Bu sadece sana yük karşindakine hiç birşey olmaz arkana bakmaktan önündekileri göremeZsin kacırırsınyengeç veya başak olabilir misin
GöZünden tanırımYengeç evetbende farkındayım bu durumun ama kendime engel olamıyorum maalesef..☹
Şimdi senin hafızan iyi ya. Benim merak ettiğim neden sadece kötü anılar bellekten geliyor. Veya neden ikisi bir arada gelmiyor iyi kötü?
Çok imreniyorum hafızası iyi olanlara. Varsa bir sırrı alayim :)
Şimdi senin hafızan iyi ya. Benim merak ettiğim neden sadece kötü anılar bellekten geliyor. Veya neden ikisi bir arada gelmiyor iyi kötü?
Bence neyi hatırladığımız algida secicilikle ilgili.Şimdi senin hafızan iyi ya. Benim merak ettiğim neden sadece kötü anılar bellekten geliyor. Veya neden ikisi bir arada gelmiyor iyi kötü?
Geçen bir sahur programından duymuştum din ile kin aynı yerde olmaz. Maneviyat in güçlüyse bunu hatirla
İşte bunlar hep bağırıp çağırmamanın " kes sesini be çirkef" diyememenin sonuçları
Emin ol herkes senin gibi. yaşanmışlıklar diyorsun; Sen her gün esinle süt liman mısın. Bak halen eş kalabiliyorsun. 10 senelik evli olduğunu söylüyorsun. Demek ki iyi düşünceler kötü dusuncelerini bastirabiliyor. Aklındaki kötü düşünceler eğer abartiyorsan; onlar senin vucundaki copluklerin gergin o pis kokularla ve yükle yola çıkmak seni yorar.Kin demeyelim de yaşanmışlıklar diyelim benim çocukluğum ağır geçti.. belkide bu yüzden böyleyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?