• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Içimde biriktirdigim tekli dialog(?) beni bitirdi, onunla paylasamiyorsam, sizinle paylasirim ki ^^

ayyyy ıssız adam sendromu :KK12:

koşarak uzaklaşşşşş ne cihanlar var bırak hem illa bir cihan mı lazım olmasa da olur bırak

ayyyy ıssız adam sendromu :KK12:

koşarak uzaklaşşşşş ne cihanlar var bırak hem illa bir cihan mı lazım olmasa da olur bırak
Uzaklasmak istemiyorum, kafaya koydumm... Sonunda uzulecegimi bildihim halde bile onu kesfedicem. Evet ben bir deliyim :(

olmaya devlet cihanda 1 nefes sıhhat gibi diyim bende ozmn canın sagolsun önündeki cihanlara bak. o olmadı öbür cihan:) prensi bulana kadar kurbağaları ya öpücen ya öpücen yani.:KK48:

Uzaklasmak istemiyorum, kafaya koydumm... Sonunda uzulecegimi bildihim halde bile onu kesfedicem. Evet ben bir deliyim :KK43:
sen kaşındın ozmn sonra buraya gelipde aldattı beni hami,le bıraktı falan fulan etti diye konu açrsan hiç şaşırmam :KK67:

Uzaklasmak istemiyorum, kafaya koydumm... Sonunda uzulecegimi bildihim halde bile onu kesfedicem. Evet ben bir deliyim :KK43:

amaaaaan sana öyle dediğime bakma zaten bende böyleydim, başkasına akıl verirken kolay da..

biz kadınlar hırs yapıyoruz galiba elde edince de benim gibi sıkılcaksın istemiyceksin :KK43:

amaaaaan sana öyle dediğime bakma zaten bende böyleydim, başkasına akıl verirken kolay da..

biz kadınlar hırs yapıyoruz galiba elde edince de benim gibi sıkılcaksın istemiyceksin :KK43:
Ay hadi hayirlisi umarim ben de sıkılırim elde edince ve gotune tekmeyi basarim

mune bu seferlik es geçsende beni yarada sığınıp djfhkdjflsdkfş desem.güzelim evet te ayol kelimesini hiçç kullanmadım tarzım değil.bak ben bişi demiyorum artık senin gibilere alıştımda, olurya hani yeni tanıştığın başka birine panpa panpiş vs. gibi argo ağızlarla konuşursun yanlış duvara toslarsında birde bakarsın klavyeyi tırmalıyorsun.ok.sen kendi kendine konuşmaya dvm et bence :KK70:

Back
X