• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde kalsın istemiyorum.

Niye herkes bukadar kelimelere takılıyor. Gayet güzel anlaşılır yazmış.amaç derdini anlatana yardımcı olmak destek vermek mi yoksa yanlışını aramak mi?
cevap veriyorum :)
%50'si kendi kendini eğlendiriyo. Laf diye konuşuo.
%50'si gerçekden biliyo tecrübeli ve katkıda gerçekten bulunuo. İnsan halinden anlıo.

Ya bu cocukcagiz daha ne yapmali senin zerre umrunda olmadigini anlatmak icin? Biraz kadinlik gururunuz olsa epey faydasini gorursunuz tatli kizlar
Detay veremediğimden böyle anlamış olabilirsin. Anlarım. Ama umrunda olmayan adamda böyle olmaz :)

Onu benim guzel keyfim bilir. Bugun herkes forum yoneticisi olmus yonlendirme yapiyo kazen bey de yok sizin tripler komik kizlar
Sende haklısn. Keyfinide al bi hava al cnm bnm hadi eyvallah.

Başıma bişey gelmiycekse kız ben sana ve cevaplarına bayıldım :p:p Gece gece çok güldürdün beni :p

Içinde kalsin canım, gururundan onemli olmasin zaten bisey degismeyecek hatta daha da kuculeceksin gozunde

Çok
Içinde kalsin canım, gururundan onemli olmasin zaten bisey degismeyecek hatta daha da kuculeceksin gozunde
:) barıştık biz. İçimde iyiki kalmadı. Sadece çağırdım ve sustum. Kendisi sarıldı ve konuyu açmadı. Herkese iyi yada kötü yorumları için teşekkür ederim :*

Back
X