açın davanızı boşanın bu kadar dramatize etmeye ne gerek var. Sürekli gereksiz bir gerginlik. İkiniz de konfor alanından çıkmaya korkuyorsunuz belli ki. Adam zaten boşanmak istiyor çocuğuna değer veriyorsa boşanmanın maddi sonuçlarında da çok rahat anlaşırsınız. Hoş adam evlilik içinde herhangi birşey talep etmiyor sizden cinsellik de istemiyorsa çocuğunuz kreş yaşına geldiğinde de ayrılabilirsiniz. Ama dramatize etmeyin🥱.

Siz bi kendinize gelirmisiniz terbiye sinirinizi asmayin isterseniz. Herkes okuyacak yada çalışacak diye bir kuralmi var tabikii de bakmak zorunda siz nasıl bir evlilik icindeyseniz artık bilemiyorum

İşe girmeme sebebim kocam değil o çok istiyor çalışmamı. Önceleri köyde yaşadık çalışma imkanım olmadı. Kendi evimizi kuruncada 2 ay içinde hamile kaldim. Bu yuzden çalışamadım
Anladım. Kocanızın size bu şekilde zıt gitmesinin altında başka sebepler olabilir mi? Biraz bekleyin bu süreçte işe girip para biriktirin ayrılma konusunu gündeme getirmeyin o süre içinde ki evi başkasının üzerine yapmasın. Bu şekilde daha emin adımlarla ilerlemiş olursunuz sanki

Hanımefendi siz evliliğin ortak paylaşım olduğunun farkında değilsiniz size göre herşey ben ben ben... Yorumlarınızdan o kadar belli ki evet ben eşime kendimi baktırmak için evlendim o da cinsel ihtiyacını karşılamak için evlendi ok? Biz hayatı paylaşıyoruz yıllarımızı günlerimizi acılarımızı mutluluklarımızı paylaşmak için evlendik ki bu herşeye bedel.para pul ayrımı yapmak için değil.

Kendine baktırmak kalıbının basitliğini anlamadığınız için yorumunuzu da dikkate alamayacağım. Size göre eşiniz size bakıyormuş bana göre değil. Para pul derdine düşüp 400 TL yetmiyor yazan da sizsiniz. Ben eşinize acıdım 🤣

Siz bi kendinize gelirmisiniz terbiye sinirinizi asmayin isterseniz. Herkes okuyacak yada çalışacak diye bir kuralmi var tabikii de bakmak zorunda siz nasıl bir evlilik icindeyseniz artık bilemiyorum

Bna göre basitlik "bakmak zorunda" demeniz. Siz idrak edemiyorsunuz. Terbiyesiz de yazamazsınız bana siz öğrenin önce edebi.

Back
X